Reklama

Reklama

Kravaťáci - Série 1

(série)
USA, 2011, 10 h 7 min (Minutáž: 42–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Dagmara Dominczyk, Tom Lipinski, Vanessa Ray (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Advokát z Manhattanu Harvey Specter nachází v Miku Rossovi dokonalého koncipienta. Potíž je v tom, že Mike je vyhozený student, a ne právník. (Netflix)

Recenze (12)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapilo mě, jak moc mě seriál baví. Bála jsem se, že tím, že se to odehrává v právnickém prostředí, tak mě to bude spíše nudit, ale naopak, Je to skvěle napsané a natočené, krásně to utíká, oba hlavní herci jsou sympaťáci a první série si mě získala. Trošku se bojím, aby se z toho nestala nějaká nesmyslná telenovela (hlavně mezi Mikem a Rachel), ale uvidíme. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavně nepropadejme bludným iluzím, že se seriálové prostředí nejbohatších a nejprestižnějších právnických firem nějak přibližuje realitě! Hlavní hrdinové jsou geniálně chytří (Mike si během pár vteřin letmého pohledu bezchybně zapamatuje celou A4 hustě popsanou nesouvislými čísly), pohotoví, dokonalí, sympatičtí a stojí vždy na správné straně. O peníze jde sice v první řadě, ale srdíčko a správná rozhodnutí musí mít přednost. :-) ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po týhle sérce, se chci stát okamžitě právníkem. Po strašlivé době se v nějakém seriálu nenašla jedna, respektive dvě TOP hlavní postavy, které si nejde nezamilovat. Obě linky, jak Mikeův život "předtím", tak Harveyho "vysoké případy" jsou brutálně záživné a musím přiznat, že Harvey je asi moje nejoblíbenější postava ze všech, co se charakteristiky týče. Každá epizoda je výborná, rozhodně nenudí a je to celé takové fancy. Za zmínku stojí i výborná Meghan Markle s Vannesou Ray. Rozjezd to je teda stylovej a cejtím z toho jedno velký guilty pleasure. 1. série - 100% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní úvod! Nevěřím sice, že to takhle v reálu v top právnické firmě chodí, ale seriál to je vskutku skvělej. Gabriel Macht tu má životní roli, stejně ale jako zbytek osazenstva. Sice se mi moc nelíbí ta osobní Mikova linka s kámošem a holkou, ale dá se to přežít. Případy, intriky a vyskový patro právnický firmy v NY. Doufám, že to pojede v podobných šlépějích i dál. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série nám toho ukázala nejvíc z hlediska právničiny spíš než ze samotných postav. Pravda, víme něco o Mikovi a o Harveym, ale co zbytek? Rachel? Trevor? Jenny? Ještě štěstí, že kurevsky velký fanoušek práva. ()

Reklama

Reklama