Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, místy je to docela sranda a je na tom vidět, že se to svezlo na vlně oblíbenosti sprostých teen komedií, které se začaly objevovat na přelomu tisíciletí ve větší míře. Není to nijak překvapivé, ta romance v tom je skoro zbytečná, bez toho by postava Van Wildera fungovala také a možná i lépe. Je to tak nějak poplatné klasickým romanticko-komediálním kostrám. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Sice musím říct, že je to víceméně o ničem, ale je to celkem vtipné, tři hlavní postavy, to jest Ryan Reynolds, Tara Reid a Kal Penn, i docela slušně hrajou, takže se na to dobře dívá. Tara Reid je tu navíc ještě mladá, takže krásná a sexy...takže jestli nemůžete odolat jejímu dokonalému tělu, krásné tváři a svůdným očím, tak jako já, rozhodně se podívejte....akorát je trochu škoda, že ji režisér nevysvlíknul...:-D ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mi se to docela líbilo, i k mému velkému překvapení. Nemohu souhlasit s tím, že by to byla další fekální komedie. Bylo zde sice pár tvrdších kousků, ale nic strašného. Naopak bych řekl, že i trošku drsnější či fekálnější scény byly podány opravdu vtipně a "rozumně". K mému údivu jsem se dost nasmál a bavil. Je tam spousta slovních vtipů, komentářů, glos a hlášek, pár vtipných situací a celkově rozumně ulítlé. Já se bavil. 70%. Howgh! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak toto nie. Na tento párty žáner už začínam byť normálne alergický, a to ešte pred pár rokmi som ho dokonca vedome vyhľadával. Ale nič na tom vlastne nevidím - len prehliadka alkoholizmu, promiskuity a poriadnej dávky fekálno-sexistického "humoru". Aj keď príbeh je za každým trošku odlišný, tieto veci ich vždy bohužiaľ spájajú. Inak to nebolo ani pri Van Wilderovi, kde som čakal aspoň o niečo vyššiu úroveň. Veď predsa len Ryan Raynolds a Tara Reid v hlavných úlohách, to som myslel že to nemôže byť predsa až tak zlé. Ale dávam aspoň 1 hviezdičku za pár vydarených hlášok, scénok, no predovšetkým dobrý soundtrack nabitý punk-rockovou hudbou. ()

breebee 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Film mě vůbec nevtáhl do děje, takže jsem ho sledovala asi děvět hodin a asi bych ani nebyla schopna říct, o čem vlastně byl. Nepřišel mi nijak humorný ale zase jsem ho dokoukala až do konce a to se taky vždy nezdává. Uvažovala jsem nad hodnocením dvě nebo jedna hvězda, ale nakonec jsem si řekla, že si to asi ani ty dvě nezaslouží, i když možná jsem na to jen neměla náladu. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)
  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)
  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)

Reklama

Reklama