Reklama

Reklama

Plot Device

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Fantasy / Romantický
USA, 2011, 9 min

Obsahy(1)

Mladíka při procházení internetových stránek zaujme možnost koupě záhadné zařízení. To se zanedlouho po objednání ocitne v jeho poštovní schránce. Zařízení slouží na přeměnu běžných životních situací reálného světa do světa různých filmových žánrů. A z některého si bude muset vybrat. (Sfinkter)

Recenze (7)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nápadité, promyšlené a vtipné. Aneb dávejte si bacha, co si na netu objednáváte:) A chlapec bude zřejmě velmi specifický filmový fanda. V úvodu jde vidět, a ti, jež jsou již společností Asylum protřelí, a znalí jejich parádními plakáty, si možná povšimnou, že hlavní hrdina má na zdi plakáty k jejím "mockbusterům" Titanic 2, Sherlock Holmes a Transmorphers. Mile zapůsobí úsměvný "kreslený" bonus v závěrečných titulcích. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Hlavný hrdina si cez internet objedná akési záhadné zariadenie, ktoré, ako sa neskôr ukáže, slúži na premenu obyčajného sveta, do svetov rôznych filmových žánrov. Zápletka možno nie je najzložitejšia a najoriginálnejšia, rozhodne ale dokáže baviť celých deväť minút a jednotlivé žánre film vystihuje trefne a vtipne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslíte si, že je váš život celkem nudný a vy byste s tím chtěli něco udělat? Tak přesně tohle si řekl i hrdina tohoto nápadité krátkého filmu a objednal si zařízení, které mu přinese něco trochu nového do života. Stačí zmáčknout a ono se něco bude dít. Ať už dobré nebo zlé. Tohle je nahodilé. Dobrý nápad, který je skvěle formálně i dějově zpracován. Navíc nechybí vtipná pointa. ()

Reklama

Reklama