Reklama

Reklama

Necessary Roughness

(seriál)
  • Slovensko Druhá šanca
Trailer
USA, (2011–2013), 27 h 23 min (Minutáž: 41–64 min)

Hrají:

Scott Cohen, Callie Thorne, Mehcad Brooks, Marc Blucas, Hannah Marks, Gregory Alan Williams, Amanda Detmer, Alyssa Diaz, Orlando Jones, Andrea Anders (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(38)

Od momentu, kedy zistila, že jej manžel klame, sa Dani Santino (Callie Thorne) úplne zmenila. V súčasnosti sama vychováva dvoch teenagerov, obnovuje svoju malú psychoterapeutickú prax tým, že pracuje pre futbalový tím s drahým problémovým hráčom. Postupne ako pomáha narcistickému a sebazničujúcemu „T.K." Kingovi vrátiť sa späť do hry, vypracuje sa Danina na veľmi vyhľadávanú terapeutku. Medzi jej vysoko postavených klientov patrí aj vodič NASCAR, ktorý sa bojí návratu na pretekársku dráhu, boxerka, ktorá bojuje v nebezpečných zápasoch v ringu a profesionálna hazardná hráčka, ktorej sa lepí smola na päty. Keďže to, že ostala zrazu sama, súvisí s istými lákavými romantickými možnosťami, pracuje húževnatá a sexi Dani na nájdení rovnováhy medzi svojimi zodpovednosťami v úlohe mamy a svojím životom profesionálnej ženy. (TV Doma)

(více)

Recenze (5)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Po dvou sezónách: Přidávám hvězdičku k hodnocení za to, že seriál nenudí, je chytrý a vtipný. Callie Thorne není jenom hezká seriálová ozdoba, ale umí pracovat s obličejovými svaly, což dělá z její postavy živou bytost. Máme tu sport, teenagerské ratolesti, ale seriál je jasně cílen na dospělé diváky, které zajímá nejen zákulisí amerického fotbalu, ale i cestičky, kterými se ubírá lidský mozek. Třetí sezóna: Je tu změna prostředí a pokus o dějovou linii - kriminální zápletku s praním špinavých peněz. Použití těch peněz je však minimálně podivné, ne-li úplně ustřelené. Některé díly vypadaly jako reklama na psychoterapii s téměř náboženským zaujetím (včetně prozření nevěřících Tomášů). Potěšil závěrečný happy end, který by mohl sloužit i jako finále seriálu. 3/5 ()

chicab8 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka je mile podmanivá, šílená rodinka, šílení pacienti a zajímavé metody, jak je z jejich "šílenosti" narychlo dostat. Vtipné, neotřelé a sympatické. Jen tak dál. ()

kjama 

všechny recenze uživatele

Hvězdička navíc za Cohena, jeho postava je nejzajímavější a je nejjednodušší mu fandit. Chválím i výběr Thorne. Moc se mi líbil náhled do zákulisí amerického fotbalu i jiných sportů, přesto jsem zklamaná, že se tam neobjevil žádný hokejista. Copak v New Yorku nejsou žádné hokejové týmy (ironie), nebo jsou hokejisté natolik emocionálně stabilní, že nepotřeboval pomoc terapeutky? Třetí sezóna byla tak trochu mimo a některé postavy se chovaly trochu nelogicky, přesto hodnotím vysoko. ()

Reklama

Reklama