Reklama

Reklama

World of the Dead: The Zombie Diaries 2

  • Velká Británie Zombie Diaries 2 (více)

Obsahy(1)

Uplynuli tri mesiace od vypuknutia epidémie, ktorá z 99 percent ľudskej populácie urobila nemŕtvych. V Británii sa skupina vojakov a civilistov ukrýva vo vojenskom zariadení. Život v novom temnom svete je tvrdý a brutálny. Všetkým svitne svetielko nádeje, keď na základňu dorazí rádiové vysielanie, podľa ktorého niekde v Európe ľudia budujú nový svet. Krátko nato však do strediska vpadnú vojská nemŕtvych a tí, ktorí prežijú, musia utiecť. Neostáva im nič iné, než zistiť, či je záhadný odkaz o novom útočisku pravdivý. Cesta na pobrežie je plná nebezpečenstiev nielen v podobe krvilačných nemŕtvych, ale aj zlodejských gangov, ktoré majú vlastnú predstavu o zákone a poriadku. Aby prežili, musia členky a členovia skupiny preniknúť až na dno svojich síl a bojovať za prežitie civilizácie. (Incantator)

(více)

Recenze (19)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

No výborne, toto som teda nečakal ani ja. Už nech spravia found footage z každého jedného hororového subžánru, čo na tom, že chýba akýkoľvek nápad alebo inovácia. Veď fanúšikovia akčných zombie hororov to určite ocenia - dokumentárneho štýlu nikdy nie je dosť, atmosféra, príbeh alebo napätie už môžu byť všetkým ukradnuté. Som unavený, znudený a znechutený - tentokrát agresívny odpad, a určite nie posledný! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...bolo to fayn - pekne zelenkavé / nabehli aj maskáče / handycam zaskočil za rozpočet / army green shoot je spoľahlivý stále /ešte fungujúca kopírka , žiaľ nezlyháva...blah blah. Neverím, že tu nenájdeš odkaz na 90ku od Toma S. , strihnutú všetkým naokolo ! Filmová definícia zbytočnosti , ktorú som od britov nečakala. Tadiaľ teda ZombieWalk nevedie ! Tento x agresívna 2ka. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No paráda. za jednu noc jsem zkoukl 3 dost slabý filmy. Že já si umím vybrat. jednička se mi jakž takž líbila i když nic světobornýho to nebylo, tak se na to dalo koukat. Tohle je už ale spíše takovej výblitek. Nekrvavý zombie horor kterej nemá co nabídnout. ze začátku to šlo ale pak film strašně upadl. Navíc ten found footage styl vypadal jakkoliv jenom ne jako found footage. Hodně špatně natočený, nicméně ne zas tak špatný. Ale víckrát ani náhodou. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „World of the Dead: The Zombie Diaries“ není vyloženě urážkou zombie žánru, ale spíš je to urážka filmařiny. Dobré filmy se prostě točí jinak, zajímavé filmy se točí jinak. Tohle je film, který dá degraduje žánr, který bohužel nemá tolik silných kousků, především v poslední době, aby se držel stále nad vodou. Dělá to vlastně jen seriál „The Walking Dead“. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Tak bezcitne natočený zombie horor som snáď ešte ani nevidel. Čo som ale URČITE nevidel, tak pokus o znásilnenie zombice. Tu už fakt niekomu vynechával zdravý rozum. Ani to odklonenie od hororu smerom k akcii počas stopáže som celkom nepochopil. A natáčanie dementného správania partie vojakov ďalším dementným vojakom kamerou... no už radšej končím... ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Já bych tenhle film zase tak úplně nezatracoval. Chápu, že některým hororovým fans je „found footage“ už silně proti srsti (ahoj Ricci! :-)). Já osobně tento subžánr však stále shledávám atraktivním, přestože samozřejmě hodně záleží na tom, jak se to udělá. V případě World of the Dead se to myslím povedlo tak napůl. Kdyby se celý film odehrával v duchu těch úvodních pěti minut, byl by to asi dokonce nadprůměrný zážitek. Jenomže místo toho celý zbytek filmu sledujeme skupinu vojáků, jak pochodují od ničeho nikam, sem tam někoho střelí do hlavy a šmitec. Příjemným zpestřením jsou tak jejich interakce s bandity, kteří svým čirým hyenismem utěšeně zapadají do zpustošeného anglického venkova. Tyhle pasáže se mi velmi líbily. Přesto snímek ke konci povážlivě ztrácí tempo a navíc to celé vyústí v dost očekávaný konec, který ale na druhé straně odpovídá ponuré atmosféře celého filmu. Celkově musím říct, že se mi to vlastně i docela líbilo a myslím, že si film černá čísla nezaslouží. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám sám o sobě pochybovat, jestli jsem opravdový fanoušek zombošů :-))) Myslím,že jsem a proto posílám i tento kryplsnímek do pekel (k těm ostatním). Sehnal jsem tento film na netu a to i přes to,že mě uživatel Mr_Moon varoval,že je to sračka. Takže 0% ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Pořád lepší než ze stejného roku Zombie Apocalypse...a proto nedávám odpad,ale víc jak deset procent si to taky zaslouží jen stěží.Nesledovatelné. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Cakal som, ze to bude odpad, ale ono to zas tak nebolo spatne na pozretie. Ze by som sa pri tom nejako moc nudil, tak to nie. Zombici zrovna nevyzerali najlepsie, skor lepsie vyzerali v nocnom videni, tam to aj vyzeralo troska do nadychu zombie:) ()

