Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike zůstává kvůli vlastnímu bezpečí v Danbury. Harvey s Jessicou makají na tom, aby získali lukrativního klienta. Louis najde nového nájemce kanceláře. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím, buď ještě pořád nejsem na šestou sezónu správně naladěný, nebo se tvůrcům zatím příliš nevydařila. Na mě zatím po prvních třech epizodách působí tato řada velice těžkopádně, prakticky se nemám čemu zasmát a citových výlevů a morálních poučení už bylo až příliš. ()

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rachel: "O, Jessico, tady jsi. Potrebuji sestavit par smluv a chybi mi na nich tvuj podpis." Jessica: "Myslis, ze nevim, ze falsujes muj podpis pet let?" Rachel: "Promin." Jessica: "To je v poradku. Chapu to. Chtela jsi mi usetrit cas. Proc mi nereknes proc jsi tady?" Rachel: "Ja... Tento semestr chodim na hodiny prakticke etiky." Jessica: "Tuto ucebnici jsem cetla velmi davno." Rachel: "Ja nemam problem s ucebnici." Jessica: "Mike." Rachel: "Jedne z mych spoluzacek mi ho vyhodila na oci, aby nade mnou vyhrala hadku." Jessica: "A ty ji chces ty oci vypichnout." Rachel: "Neco takoveho. Profesor me chce zaradit do projektu "Nevinnost" Chci to vzit. Ale, kdyz to udelam... "Jessica: "Ostatni studenti si budou myslet, ze se bojis." Rachel: "Presne tak." Jessica: "Musis docilit, aby se vsichni bali tebe. Potom budes mit navrch. Musis byt tvrda, Rachel." Rachel: "Proc mam pocit, ze jsi na pravnicke skole zazila neco velmi podobneho?" Jessica: "Rachel, nevim jestli to vnimas, ale podobne problemy zazivam kazdy den." ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama