Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Brano 

všechny recenze uživatele

Ďalšia tínedžerské "komédia", ktorá je trápna od prvej do poslednej minúty. Takisto bez fekálneho humoru sa to nemohlo obísť. 1* dávam za herecké obsadenie, ktoré vidím ako najväčšie pozitívum. Znesiteľný Reynolds a hlavne krásna Tara Reid vďaka ktorej som to vydržal dopozerať dokonca. /30%/ ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Hodně podobná série jako Prcičky, a zároveň, alespoň tento díl, je podobný Bezva vejšce. Od bezva vejšky to má jen prvky, od Prciček...No, je to v podstatě vykrádačka. To ale nic nemění na faktu, že tento film jsem sledoval stejně jako pokračování v době, kdy mě kazí náladu pouze a jen škola, učení, apd. V tomhle filmu jsem se dokázal krásně vžít do jejich situace, a pochopit ji. Takže ano, i když je to vykrádačka, a je to častokrát absurdní, dávám tomu plný počet... ()

Reklama

Zalost 

všechny recenze uživatele

Jakže, teenagerovská komedie na kterou se dá koukat? Troufám si tvrdit, že ano. Nemůže za to ani tak scénář, který má své světlé chvilky i momenty naprostého poklesu (včetně nechvalně proslulé scény s "psím pečivem", která byla skutečně už příliš), ale hlavně a především úžasný Ryan Reynolds. Jeho herectví čistě za použití mimiky z něj v mých očí dělá nového Carreyho, a nepotřebuje se ani šklebit, stačí mu pozvednout obočí. Viděl jsem ho i v dalších filmech a rozhodně budu jeho budoucí tvorbu nadále sledovat. ()

Simgal 

všechny recenze uživatele

Nejdřív bych chtěl upozornit, že 4 hvězdy jsou jen co se týče žánru takových těch vulgárnějších a fekálnějších komedií. Rozhodně nechci Sexy párty srovnávat s jinými filmy, kterým jsem dal takovéto hodnocení, a které jsou samozřejmě někde úplně jinde. Tento snímek se mi ale líbili více než třeba Prci, prci, prcičky. V Sex párty je totiž jeden ultra sympatický hrdina, který je navíc výborně zahraný Ryanem Raynoldsem. Oproti němu je tam ten klasický zmetek, kterému přejete všechny ty mnohdy opravdu nepředstavitelně příšerný věci. Přidejte k tomu několik nezapomenutelně zábavných scén a vyjde vám skvělá, ikdyž samozřejmě fekální komedie. ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Až cca na dvě scény, kdy už šlo opravdu o přehnaně nechutný humor, není film zase tak špatný...rozhodně se dá přežít, pokud tedy cca dvakrát odvrátíte zrak...hodně to ale stojí a padá na Reynoldsovi, neboť ten by takovýmto věčným studentem mohl opravdu být a mohl by skutečně rozdávat pozitiva na vše strany... ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)
  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)

Reklama

Reklama