Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Recenze uživatele wohna k tomuto seriálu (1)

Kravaťáci (2011) 

1. série - 95%. Proč? Protože je to skvělý. Něco neskutečného. Takový seriál v dnešním době chyběl. Dva právníci, jeden neortodoxní s vlastními metodami, nikdy neprohrává, narcis, vtipný, charismatický. Gabriel Macht se pro roli Harveyho Spectera hodí skvěle. Na druhé straně Mike Ross. Mladíček. Bez zkušeností, za to s něčím, co nemá někdo. S pamětí, která je nevídaná. Je to taková lepší verze Harveyho. Oba tvoří skvělý duo. Připočtěme Sarah Lafferty, neboli Donnu, která má šarm, vtip, má skoro vše. Skvělý Louis v podání Ricka Hoffmana a třešnička nakonec. Meghan Markle. Když je a obrazovce, moje oči jsou upřeny jen na ní. Je nádherná. Co se týče scénáře, ten nemá chybu. Promyšlený. Se zápletkami. Skvělé řešení právních případů. Dokonce i romantická linie. Taky skvělé úvodní titulky s písničkou od Ima Robot - Greenback Boogie. 2. série - Bomba. Paráda. O něco lepší než první série. Víc se řeší osobní rovina a to, co se odehrává ve firmě. 100% zaslouženě. Nic nechybělo. Doopravdy. 3. série - CANNOT WAIT! JANUARY 2013! ()

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama