Reklama

Reklama

Blade

(seriál)
Japonsko / USA, 2011, 4 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Epizody(12)

Lovec upírů přezdívaný Blade je opět v akci a jde po stopě tajné organizace... (TV Prima)

Recenze (15)

Majoslav11 

všechny recenze uživatele

"Its him ! The Daywalker !" Zatiaľ posledný článok do univerza Blade. Pre fanúšikov tejto postavy to môže byť príjemným obohatením životného príbehu Erica Brooksa, pre bežného diváka ale strata času. Podivný zlepenec rôznych scén (komixových, akčných, anime, samurajských, proste všehochuť), strašne schématických a klišoidných. Všetko je tu veľmi predvídateľné. Ku jednotlivým postavám som si nevytvoril žiaden vzťah. Hudba otrasná. Animácia priemerná. Blade je tu strašne mäkký a citlivý, čo je veľký nezvyk. Cestuje naprieč Áziou ako keby bolo všetko za rohom. A to je len tá najmenšia výtka. Celkovo veľmi slabé. To už radšej hraný seriál alebo Trinity. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Hektický, ostře řezaný styl akčních scén inspirovaný anime Bladeovi pomáhá. Děj je ale poměrně slabou variací na origin story obávaného zabijáka upírů. Možná kdyby to tvůrci riskli a zkusili trochu odlehčit směrem k Buffy... Hlas a šišlavý akcent Harrolda Perrineau v americkém znění navíc hlavnímu hrdinovi vůbec nesedí. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

První poznámku bych dal k uvedení seriálu na Primě v časných ranních hodinách. Nad tím se lze opravdu jen pozastavit vzhledem k tomu, že seriál rozhodně není vhodný pro děti, ale byl uveden před Čapími příběhy. Na to je v něm až příliš mnoho krve a zabíjení. Nicméně první půlka byla vyloženě špatná, nudná a nezáživná. Navíc doplněná příšernou hudbou. Ve druhé půlce se hudba zlepšila a i děj se stal trochu zajímavějším. I zdejší procentuální ohodnocení svědčí o tom, že nejen já si myslím, že je seriál spíše šedým průměrem skutečného Blada a určitě s touto postavou vznikli povedenější projekty. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Bladea netřeba představovat, zejména dva první hrané filmy rozhodně potvrzovali potenciál upírského komiksu a zná je téměř každý. Japonská animovaná verze zpočátku není vůbec špatná, bohužel jí rychle dojde dech.Otázka je proč...jeden z největších problému je vážnost seriálu...tam kde Snipes dokázal suchým vtipem perfektně uvolnit atmosféru se Japonci snaží o vážnou tvář ( mimochodem nepříliš povedeně nadabovaného) daywalkera.Zpočátku slibně se rozvíjející příběh spadne velmi rychle do podivné břečkovitosti, kdy je chvílemi dementní, chvílemi vcelku slušný, pak ovšem zase padá do hnoje.Je to škoda, protože Blade měl nakročeno k jednomu z příjemných anime sezóny, očekávání nesplnil a tak hned upadne do zapomnění. Slabé 2*. ()

SantaKlaus 

všechny recenze uživatele

Nejdřív seriál, potom zábava ... mám to za sebou a tak jako není to až tak špatné jak jsem si myslel, některé momenty jsou spíš k smíchu ale kdyby mi bylo dvanáct tak by patřil k těm lepším :-D ... líbí se mi že mezi souboji jsou různé metalové riffy dodávají tomu pěkný šmrnc a překvapil mě třeba dabing, který ma Blade stejný jako ve filmu ... 3* ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama