Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harvey povýšil a když si má k sobě najít absolventa právnické fakulty na Harvardu, tak si vybere Mika Rosse. Až na to, že Mike vlastně právo nevystudoval. (Netflix)

Recenze (8)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Stretávame sa s dvomi ústrednými postavami. S Harveym, ktorý povýšil v právnickej firme a s mladým Mikom, ktorý síce nemá potrebné vzdelanie aby sa v takejto firme uchytil ale zato má v hlave dosť informácií. Nutne potrebuje peniaze a tak týchto dvoch náhoda spojí. Prevedenie: Po dlhej dobe konečne pilot, ktorý zaujme. Seriál sa s tým nebabre a hneď po predstavení postáv sa vrháme na prvý právnický prípad. 99% ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý pilot. Už od prvních dvaceti minut jsem se začínal zamilovávat do charisma postavy Harveyho a za hodinu jsem se o právech naučil celkem hodně (vzhledem k tomu, že se jim vůbec nevěnuju). Každopádně laťka byla nastavena dost vysoko, tak jsem zvědavý, jestli to tak bude pokračovat. ()

M_Bery 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně tenhle pilot navnadil. Hned ze začátku to člověka přitáhne, mě to chytlo už v prvních pěti minutách, no prostě skvělý začátek seriálu. Doufám, že se to ještě nějak rozvine, a bude to zajímavé... Velmi se těším na další díly a na pokračování... :-) ()

BarkaS 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem se málokdy dostala přes pilota. Tentokrát to byla hotová stíhačka. Zábavné, neztrácí vtip ani dech, prosté by to šlo. ()

Reklama

Reklama