Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výbuch sopky na Islandu způsobí odlomení velkého ledovce, který se blíží ke Spojeným státům. Rodina Hartových se musí pokusit utéct před nadcházející dobo ledovou. (LIVINGDEAD)

Recenze (53)

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik tech filmu 2012 už tady bylo a uspěl jenom jeden to je katastrofa celkový film působí jako jedna velká sračka efekty a celkově všechno tak katastrofální že se nedá nato ani dívat fakt jak se tu už píše ožrat se u toho a možná to dokoukáte. parta režiséru co nemají vůbec úspěch se sejdou řeknou jsi natočíme konec světa ledovcem hodíme to do levných trafik a vyděláme něco och bože kdyby se tohohle ujal nějaký frajer režisér kurňa na to bych se těšil. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Z krávovin od Asylum, jednou příjdu o rozum." 1600 mil široký ledovec, vesele cválající napříč USA rychlostí řítícího se vlaku, to je neuvěřitelně stupidní fyzikální pitomost, dokonce i na mistry ptákovin z Asylum a na pouhou gumovací oddychovku. Dtto ostatní děj. Vyšperkováno samozřejmě špičkovými filmovými triky, např. kostkami ledu z rejžovy domácí ledničky, umělecky zaraženými do papundeklových mrakodrapů. Přesto uděluji dvě nezasloužené hvězdy, tentokrát mě standardně vypatlané katastrofické dialogy kupodivu bavily. Zejména mezi hlavním jelimanem, podpantoflákem (poručík Bud ze seriálu JAG, Patrick Labyorteaux) a jeho zpupnou, leč tupou manželkou, ty byly reál, ze života :-)) ()

Reklama

veverysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Onehdaj som si dal taký strašný záväzok, že raz za čas, nech sa deje čo sa deje, si musím pozrieť dáku tú galaktickú sračku, v tomto prípade masochisticky slastne vzlykám, že som s náhodným výberom trafil do čierneho, tu sa ani nedá povedať, že čo bolo zle, pretože dobre nebolo zhola-zboha nič, rád by som vidieť cieľovú skupinu ľudí, ktorým toto zašmakovalo, ale pre istotu len z bohovskej vzdialenosti, aby sa náhodou na mňa niečo neprilepilo. ()

sarfian odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je Katastrofa do slova. Ladovec takých rozmerov sa rúti na Ameriku rýchlosťou, za ktorú by sa nemusela hanbiť ani raketa. Film plný prúserov. Nefungujú telefóny, ale mlaďasovi gps-ka frčí jak žeravá. No neviem kde nabrali také hračičky, veď ked je tu zlé počasie tak satelitný príjem je úplne v prdeli. Taťka ... nóóó ... tak ten je sakra frájo. Mc-Gáy-ver sa má ešte čo učiť. Mama je asi len do počtu. No a dcéruška je otožilá jak ladový medveď, keď iný v sekunde zamrznú ona je v poho. A tak dále a tak dále je tu toho strašne moc dojebkaného, už sa mi ani nichce o tom písať. VIDENÉ 1x ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na Islande exploduje sopka, odlomí kusisko ľadovca, ten dopláva ku východnému pobrežiu Spojených štátov amerických a spôsobí novú dobu ľadovú. To je stručný námet snímku "2012: Doba ľadová", ktorý bol v našich končinách vysielaný pod názvom "Ľadovec smrti". Poriadna blbosť. Ďalšia braková, nízkorozpočtová ekologická sci-fi sračka z produckie americkej filmovej spoločnosti Asylum. Takže ako vždy prostoduché, mizerne natočené, hrozne zahraté a otrasne zrežírované. Made in Asylum. * ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama