Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike si zvyká na novou situaci. Zbytek partnerů PSL se snaží zachránit firmu, ale sužují je vnitřní neshody a soudní proces. (Netflix)

Recenze (8)

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Ale ne, aneb syndrom špatných začátku posledních sérií Suits opět udeřil. Kde je ta lehkost? Kde je ten drive? Proč se zase plní stopáž hluchými místy, kouřením trávy a vtipech o ejakulaci v bahně? Proboha... proč? Poslední minuta to sice lehoulince vytahuje nad ošklivý podprůměr, jinak ale bída a pláč. V průběhu čekám opět masivní zlepšení, tyhle úvodní přeslapy jsou už ale vyloženě otravné. 5/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizodě šesté sezóny jsem udělil třetí hvězdičku jen proto, že mě předchozí série bavily. Tentokrát jsem byl každopádně zklamaný. Mike se ve vězení choval jako absolutní idiot, a to o sobě tvrdil, že má rád Vykoupení z věznice Shawshank- moc ten film evidentně nepobral. Celý díl byl úplně bez šťávy, místo toho se celou dobu hrálo na city, a to mě moc nebere. ()

Coleator odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle říkám ukázkový případ toho, kdy seriál přetahuje už několik sérií... Dnešní díl byl jeden obrovský nekončící průšvih, šestou sérii tak odkládám minimálně na hodně dlouhou dobu, jestli se vůbec k Suits ještě někdy vrátím... Tuhle epizodu si z počátku výborný seriál vážně nezasloužil! ()

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rachel: "Harvey, co tu delas?" Harvey: "Prisel jsem ti oznamit, ze jsem ho tam odvezl. A zda se mi byt v pohode. Podle me to tam zvladne." Rachel: "Cenim si to. Ale to si mi mohl rict po telefonu. Proc si opravdu prisel?" Harvey: "Chybi mi." Rachel: "I me chybi." ()

Tomas129 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry ale tímto mě to přestalo bavit. Do předchozího dílu to pro mě byl seriál za 4-5 hvězd, ale najednou se prostě režisér rozhodne, že to podělá podobně jako tomu bylo s Hrou o trůny v posledních dílech. Geniální Mike se začne chovat naprosto iracionálně a je z něj prostě blb a sorry, ale nemám zájem se dívat na seriál o blbovi... Taktéž mohlo být mnohem zajímavější se dívat na to, jak by se k tomu postavily všechny postavy, kdyby byl zproštěn obvinění. Na sledování tohoto shitu co z toho udělali, na to svůj čas fakt pálit nechci. Celé je to už takové zmatené. Postavy pořád mění názory co minuta a to už je hrozně otravné, ne-li až trapné. Takto se chovají akorát tak malé děcka, ne dospělí lidé! ()

Reklama

Reklama