Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Když byl Taito ještě malý, potkal na dětském hřišti osamělou holčičku. Díky své přívětivé povaze se mu podařilo splnit její tajné přání a stát se jejím kamarádem. Aby se mu dívka odvděčila a mohli být až do konce života pospolu, kousla ho do krku a vstříkla do něj jed, kterým na něj přenesla nadpřirozenou schopnost – nesmrtelnost. Netrvalo ale dlouho a dívka byla unesena a Taito na ni vlivem cizího kouzla pozapomněl. Jenže jednoho dne se Taito stane obětí dopraví nehody, když se snaží zachránit svou spolužačku před řítícím se automobilem a při té příležitosti přijde doslova o hlavu. Co je ale zvláštní, tak i nadále žije, rány se mu hojí neuvěřitelnou rychlostí a po umístění hlava opět přiroste k tělu. (EMIA)

(více)

Recenze (2)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Středoškoláci v Japonsku žijí plnohodnotnější život než my, neboť se u nich vyskytuje více magie, sexuálních zážitků (nikoliv však sexu) a umírání. Třebas takový Taito umírá každý díl aspoň pětkrát. Jenže díky dívce jménem Himea ho taková věc příliš nerozhází. Teprve posedmé v krátké řadě by to byl průser. Ono umírání nepřichází proto, že by se Taito choval nějak zvlášt nešikovně, ale dík jeho bránění nebohé Himey před superzlým a supermocným záporákem. Víte, to se děje v takových těch soubojích, kde vyhrává ten, kdo víc hystericky zařve. To Taitovi vcelku jde, pomáhá mu oblíbený mamoru komplex. Těžko říct, proč záporák touží po té žábě, ale nejspíš půjde o sex, moc nebo nějakou jinou blbost. Divák schopný koukat do konce se pravdy jistě dobere. Bude to ale chvíli trvat, neboť záporák užívá taktiku "král vysílá do boje". V každém díle na naší dvojku vrhne jiné monstrum, které ovšem ničeho nedosáhne. Těžko říct, proč tak jedná. Kdyby sledoval poctivě anime, věděl by, že tahle taktika nikdy nikomu nic nepřinesla. Ústřední dvojka má dokonce čas na laškování v bazénu a společné obědy! Divák se hned něco dozví o pyscích Himey nahoře i dole. A nejenom jejích, jsou tu další dívenky. Skoro mě mrzí, že neuvidím více než 4 díly. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Na poli romanticko-magických seriálů jsme tu myslím letos nic neměli a je to jedna z žánrových možností a propojení, které fungují...tedy v tomto případě by fungovali, tedy za předpokladu naservírování zajímavého děje. Pokud si trochu rozpitváme samotný děj, dojdeme k faktu, že opravdu, tak špatný není a věřím, že na papíře to vypadalo docela slibně, tedy minimálně jeho začátek, než se dostane ke slovu iracionalita a tím pádem i podivné vedení děje. Snad bych býval byl shovívavější, kdyby Itsuka tenma no kuro Usagi i přes pochybný smysl bojů jako takový, aspoň boje správně dávkovala a měli by šťávu a drajv. Nemají nic a hoši z Japonska jedou systémem - Diváku pronuď se s námi až do konce, vždyť to přece, tak špatné není - Je a na hru tvůrců nepřistoupím ani kdyby se v závěru seriál nějak zázračně kvalitativně proměnil. Slabé 2*. ()

Reklama

Reklama