Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike navrhuje odvážné rozšíření byznysu, ale věci zkomplikuje Harveyho minulost. Rachelin otec překvapivě nabídne spojení sil. (Netflix)

Recenze (2)

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MIke: "Harvey, jestli se mi chystas rict, ze neveris tomu, co rika, muzes si to nechat pro sebe." Harvey: "Nechtel jsem to rict." Mike: "Proc ne?" Harvey: "Protoze i klient rika, ze jsou vinni." Mike: "Verim jim, kdyz rikaji, ze to nebyla zbran, kterou pouzili." Harvey: "Tak, co jsi to chtel rict?" Mike: "Myslim, ze nam prinesl ty noviny, abychom zacali hon na lisku a pokusili se vypatrat odkud se vzala ta informace." Harvey: "Proc by to delal? " Mike: "Protoze on ji ve skutecnosti vubec nema a chce, abychom soustredili svou pozornost nekam jinam." Harvey: "Nechapu. Kam?" Mike: "Nekam, abychom nevideli, ze se pokusi pouzit ten clanek jako dukaz, aby se ta informace, kterou nema, dala pouzit u soudu." Harvey: "To ale nemuze udelat. Pravidlo dukazu rika, ze jestlize ta vec existuje, a on ji nema, nemuze pouzit ani jeji kopii a uz vubec ne clanek, ktery se na ni jen odvolava." Mike: "A to, Harvey je vec, kterou se snazi pred nami ukryt. To znamena, ze jedine co musime udelat, je zitra se ukazat u soudu a zastavit ho." Harvey: "To se ti celkem podarilo, Mikeu. Musim priznat, ze jsem ohromeny." Mike: "Ja jsem ohromeny, ze si pamatujes pravidlo dukazu." Harvey: "Vzdyt vis, jsem prece pravnik." Mike: Jestli ti mam rict pravdu, kdyz jde do tuheho, obcas na to zapominam." Harvey: "Ani nevim, co to znamena." Mike: "Jsem si celkem jisty, ze vis, co to znamena." Harvey: "Dobrou noc Mikeu." Mike: "Dobrou, Harvey." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Scéna, ve které na Louise (Rick Hoffman) v kanceláři pokřikují „hanba, hanba, hanba“ a házejí papír, odkazuje na seriál Hra o trůny (od r. 2011). (Duoscop)
  • Písnička, která hraje na konci epizody, je „The One I Love“ od Mirror Fury. (Duoscop)

Reklama

Reklama