Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Firma zvažuje, že potrestá Harveyho za jeho pochybení. Mike je v roli juniorního partnera neochotný a vyhýbá se svému prvnímu klientovi. (Netflix)

Recenze (3)

KiSsNeO odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler Alert........... .,............................Absurdistán. Sysel napadne Harveyho a všichni jsou proti němu, přitom se jen bránil, sysel ho napadl a teď se chová jak malej rozmazlenej parchant jako vždycky, měl ho prohodit oknem debila............ kktina největšího kalibru.. postavený na hlavu... já chápu, že je třeba udržet sledovanost, ale na mě to působí opačně... po tomhle už to snad nemám chuť ani sledovat dál...bulllshit kolosální...... víc sračkoidní díl jsem neviděl... ()

Reklama

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mike: "Ahoj." Rachel: "Ahoj. Nevim, jestli je na miste gratulace, ale kdyz nemam na vyber, rozhodnu se pro gratulaci." Mike: "Videla jsi to?" Rachel: "Videla. Bude z tebe partner." Mike: "Ne, Rachel. Nebude." Rachel: "Co tim myslis?" Mike: "Jessica mi prikazala to odmitnout. Pry na sebe upozornim" Rachel: "To je silene. Kdyz to odmitnes, upozornis na sebe jeste vic." Mike: "To same jsem ji rekl i ja." Rachel: "A co ona na to?" Mike: "Ze, kdyz jsem tak chytry, abych byl pravnikem bez skoly, mel bych byt dost chytry na to, abych odmitl." Rachel: "To je hloupost." Mike: "Myslis si, ze ja to nechci? Chci to. Ale vedeli jsme, ze nebudu partnerem." Rachel: "Dobra. Co chces udelat?" Mike: "Udelam presny opak toho, co delam obvykle. Misto toho, abych se snazil dokazat, ze Jessica nema pravdu, vymyslim vymluvu, proc to odmitame." ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama