Reklama

Reklama

Kravaťáci - Série 8

(série)
USA, (2018–2019), 11 h 35 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Kamera:

William Klayer

Hrají:

Gabriel Macht, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Katherine Heigl, Amanda Schull, Dulé Hill, Joe Cobden, Wendell Pierce, Aloma Wright, Jon Fletcher, Benjamin Ayres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Harvey a ostatní z firmy Specter Litt mají za sebou dvojité loučení, musí se vyrovnat s příchodem ambiciózní nové krve a odvážně vykročit novým směrem. (Netflix)

Recenze (7)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A furt mě to baví! Nemá to tak skvostnej scénář jako na začátku a s odhodnem Mikea a Rachel ze seriálu odešel civilnější aspekt, ale mě to nevadí. Konečně se zase řeší spory, žaloby a vztahy. Takže za mě vlastně dobrý, na Heigl jsem si zvykl rychleji než jsem čekal a Amandu Schull jsem si vyloženě zamiloval, jako všechny... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi než jsem si zvykla na Katherine Heigl a než jsem si k ní našla cestu, abych si jí oblíbila. Nakonec je fajn a nevadí mi. Navíc jsem nadšená z toho, že se více v seriálu objevuje Robert Zane, mám ho ráda, má skvělé názory a má srdce na pravém místě stejně jako Rachel, proto mě konec opravdu zamrzel. Ale celkově musím říct, že tam hodně chybí Mike a Rachel, přeci jenom tahle dvojice byla velkou součástí seriálu, takže už to není ono. Ale i tak se seriál drží. ()

Reklama

Galerie (168)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Harveyho (Gabriel Macht). (SONY_)

Reklama

Reklama