Reklama

Reklama

Kravaťáci - Série 4

(série)
USA, (2014–2015), 11 h 30 min (Minutáž: 42–45 min)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Ve čtvrté řadě uvidíme, jak Harvey a Mike stojí na opačných stranách barikády při převzetí firmy, kterého si všimnou také odpovědné úřady. (Netflix)

Recenze (9)

Petroff

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady je fakt hodně moc vidět scénaristická bezradnost, kdy klidně v rámco jednoho dílu nějaká postava projde charakterovým obloukem zleva doprava a zase zpátky. Totální píčovina, je to stále koukatelné, ale ze značkovýho seriálu, jak jsem to původně nazval, se stala taková divná inscenace. Je to pro mě stále divácký atraktivní, ale vlastně mě nezajímá dlouhodobý děj, jako se spíš bavím drobnými vtípky. Louise scénáristi totálně zprasili... Ohromný zestručnění všeho - což teda bylo už v prvních třech sériích, ale tady už to moc bije do ksichtu. Ve čtyřce nastoupily dvě nový postavy, od kterejch jsem si hodně sliboval. Bohužel - obě mají v celé sérii (tedy, jen její první půlce - kvůli dějovýmu "zvratu") všehovšudy jen asi 5 minut prostoru. Mám na mysli Mikeova novýho šéfa - ohromně charismatickej, velmi cool působící investiční makléř a Mikeova asistentka. Obě postavy bohužel zcela nevyužitý a totálně zabitý. V show vlastně figuruje jen pár postav: Harwey, Mike, Louise, Jessica, Rachel a Dona. Je to trochu škoda, mě by někdo jinej celkem zajímal, tím spíš, že scény s Jessicou jsou prostě nezábavný, neobjevný a nudný, Harvey strašně měkne, z  Louise se stal totální zmrd, Rachel je postava na hovno od začátku... a Mike zdaleka nepředvádí tolik, co by se svými schopnostmi mohl. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Louis ke konci hodně překvapil. Ale čím dál tím více cítím, jak ty postavy jsou špatně napsané. Úplně z toho bije ta fantazie scénáristů, kteří chtěli vymyslet nějaký zvrat, tak z jedné postavy, která se začala chovat normálně udělali zase totálního idiota, díky nějakému blbému rozhodnutí. To mě strašně bije do očí a kvůli tomu už seriálu asi plný počet hvězd nedám. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu lhát, je to návykové a pořád ještě mě to baví, ale z pomalu rozjíždějící se Ordinace v růžové zahradě jsme se doklouzali k Pretty Women. :-)) Z další série už mám vyloženě strach. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kde má čtyřka méně právničiny, tam má čtyřka fungující vztahový oblouky a já jsem z toho vyloženě nadšenej. Královsky mě baví Louis, Donna i Harvey. Naopak doufám, že Mikea a Rachel přejede cestou do práce tramvaj. ()

Reklama

Reklama