Reklama

Reklama

Kravaťáci - Série 5

(série)
USA, (2015–2016), 11 h 35 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Christina Cole, Jere Burns, Lamont James (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Harvey se dává dohromady po Donnině odjezdu, Mike a Rachel se blíží sňatku a Jessica si zvyká na nový život. (Netflix)

Recenze (11)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Už předchozí série stála za starou bačkoru, ale tu aspoň zachránil herecky velmi charizmatický Eric Roberts. Tahle tak výraznou personu bohužel neměla a jen se potvrdil pozvolný, ale přesto znatelný úpad, tohohle kdysi mého velmi oblíbeného seriálu. Už jsem byl tak trochu alergický na pořád stejné obraty, dialogy a herce, plus děj, který se nikam neposouvá, tak mi nezbývá nic jiného, než dát Kravaťáky zase na sedm let k ledu a pak se uvidí co dál. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem této Ordinaci v advokátní zahradě dal ještě šanci v rámci údajně "nejlepší" série během nekonečně dlouhého letu mezi kontinenty ... Zdá se však že při její tvorbě byl bohužel použit jen nějaký nejnovější digitální mlýnkový smyčkovač, kdy každý díl sestává pouze z (ne)únavné recyklace stále stejných motivů a dialogů: "You are fired - Ok, you are not fired.". "I will not work for you - Ok, I will work for you". "You are fucking bastard, Ok, I apologise - Accepted&Fuck you." A to je zhruba vše... Jo a ještě navoskovaná "vévodkyně" se prý chce strašně vdávat a silně urinoidní retrospektivy do Michálkova nelehkého dětství nenechají diváka nudou vydechnout ... ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi tahle série líbila, vězení bylo skvělým osvěžením i dějová linka byla fajn, zase něco jiného. Nicméně možná bych uvítala, kdyby seriál tímto skončil, bojím se, že po odchodu Jessicy už to nebude ono. Ale chápu, že je tu stále nějaká možnost jak z Mikea udělat právníka a tím se seriál bude hlavně zabývat. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to překombinovaný? Možná jo. Je to přehnaný? Možná jo! Jenže je to setsakramentsky zábavný a skvěle napsaný. Zamiloval jsem si celou PSL. Macht, Hoffman a Rafferty táhnou seriál neskutečným tempem dopředu. Dost možná je tady vrchol seriálu (vzhledem k hodnocení dalších řad), ale i kdyby teď Kravaťáci spadli do hlubokého podprůměru, stále to bude pro mě jeden z nejoblíbenějších seriálů! ()

Galerie (165)

Zajímavosti (1)

  • Píseň, která hraje na konci epizody, je „Shine“ od Kevina Clashe. (Kanee)

Reklama

Reklama