Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Louis bojuje o klientku. Harvey na něco přijde a případ firmy Velocity začne řešit jinak. Donna experimentuje se svojí jmenovkyní. (Netflix)

Recenze (3)

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Harvey: "Rachel, co tu delas?" Rachel: "Muzu jit dal?" Harvey: "Samozrejme. Das si neco?" Rachel: "Ne neni treba. Dekuju." Harvey: "Jestli jsi se prisla podivat na misto sve svatby, bylo by lepsi prijit ve dne." Rachel: "Ne neprisla jsem kvuli tomu. Prisla jsem kvuli tomuhle." Harvey: "Rachel, to je skvele. Udelala jsi test osobni zdatnosti, aniz bys tam musela jit." Rachel: "Ja vim." Harvey: "A proc jsi znepokojena?" Rachel: "Podarilo se to diky tomu, co delate s Mikem." Harvey: "Rachel, tento dopis nema nic spolecneho s tim, co delame. Zaslouzis si to. A ten co to posla, udelal dobre." Rachel: "Fajn. Rekneme, ze je to pravda. Jak chcete dosahnout toho, aby to ziskal i Mike?" Harvey: "Poslouchej..." Rachel: "Ne. Harvey. Ty poslouchej. Stravil nekolik mesicu ve vezeni a meli to byt roky. Nedovolim, aby se to opakovalo." Harvey: " Nebude se to opakovat." Rachel: "Vim, ze ne, a proto jsem tady. Potrebuju tvoje slovo, ze jestli to bude prilis riskanrni, tak to cele zastavis." Harvey: "Rachel..." Rachel: "Harvey, chci tvoje slovo." Harvey: "Mas ho. Jestli se to pokazi, skoncime." Rachel: "Dobre." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V případě čtrnácté epizody bych mohl být plně spokojen, právničilo se na plný plyn, děj byl zajímavý, tempo příběhu bylo svižnější a měl jsem pocit, že ubylo i citového vydírání. Problém jsem měl s přílišným výskytem "mirkodušínovského" moralizování, které už mi v amerických seriálech leze na nervy. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama