Reklama

Reklama

Obsahy(1)

História je plná nevysvetliteľných záhad, z ktorých niektoré sa stali námetom pre jednotlivé epizódy tohto seriálu. Bermudský trojuholník, Atlantída, Stonehenge, ale aj udalostí z nedávnej histórie, akými sú otázniky okolo Hitlerovho konca, Jacka Rozparovača či vraha zo San Francisca, známeho pod menom Zodiac Killer, sú skúmané vo svetle najnovších vedeckých výskumov a za použitia najmodernejších vynálezov, pretože prišiel čas na postulovanie nových teórii a ich preverenie. Čo ak všetko, čomu slepo veríme, bol omyl? (beso74)

(více)

Recenze (6)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Dokument se snaží podávat "pravdivé" informace o problémech, co zkoumají nejrůznějšími moderními vynálezy, snaží se nás přesvědčit o tom, že to je tak a tak za použití novější technologie. Ale sám o sobě to nejsou věrohodné informace, ale často převažují spíše jejich názory, odhady a rádoby uvěřitelné důkazy. Ještě k tomu je to vystavěno tak strojeně a hodně vyumělkovaně, jako kdyby objevili 8. div světa. Věci, které tam zkoumali jako třeba Atlantida, Bermudský trojúhelník, UFO jsou mi blízké, ale určitě ne odhalovány tímhle způsobem. Možná maj pravdu, možná se to někomu líbí, ale mě se tenhle dokumentární seriál nelíbil. Jednoduše tomu nevěřim, a skeptik opravdu nejsem. 20% ()

Daqvid77 

všechny recenze uživatele

Je to určitě zajmavé ale ničím se neodlišuje od desítek takových dokumentů. Ale každý si určitě najde to svoje téma. Ať už je to cokoli já viděl Díl Ďábelský trojúhelník ()

Reklama

Reklama