..Anya 

všechny recenze uživatele

Hrůza, děs. Takhle pomalý zombíky jsem neviděla od filmů ze 70.let. A takhle špatně udělaný snad zatim vůbec. Od tohohle bijáku roce pryč! ()

Doomer 

všechny recenze uživatele

Jako film je natočen amatérsky a je pravda že pomalé zombie vs tyto zbraně by asi vypadalo jinak (zombaci by se nečapali). Ale teda uplně mě fascinuje tak špatné hodnocení filmu který je průměrný až nadprůměrný a znásilnování zombice mi přišlo dost orginální :-) ()

Oxymoron5 odpad!

všechny recenze uživatele

Zneuctění názvu ...of the Dead. Snaha o nějakou sledovanost jen díky názvu (Zombie diaries). Ubohé. Nejhorší film o zombících, co jsem kdy viděl. Hodnocení "odpad" je ještě mírné. ()

musolini odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem nechtěl ani komentovat,ale prostě mě to nedalo...to natáčela snad skupina amatérských herců z VB jen jako projekt do školy,jinak si to nedokážu vysvětlit...zombií mám rád a skoro každý film z 80´let je na lepší úrovni než tento a snaha natočit něco podle úspěšného filmu je prostě směšná...všechno je stupidní a velká škoda,že nejde hlasovat do mínusu... ()

goauld odpad!

všechny recenze uživatele

Boooože můj.. že je to pořád ještě baví dělat tyhle "handycam" filmy... Amíci už to vzdali protože i jejich popcornové publikum je začlo posílat do pr...(vy víte kam) a tak to zkusili Angláni a výsledek - zase na h.... Po 20ti min. celkem nezáživného útěku kameramana s pár vojáky (na anglány celkem nechápu, proč kdosi nezavřel hlavní bránu, když všichni zdejší v táboře vědí, že kolem je to jeden zombík za druhým) jsem se rozhodl, že spánek je přednější než tuto krawinu dál sledovat a pravděpodobnost, že bych zbytek dokoukal druhý den je celkem mizivá. PS: Handycam kameramana měl snad nad objektivem světlušku, nebo jednu diodku z klíčenky, protože to přisvětlení pro noční záznam byl horror - víc než film samotný. PS2: Pro milovníky zombie horrorů - obejděte tento snímek alespon přes několik světadílů. ()

Reklama

Reklama