Reklama

Reklama

Kravaťáci - Série 7

(série)
USA, (2017–2018), 11 h 42 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Jeanette Roxborough, Christina Cole, Dulé Hill, Zoe McLellan (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

V sedmé řadě Mike zahajuje svou kariéru opravdového právníka, zatímco Harvey začíná pracovat na získání kontroly nad Pearson Specter Litt. (Netflix)

Recenze (7)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr série, a odchod dvou hlavních postav, bych si představoval přece jen trochu emotivnější, ale i tak jsem spokojený, stejně tak jako s celou sedmičkou. Suits sice nemají takovou formu, jako když jsem tomu napaloval jednu pětku za druhou, ale stále je to skvělá a hodně nadprůměrná zábava, u které mě baví hlavně vztahové scény. Ty postavy jsou totiž skvěle napsaný. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec série mi přišel povedený, jsem ráda, že po odchodu Meghan se jí nerozhodli zabít nebo rozejít jí s Mikem, ale odešli spolu dělat něco dobrého. Mike se ještě pořád může sem tam vrátit, což je fajn. I odchod Jessicy byl vcelku fajn a líbí se mi ta fúze se Zanem, bude to zajímavé, i když bez Mikea nevím jak to bude dobrý. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (2)

  • Písnička, která hraje na konci epizody, je „The One I Love“ od Mirror Fury. (Duoscop)
  • Scéna, ve které na Louise (Rick Hoffman) v kanceláři pokřikují „hanba, hanba, hanba“ a házejí papír, odkazuje na seriál Hra o trůny (od r. 2011). (Duoscop)

Reklama

Reklama