Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaadvacetiletý Ricky žije v podsvětí. Jeho matka – prostitutka – ho opustila, když mu bylo pouhých dvanáct let. Ricky, nyní mladý muž, chce při příležitosti jejího propuštění z vězení otevřít na její počest bordel… (oficiální text distributora)

Recenze (4)

StDavid 

všechny recenze uživatele

Mladý muž, který si chce otevřít bordel, aby udělal radost mamince. Film plynule přeskakující z červené knihovny do brutálního masakru, to vše v rychlém tempu. K tomu přidejte několik zajímavých zvratů a slušné herecké výkony. Překvapení dne. ()

phoebe79 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení! Žánr komedie/drama zajímavě zpracován od jiných zemí atypicky, každý potencionální vývoj situace bych předvídala absolutně jinak, slušná podívaná. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Brutálne až nechutné ale so svižným tempom, trefnými dialógmi, dynamickou kamerou a dobre strihnutými postavami zastupujúcimi sociálne prostredie: ulice, bordelu a neľútostného vládcu podsvetia. Kvôli nadmernému násiliu nedopozerané. ()

Grossing 

všechny recenze uživatele

Prostitutka se vrátí po letech z vězení s alzhaimrem, syn ji na počest postavil bordel. Matka jej nepoznává a mysli si, že je jí 25 let. Spoiler: nakonec syna zachrání před jistou smrtí. Velmi slušně zpracované téma z okraje společnosti. ()

Reklama

Reklama