Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Moderní hudební japonská scéna se sestává z mnoha idolů, ale pro Nanami Haruku existuje pouze jediný. Hlas, který ji učaroval, patří mladému muži jménem Hayata, který je v současnosti jednou z nejpopulárnějších tváří showbyznysu. A právě pod vlivem této hvězdy se Haruka rozhodne udělat vše pro to, aby se stala hudební skladatelkou a mohla psát písně pro lidi, jako je on. Z toho důvodu se zapíše do skladatelského kurzu na Akademii Saotome. Hned v prvním semestru se jí však do cesty postaví překážka v podobě nutnosti vybrat si pěveckého partnera, se kterým bude spolupracovat až do konce svého studia. Jenže shodou okolností o její práci nemá zájem pouze jeden, ale rovnou šest nadaných mladíků. (EMIA)

(více)

Recenze (7)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Vím, že obyčejným smrtelníkům od pásů, ze škol, obchodů, kanceláří, výzkumných ústavů či od policie se "býti Luneticem" či " býti Backstreet Boyem" jevilo nedostatečně vznešeně, ale teď přichází seriál Uta no Prince-sama, jenž nám konečně sejme klapky z očí a my budeme mít možnost zahlédnout alespoň tolik velikosti šesti (sedmi?) chlapeckých pěvců, kolik nám náš omezený rozum dovolí. Princové na bílých koních a v černých limuzínách, s hebkým hláskem, ladných pohybů, veselé mysli, uhrančivých očí, vybraně oblečení a s galantností nejlegendárnějších kavalírů jistě nejen nedochvilné ošklivé káčátko, ale i přízemního Subjektiva promění v nádhernou labuť. Povzneseni na vyšší úroveň, blíž astrálnímu světu již dokážeme, byť nepatrně, nahlédnout do hlubiny jejich srdcí, jež dozajista zformovaly tragédie pro nás neúnosné, při nichž tekl proud slz řešící na tisíce let energetický problém lidstva. A dívka-labuť zacelí ty rány. Toliko hádám po třech minutách a jsem zvědav, zda po pár dílech busu muset couvnout. Jináč jim poblinkám bělostný kabátek.Snad proti podobným buranům, jako jsem já, nosí ty elegantní deštníčky. Oprava po konci druhého dílu>: Nejsou v kapele, ale sólisti. Traumatem trpí zřejmě jen jeden, ale nejspíš za všech šest. Občas se pokouší být legrační. Deštníky nosí až na výjimky jen do deště. Uta no Prince-sama je skutečně řadový tovární produkt, jenž se zhlédl v takových genialitkách, jako Koi suru Tenshi Angelique: Kokoro Mezameru Toki či Neo Angelique Abyss . Objevuji v sobě zvrácenou touhu koukat dále, abych mohl dát odpad s čistým svědomím. Ale rozum mi velí jinak. Končím. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Prachobyčejná reverse-harémovka s nesnesitelně kladnou, roztomilou, "dokonalou" hlavní hrdinkou a jejími nijak zvlášť zajímavými obdivovateli, kteří jsou prostě jenom bishíci bez charakteru. Příběh prakticky neexistuje, animace docela pěkná, písničky se dají, opening průměr, dobrý ending. Ve výsledku bych to ani neoznačila za oddechovku jako spíš za utrpení. 4/10 ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát to bude delší... xDD Takže, jak já ráda říkám "Teče med, teče med!" Vynikající výlet do světa povrchní popové hudby. Animace je velmi pěkná, postavy taktéž, učiněný sen o krásném světě plném krásných lidí, kteří se mají všichni rádi a společně se snaží prorazit v šoubyznysu. Hlavní hrdinka Haruka je zosobněním naivního snu kdekteré puberťačky, která se bezstarostně plaví moderním proudem a srdce jí puká platonickou láskou k některé mužské hvězdičce ne-li rovnou k několika. Kávu si při sledování neslaďte, ani čaj, nedej bože si k tomu dát nějaký dortíček, to by bylo tak na cukrovku. :p A áno, bišíci k sežrání. Jeden hezčí než druhý, další plejáda anime playboyů. Jsou tak sladcí až to ve mě zviklává hodit hodnocení někam nahoru. Ale buďme realisté...popořadě: Vizuálně je to přitažlivé anime, má to takový snový nádech, plno pěkných sytých pastelových barev. ***** Hudebně... bohužel k mé muzikální orientaci mi ze začátku běhal mráz po zádech, ale tak nějak jsem se nad to povznesla a pak už jsem jen z legrace produkovala různé taneční kreace nebo v horším případě jsem to prostě proklikla D; ** Charaktery byly povětšinou dobré. Co se týče mužského zastoupení byla to učiněná radost pro oko, dál mě to nějak nezajímalo. Ženské charaktery mě překvapivě nijak nerozčilovaly, vlastně se mi Haruka docela líbila. Ucházející. **** Co se příběhu týče a celkově pointa, nápad nebo jak to vyjádřit..to mi naprosto uniklo. Nuda....brak :( * (odpad! už by bylo moc xD ) Celkem dávám ** na víc mě ani ti bišíci nepřesvědčí. Nemůžu tomu ovšem upřít že mě to inspirovalo k nejdelšímu slovnímu hodnocení v mém životě. Další takové pravděpodobně již nebude. :) ()

Rachi 

všechny recenze uživatele

Jak se tohle mohlo dočkat druhé série a speciálů. Po všech stránkách je to dost podprůměrné .Hlavní postava Nanami Haruka je obklopená harémem školní elity, jak už to u těchto harémovek bývá všichni ji z ničeho nic bezmezně milují. Děj ani nestojí za komentář. Dávám 1/5 (něco na tom být musí když je to tak populární) ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Hudební oddychovka. Haruka chce být skladatelkou, tak nastupuje na hudební školu. Kde se seznamuje s šesti skvělými zpěváky, naprosto krásnými bishíky. Takže se jedná o jasný reverse harém, ale bez těch zamilovaných keců. Každý z kluků je jiný, má jinou osobnost, jiný hlas, jinak zpívá. A navíc všichni opravdu oku lahodí. Haruka je divná, řekla bych až nepovedená po animované stránce, její oči vypadají mrtvě, slepě. Příběh moc nehledejte, Haru-chan se musí rozhodnout pro koho bude skládat písně, ale jelikož je slepice, tak si neumí vybrat, tak z kluků vytvoří skupinu. Chytrá holka co? Hudba je opravdu silnou stránkou tohoto anime. Nic víc, nic míň. ()

Tionois 

všechny recenze uživatele

Pokud vyžadujete jakékoli jiné kvality než mužský harém, tento seriál není pro vás. Jedná se o pokus napodobit Ouran High School Host Club, až na to, že naše hrdinka vstoupila do školy pro budoucí popové idoly. Kdo přežije první díl a touží po dalších, může bez obav pokračovat, horší už to nebude... ale ani nijak závratně lepší. Po osmi dílech: Začala jsem se dívat z recese a kupodivu mě to stále baví. Kdybych byla objektivní, dám **. Sečteno a podtrženo: Princova píseň světu nic nepřináší, jak už je každému jasno ze samotného názvu. Hledáte-li hudební zážitek, spousta seriálů má lepší soundtrack spojený i s nějakým tím dějem. ()

Reklama

Reklama