Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dost možná tenhle film není žádný zázrak a možná to také zamrzí, když si člověk uvědomí, že v tom setkají právě tři takoví herci, kde by si člověk řekl, že komedie s nima musí být nářez. Na druhou stranu je fakt, že já jsem byl spokojený. Komedie příjemně ubíhala, pár hluchých míst možná bylo, ale musím se přiznat, že jsem měl chvilky, kdy jsem se řezal smíchy a nemohl se zastavit. A to se mi u komedie už stává opravdu málokdy, protože co si budeme povídat, ačkoliv mám komedie rád, hodně rád, znova se na ně podívat už takové potěšení nepřinese jako první shlédnutí. To hodnocení tady je ale podle mě trošku zcestné, pár slušných scén tam opravdu bylo, a tím se může pochlubit málokterá komedie, protože tahle mě od začátku do konce slušně zabavila. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto gigantickej mega ultra masakr, rezba zacne prakticky od prvni minuty a skonci az se zaverecnejma titulkama. Pribeh je sice desna volovina, ale Zahn a Black jsou tak neskutecne paradne vymleta dvojka a oba si nijak neprekazi, naopak se skvele doplnujou, ze celej film tahnou fakt v paradnim tempu. Navic je tu furt cemu se smat, jeden brutalni vtip stiha druhej a za zminku taky jiste stoji opravdu pekelna zenska Amanda Peet a magor Lee Ermey. Fakt nevim, co bych filmu vytknul, dokonale jsem se bavil od zacatku do konce. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Neil Daimond je věčný, což se nedá říct o téhle rychlokvašené komedii, ale co namítat proti filmu, který mě vcelku slušně pobavil. Klasický hamburger z fastfood protentokrát chutnal docela dobře. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo jako příšerná blbost, ale díky Blackovi a Zahnovi sem vydržel a fakt nelituju, sice i dál je to děsně pitomoučká komedie o ničem, jenže zároveň je další průběh i jedna velká totální hyper mega ultra giga super cyber zábavná řežba. Miliardy nečekanejch vtipů a hlášek a super svižněj zábavnej děj, kterej sice postrádá nějakou větší pointu, ale to nevadí, protože ostatní už obstará už zméněná dvojka Black-Zahn a k nim v průběhu filmu ještě přifařenej strašně vostrej kouč,kterej utek z vězení. No prostě jednoduše 3/4 filmu sem se málem posrával smíchy, ale komedie to fakt neni pro každýho ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když přijde Godzilla z práce, první co udělá je, že si obuje pantofle a právě pod jedním takovým se ocitá tradiční napichovač dýňových koláčů Jason Biggs.. Přiměřeně pitomá komedie, pochopitelně plná onanie a lascivního humoru, v které se mi snad poprvé nepříčil S.Zahn. Tak už to vypadá, že ani na sklonku kariéry nedostane R.Lee Ermey roli zádumčivého vysokoškolského profesora, čítajícího po nocích Konfuciovy spisy v mandarínštině.. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Film se zajímavým a sympatickým obsazení, ale pořád se to řadí do kategorie obyčejných teen komedií, který je místy zábavný, ale i dementní až trapný, který navíc nedokáže ničím překvapit. Já osobně jsem už takovými typy filmů "přežraný" a nad tři hvězdičky nepůjdu... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, ale já už dost dlouho neviděl větší bláznivinu. Jeptišky, které mají v kostele posilovnu, únos, trenér v podání R. Lee Ermeyho… Zkrátka a dobře, mohl bych si vymyslet další důvody, které bych si i já následně mohl vyvrátit, tak jen napíšu, že u tohohle jsem se fakt zasmál. A Amanda Peet spolu s Amandou Detmer… zatraceně sexy kombinace! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mne slušně pobavil... Mám-li být upřímný, znám i horší komedie, které jsou komediemi jen podle určení žánru, ale když se u nich člověk zasměje jednou, tak je to hodně. Tohle je oproti tomu komedie, která pobaví opravdu v hojné míře, je zde velké množství originálních scének a gagů, a ač je scénář založen na malém množství postav, přesto je brilantní a nadprůměrný. Prostě docela sranda a v tomto žánru skutečně nadprůměr. Dokonce mi přišlo, že film neměl žádná hluchá místa a byl výborně vyvážený, vtipný byl začátek stejně jako konec, vtipné byly i jednotlivé pasáže. A dokonce si troufám tvrdit, že se tenhle film dost přiblížil komedii Orange County, kterou já osobně považuji za jakýsi vzor a z níž by si měli tvůrci takovýchto podobných komedií vzít příklad. Orange County má však společného s tímto filmem více než jen dobrý a vtipný scénář. V obou těchto filmech se totiž představil i Jack Black a v obou těchto filmech exceloval. A já tedy nemohu jinak, než dát čtyři hvězdičky, protože nač si je šetřit, když tolik vtipných komedií zase není... Pokud se nemýlím, tak čtyři hvězdičky jsem dosud z komedií udělil pouze právě filmu Orange County a nemyslel jsem, že by se tomuto filmu mohlo něco takhle silně přiblížit, ale stalo se... Oproti Orange County je tenhle film trochu slabší, ale jen o malinko a ty čtyři hvězdičky si zaslouží, jednoduše proto, že mne pobavil... ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Behem tohodle filmu jsem se nasmal docela dost, docela originalni a nektere scenky opravdu srandovni (napr. onanujici stary cinan ;)). ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Teenage žáner dokážem pozerať len vo fáze akuálnej beznádeje a zúfalosti, ktorá sa tiež občas dostaví ... táto americká plytčina mi asi 2 krát zdvyhla kútiky, dokonale som si pri nej odýchla, pretože som nemusela zapojiť ani jedinú mozgovú bunku. Po vzhliadnutí znova nadobúdam známy pocit, že som podobnými americkými komediálnymi delikateskami na určitú dobu presýtená. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nejhorší, ovšem ani zapamatováníhodné. Taková průměrná komedie, která chvílemi baví velice slušně a chvílemi to skřípe. Ideální potrava na pozdní večer. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Amanda nebo Amanda? Detmer nebo Peet? Nic jiného se mi během projekce v hlavě nemíhalo. Omlouvám se všem, kteří by v mém komentáři snad chtěli nalézt nějakou hloubku. Znovu jsem si potvrdil, jak ´pravdivé´ jest pořekadlo, že na vzhledu nezáleží. Amandu Peet považuji za jednu z nepřitažlivějších hereček (ponechme stranou kvalitu její filmografie), čili mi nezbývá, než vyseknout poklonu Amandě Detmer, která se jí ve všem vyrovnala, ba možná i v určitých pohledech překonala. A o filmu samotném? Klasická romantická americká komedie s nádechem průměrnosti a cílem oslovit především atraktivností hlavních představitelů. A pak také kontrastem mezi nimi a vykutálenými kamarádíčky Jasonem Biggsem a Stevem Zahnem, kteří v ne málo případech role hlavních hrdinů přebírají na svá bedra. Nic duchaplnějšího vám k tomu všemu však neřeknu, s ohledem na první část tohoto výlevu mých pocitů z Pekelné ženské. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Já mám pro tenhle film slabost. Opravdu jsem se nasmál. Herci jsou zde kouzelní a skvěle sedí do svých rolí - Neil Diamond jako třešnička na dortu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// mohl bych říct, že herecké kreace zůčastněných -nebýt herců jedná se o podprůměrný film/// Jéžiši, tak tohle byla šílená střeštěnost. Dost často velice trapná, občas však i zábavná. Ke konci jsem byl zvědavej jak to celé dopadne/// Celkem 53%/// ()

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama