Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

Petroff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Značkovej seriál, v tom nejlepším slova smyslu!! Dialogy, který tu jedou jako na běžícím pásu, jsou awesome! Suit Up, lidi, tohle bude legend - wait for it ... dary!! edit1: když se tak podívám na to hodnocení, měl jsem s tím legendary setsakra pravdu!! Lituju diváky, co to jedou s dabingem (jako u všech aktuálně běžících seriálů). ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí všech dosavadních 22. dílů, musím přiznat jak jsem se v celé první sérii vžil do role právníků, obhájců nebo státních zástupců. Harvey Specter je pro mě novou oblíbenou seriálovou postavou. Spolu s Mikem Rossem se do toho pořádně obuli. Ve druhé, desetidílné sérii už jsem neměl tak jiskřivý pocit. Každopádně jsem shlédl 21.dílů během 4.dnů. Nepočítám pilotní díl, ten jsem viděl již dříve. Velké plus. Už se těším na 3.sérii. 1.1.2013 ! ()

Reklama

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Jak řekl v jedné epizodě Harvey. Důležitý je první dojem. Ten na mě udělala tahle parta právníků opravdu více než dobrý. Nutno být pořád v pozoru, protože se mluví opravdu dost rychle a navíc o něčem, v čem se málokdo umí tak rychle orientovat. Takže žádná velká oddychovka, ale s tou jemnou dávkou humoru se rád nechám zahltit právnickýma kecama. 95% ()

Coleator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atraktivní prostředí jedné z předních manhattenských právnických kanceláří, hláškující drsňák Harvey, jeho pomocník Mike, který skutečnost, že nikdy žádnou právnickou školu nestudoval, kompenzuje skvělou schopnosti učení, trouba Louis Litt, vševědoucí Donna, velké případy, právnické kličky... To jsou důvody, proč si seriál Suits získal po světě tolik fanoušků... Jenže případy se postupně odsunuly na druhou kolej, takže teď (začátek druhé části třetí série) z toho máme takovou nablýskanou telenovelu... Ale Donna a Louis nezklamou nikdy... ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Umělé charisma Gabriela Machta, které stoprocentě kopíruje jeho "Spirita". Psychologie Mikea Rosse totálně mimo naaranžovaná jenom pouze pro kouzlo seriálu. Gabriel Macht alias Harvey Specter? Pořád stejný, žádný posun v psychologii postavy, žádné odhalení minulosti. Mike Ross? Víc bych věřil Willu Huntingovi.. Ve své podstatě to samé jako Dr. House, seriál pouze pro pobavení, který stojí a padá s image hlavního hrdiny. Nebaví mě sledovat "sexy pohledy" Machta, který je neskutečně umělý i když bych ho po roli v Suits do Spirita určitě obsadil. Prostě další seriál ze série "cool", dáme dohromady hustýho hrdinu, který i když miluje prachy a všechny baby tak je v nitru spravedlivý, a dáme k němu parťáka, který je skromný, odborník na práva, jakého byste na harvardu nenašli a jinak naprostý moula. Tomuhle mám věřit??? Pche, nejsem idiot abych tomuhle seriálu fandil, jediný kdo je tady uvěřitelný je Louis Litt, i když je to hajzl a arogantní prevít, tak mu fandim. WALLSTREETSKÝ VYDŘIDUŠI DOTOHO A ZADUPEJTE DO ZEMĚ TY LIDUMILSKÝ TŘASOŘITKY!!! ------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>> druhá série o mnoho lepší, mezi šestnáct dílů je rozděleno pár klíčových příběhů, a k mému překvapení byly všechny příběhy dost zajímavé. PROČ takové zlepšení? Protože druhá serie už není o cool vzhledu Harveyho Spectera a o tom super mega úžasnym prostredi, kde ti nejlepsi z harvardu pracují. Konečně trochu psychologie a dramatu. Možná mi tu chybí jedna drobnost. KDY SE UŽ SAKRA PROJEVÍ TA GENIALITA MIKEA ROSSE??? Nebo ta je taky jenom podvod? ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku a Torontu. Pouze pilotní díl byl natočen v New Yorku. (KucC)
  • V nočním záběru na most (čas 39:00) je vidět, že je scéna přehrávána pozadu (auta jedou pozpátku). (elvazlo)
  • BuddyTV ohodnotila Kravaťáky jako druhou nejlepší seriálovou novinku roku 2011. Na prvním místě se umístil seriál Hra o trůny (od r. 2011). (KucC)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama