Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Saya Kisaragi je veľmi milé, ale niekedy aj veľmi nešikovné dievča. Žije so svojím otcom vo svätyni pri jazere a učí sa od neho umeniu meča. Počas dňa je Saya obyčajná stredoškoláčka, ktorá navštevuje s priateľmi miestnu akadémiu. V noci sa však z milej študentky stáva lovec. Jej korisťou sú bytosti, ktorým sa hovorí "Starí". Majú nadprirodzené sily a živia sa ľuďmi. (Trip)

(více)

Recenze (17)

animaxis 

všechny recenze uživatele

Sice jsem tomu dal jen tři hvězdičky,ale pořád si myslím že tento seriál si zaslouží více než 48%.Dlouho jsem uvažoval i mezi čtyřmi hvězdičkami.Příběh to nemá moc originální,ale je dobrý a navíc do 12-ti epizod je docela přijatelný.Příšerky kterým se z bůhvíjakého důvodu říká "staří" jsou taky fajn.Vlastně ani ten jejich název mi nevadil,protože je to stravitelné a lepší než "mladí":) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se na to nějak speciálně těšila, ale i přesto je tahle série zklamáním roku 2011. Momentálně mi hlavou víří jen samá negativa a ne a ne přijít na něco pozitivního... možná délka - naštěstí jen 12 dílů. Nebo ten "člověk", co tam občas něco prohodí a obšťastní nás otázkou. Saja je nesympatická kráva s iritujícím hlasem. Kamarádi, otec, cukrář, monstra, to všechno je k ničemu a není na tom nic líbivého. Seriál ovládla cenzura. Boje vypadají všechny stejně (navíc je tu takové to levelování - první slabej a pak chodí na porážku silnější). Hudba se mi nelíbí. Kresba také ne. Nemůžu si pomoct, ale tenhle design postav se k tomu vysloveně nehodí. Je to nudné. Příběh stojí za starou bačkoru. Jako zpěv Saji. Smutné a to Blood+ jsem měla opravdu moc ráda, vždyť to také bylo jedno z mých prvních anime. Nebaví. Fuj série. Jestli, až se probudí, je všechny nezmasakruje, tak budu plakat. A ten pes je ošklivý, zato má ale fajn hlas (narozdíl od přemiloučké Saječiny). Dodatek: i po 12. díle jsem zklamaná. Sajo, Sajo, kašli na lidi, proč je zachraňuješ? Prostě je všechny rozsekej a pak si běž dát čaj... ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Původně jsem tohle anime po prvních dvou dílech vzdal, ale vzhledem k tomu, že mě celkem zaujala animace u filmu a chtěl jsem si doplnit chybějící znalosti, aby to dávalo smysl, tak jsem se nakonec rozhodl sesledovat i tohle. A přesně tím bych to asi celý mohl i shrnout - pouze jako doplňující informace. Kdybych neviděl film, tak nevím, zda bych si ho vůbec pustil, po shlédnutí tohoto. Svým způsobem už jsem věděl, co se tam tak nějak bude dít a stejnak to nemá nijak extra zajímavý příběh, kdy i v závěru jsem si pořádně nebyl jistý o všech faktech nebo některá fakta mi pořád chyběla. Každopádně je to slušnej bolehlav, když to člověk postupně sleduje a celkem mi to i připomínalo pozadí anime "Když cikády pláčou (Higurashi no naku koro ni)". Jinak obecně bych to nazval přihlouplé, kdy se autoři snažili ukázat jen co největší gore a kdy chování postav mi připadalo opravdu nelogické - např. nejočividnější je to, jak Saya řiká neustále to, že všechny ochrání, ale většinou vždy při nějaké té akci přiblbě čumí, jak ono monstrum postupně požírá jednotlivé lidi. V závěru co se týče animace a hudby, tak Clamp studio má vždy svůj specifický styl. Animace je sice zajímavá (koukatelná), ale prostě neumí dělat proporce postavy, kdy každá působí jako dlouhán a má neúměrně dlouhé končetiny. Hudba na druhou stranu vždy potěší - i když ne tolik jako u filmu. ()

Natami 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že celkový dojem je u mne dosti smíšený. Jednak jsem rozpolcená, protože i na anime je tohle dosti přehnané a na druhou stranu příjemně udivena skvěle propracovanými charaktery postav. Dvojitá identita mi přišla již od začátku zajímavá, a proto jsem si myslela, že na ní není, co zkazit. Bohužel, jsem se mýlila. Jediné, co to kromě některých vcelku zajímavých postav zachraňuje, je hudba. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k vynikajícímu The Last Vampireovi a snad ještě lepšímu Blood +, by si člověk řekl, že těžko může být nový seriál špatný. Bohužel tomu tak je. Blood-C je s ohledem na zmíněné seriály (filmy), které mimo jména hlavní hrdinky pojí hlavně upírská tématika dopadl až neuvěřitelně špatně. Máme tu silně nesympatickou hlavní hrdinku, nelogický a pořád dokola se opakující děj (Doporučuji shlédnout aspoň dva-tři díly...takovouhle šablonovist jsem ještě v žádném anime neviděl - jeden díl stejný jako druhý a stejně nudný), velmi průměrnou kresbu, přihlouple vypadající a podivně se spawnující nepřátele a takhle bych mohl pokračovat dál. Seriál tvářící se jako černý kůň sezóny, je spíš uslintanou, těžkopádnou a konopím zfetovanou krávou, která by chtěla býti moc něčím víc, bohužel se jí to nedaří. Jediná věc co mi přišla na mysl během sledování Céčka je fakt, že kamarádky Sayi - ty dvojčata by si zasloužili vlastní hentai serii. Blood-C velmi důrazně nedoporučuji, jde o naprostou ztrátu času...zahrajte CODa po netu, běžte ven, hoďte si hlavu do svěráku, běžte koukat na hentai, obětujte křečka či naprosto cokoliv jiného...vše totiž skýtá lepší využití volného času, než tenhle bezzubý, nudný upír. ()

Galerie (333)

Reklama

Reklama