Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soutěže v roztleskávání se účastní nezkušený tým. Podaří se jim zvítězit i přesto, že jsou outsiderem celé soutěže a ostatní soutěžící jim házejí klacky pod nohy?  Do letního tábora roztleskávaček se sjíždějí družstva dívek, na vše dohlíží Vanda, pravá ruka vedoucího tábora Buckyho Berkshirea, který si ale nechvává říkat „doktor Spirit“. Jediný problém je, že se stále ještě neobjevili instruktoři, což Buckyho vytáčí. Tím spíš, že v táboře jsou právě na návštěvě Japonci, kteří mají zájem o spolupráci při zřizování podobných táborů u nich doma...
Nakonec se instruktoři – především Tommy Hamilton, Roscoe McGuinn a Tommyho přítelkyně Phoebe – přece jen probudí po poněkud divočejším večírku a „doktor Spirit“ může tábor slavnostně zahájit. Jako nejmladší tým, který nemá příliš šancí na vítězství, přijíždějí Kachny, v čele s půvabnou Mary Ann. Dívky se skamarádí s roztleskávačkami z Démonů, zato Sokoli jsou protivné a namyšlené náfuky, které jsou si jisté, že na ně nikdo nemá a že stejně jako loni s přehledem zvítězí...
Při předváděcím čísle se Mary Ann nepodaří salto, je z toho zničená. Myslí si o sobě, že je nešikovná a neměla sem vůbec jezdit. Přichází za ní Tommy a snaží se ji utěšit. Mary Ann se Tommy velmi líbí – ostatně těžko by se našla dívka, které by se urostlý krasavec nelíbil. Bucky jde ale Tommymu po krku, nejraději by se ho zbavil. Tommyho smlouva ostatně vyprší přesně za týden a on sám pak hodlá zkustit zase něco jiného. S Buckym už rozhodně spolupracovat nechce. Buckyho plány ale překazí Japonci, kteří prohlásí, že bez Tommyho nebude žádná spolupráce, a vyžadují, aby s ním Bucky podepsal smlouvu na pět let.
Navzdory posměvačným poznámkám Sokolů Tommy i Roscoe Kachny pobízejí, aby se nedaly a začaly pilně cvičit. Bucky ostatně uzavře s Tommym sázku: když Kachny na konci soustředění zvítězí, dá mu 10 000 dolarů, v opačném případě u něj musí zůstat dalších pět let. Tommy s Roscoem si berou Kachny do parády a začíná tvrdý trénink… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Olík 

všechny recenze uživatele

80´s komedie z prostředí tábora pro roztleskávačky - 30% Porkyho, 30% Bravo, girls! 20% Hříšného tance, 10% Zvěřince časopisu National Lampoon a 10% Prciček na táboře. ()

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Bože, sledoval jsem to dá se říct jedním okem, ale stálo to za to. Přítelkyně to měla puštěné v TV a očividně se bavila. Vykrádačka Flashdance a totálně debilní dialogy a ještě tančící tehdejší "bobřice". Kachnu už jedině na pekáči... 1* za to, že aspoň někoho v domácnosti to bavilo. (Vlastně hafan si to ještě docela užíval, ale druhou nedám, to radši harakiri). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama