Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená komedie, která je plná výborných komických situací a trefných hlášek. Děj je sice dosti jednoduchý, zato však srší humorem od začátku až do konce, zkrátka zde nebylo místa, kdy bych se výrazně nudil. Upozorňuju na závěr filmu, jenž vyzní velmi absurdně, což vyžaduje ze strany diváka velkou dávku nadsázky. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Teenage žáner dokážem pozerať len vo fáze akuálnej beznádeje a zúfalosti, ktorá sa tiež občas dostaví ... táto americká plytčina mi asi 2 krát zdvyhla kútiky, dokonale som si pri nej odýchla, pretože som nemusela zapojiť ani jedinú mozgovú bunku. Po vzhliadnutí znova nadobúdam známy pocit, že som podobnými americkými komediálnymi delikateskami na určitú dobu presýtená. ()

Reklama

vitac. 

všechny recenze uživatele

Ulítlá komedie. Ale místy skutečně hodně vtipná, což se o hromadě komedií s lepším hodnecením říct nedá. Nejvíc mě dostávala postava trenéra a jeho rada do života o záhánění myšlenek na ženy nejlépe tvrdým alkoholem:) Jo, na obě Amandy se také pekně kouká, když zrovna nejsou v hábitu pro jeptišky. Slabší tři. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Evil Woman stojí na hereckém obsazení: Výborná Amanda Peet (a že byla fakt ultra-mrcha) parádně sekunduje super komediální dvojce: Black/Zahn, potěšil i výborný R. Lee Ermey (v epizodní roli) a taky Kyle Gass (Blackův parťák z projektu Tenacious D) v mini-roličce... Jason Biggs se sice snažil ale i tak zůstane už asi navždycky jen ten,co šukal koláč a v celém tom parádním hereckém cirkusu byl spíše jen do počtu... I tak sem se bavil výborně! ()

muoaner 

všechny recenze uživatele

Obsazení vypadá velice slibně, ale výsledek přímo katastrofální. Ultrakýčovitá podivaná s hlavní zápornou pekelnou ženskou, které ty její vychvalované prsa, co vypadají jako povadlé fusky přehozené přes prádelní šňůru, bych nejraději svázal do námořnického uzlu a narval jí je do chřtánu, protože co tam ona předvádí, to je fakt na ránu. Prostě, celej film mi přišel jako by scénář psala voskovkama mateřská školka, a kdo na to doplatil byl jason, steve a jack. Protože ty měli trestuhodně napsané role. 1* za jeptišskou posilku. To bylo asi tak jidený zábavný moment na celém filmu. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Když Sandy souhlasí se společnou večeří s Darrenem, jdou do skutečné restaurace The Cannery Seafood House. Scéna kde Sandy vrhne Darrena do vody byla natáčena právě vně restaurace. Ovšem když poté Sandy vytahuje Darrena z vody nacházejí se na východním konci pláže Jericho Beach, blízko tenisového klubu Jericho. Potíž je v tom, že mezi restaurací a pláží Jericho je vzdálenost přibližně 8 mílí! (Stocki)
  • Režisér Dennis Dugan si zde střihl cameo roli jako fotbalový rozhodčí. (Stocki)
  • Když Sandy začne zvedat Darrena z písečné pláže poté, co ho vytáhla z vody, je záběr na její nohy, které má pokryté pískem, když už ale stojí, na jejích nohách není po písku ani památky. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama