Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel zjistí, že v Baileyho případu už nezbývá moc času. Harvey usilovně hledá zrádce mezi Sutterovými zaměstnanci. Mike se dál snaží získat Kevina. (Netflix)

Recenze (4)

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jessica: "Co se deje, Rachel? Za celou cestu si nerekla jedine slovo." Rachel: "Ale nic. Jen to bylo tezsi, nez jsem si myslela." Jessica: "Ma duvod byt nastvany." Rachel: "Ale proc prave na nas?" Jessica: "Nezlobil se na nas. Potreboval se jen vyventilovat." Rachel: "Tak co udelame?" Jessica: "Pokusime se to napravit." Rachel: "Tim, ze najdeme Marii Gomezovou." Jessica: "Posuneme datum popravy." Rachel: "Jessico, Leonard ma pravdu. Jaky smysl ma odklad popravy, kdyz netusime jak ji zrusit?" Jessica: "Kdyz to neudelame, nestihneme Marii Gomezovou najit." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na opravdu plnokrevnou epizodu jsem si musel počkat dlouho, ale nakonec se zadařilo. Trochu mi sice vadí neustálé předstírání toho, že má v sobě každý právník jakýsi morální kód, který ho přinutí zapomenout na peníze a plně se vcítit do potřeb klienta, ale těchto přecitlivělých momentů silně ubylo, takže jsem si díl hezky užil. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama