Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (271)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když jdu čumět na film, který už v názvu má Let’s Dance, těžko pak můži prioritně řešit děj nebo herecký výkony, je mě to u prdele. Já sem chtěl vidět pěkný taneční chorea a to se mě tady dostalo. Moc se mě líbila akce v galarii a pak ta na setkání mocipánů. Taneční čísla nepostrádali nápad a byli hodně šik. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $33miliónovTržby USA $35,074,677Tržby Celosvetovo $140,470,746▐ Príbeh je len nutné zlo a schématická oklieštená bublina. Našťastie sa v tomto smere ide len okrajovo a nestihne to až tak priotráviť zmysli. Väčšia porcia sa v tomto prípade daruje či venuje tanečnej choreografii, ktorá na prekvapenie má čo ponúknuť a skutočne je na čo pozerať, jednoznačne najpestrejší Lets Dance. /70%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Summit Entertainment // Počet premietajúcich kín v USA: 2,567 // Otvárací Víkend USA: $11,731,708 // ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Emily a táta proti celému světu." Ale, co když je ten celý svět právě táta? Pak je třeba zatančit si s bandou Seana a Eddyho, aby táta i trapně rozjuchaný starosta pochopili potřeby prostých lidí. Ach jo. Nic proti tanci, i když si v civilním životě příliš nerozumíme, ale tady jsou taneční vystoupení tím jediným, co mě bavilo. Zejména hopsání na autech, v galerii a na eskalátorech mne skoro až donutilo k několika rozštěpům, saltům a rotacím na hlavě, ale pak jsem se uvědomil, že moje úrazová pojistka by patrně nepokryla následky. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jenny Mayer | Hudba: Aaron Zigman | Produkcia: Adam Shankman, Jennifer Gibgot, Patrick Wachsberger, Erik Feig | Distribúcia: Summit Entertainment | Štúdio: Offspring Entertainment | Rozpočet: 33 miliónov $ | Tržby: 140,470,746 $ || Vysoko najlepší diel tanečnej série Step Up. Vizuálne hrátky, ich nápaditosť a kamera je z inej galaxie. Ako stále, príbeh je najštandardnejšiou časťou celku: lepšia, než v predchádzajúcich 3 filmoch, no ešte stále nie nadčasovo. A to je jediný faktor, kôli ktorému tu nenasolím plnú pálku, pretože inak je to doslovne revolučný mílnik tanečnej filmografie. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Nič moc teda... lacný scenár, afektované reakcie hercov, celé je to veľmi umelé, neprirodzené... na to, že je to PG 12 to bolo dosť detské teda... som vďačný za hudbu, tanec a niekoľko pekne graficky spracovaných záberov. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Perfektně natočené, choreograficky dech beroucí a ještě k tomu hraje můj nejoblíbenější hudební žánr! Příběh a dialogy opět nehorázný bolehlav, ale v kontrastu s výše zmíněným to ani moc nevadí. ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Oukej ... to, že scénář k celé Step Up sérii má na starost banda tučňáků, co byly moc dlouho na sluníčk, víme už od prvního dílu. Bohužel ale poprvé od prvního dílu převzali tučňáci i choreografii. Jop, tohle je nejen obrovsky hloupé (opravdu velice hloupé, předchozí díly si v hlouposti se čtyřkou nezadají, a vypadají, jako kdyby je psal Einstein), ale i nudné. Ruce pryč, nekoukat, plivnout, zapálit a popel vystřelit do vesmíru. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Choreografie je fantastická, hudba podmanivá a vizuálně je to velmi opojné - i s přihlédnutím k relativně střídmému rozpočtu. Bohužel dějově třepané klišé, které se mnohdy bere až příliš vážně a to se v tomto případě nedá tolerovat. Blbinka na jedno podívání. Kvůli Miami, hezkých hercům a dobré hudbě. V podstatě spíše než plnohodnotný film je to dlouhý natřískaný videoklip. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Taneční guilty plesure. Každý díl si říkám, že ten příběh už nemůže být tupější, ale ten následující díl mě přesvědčí o opaku. Příběh, jestli se to tím dá nazvat, by se dal shrnout tak do 5 minut a existuje zde jen jako vata mezi jednotlivými tanečními čísly. Ty jsou ale do jednoho výborné, od samotné choreografie přes kameru až po střih. V tanečních sférách si člověk opravdu nemá na co stěžovat, u tanečních kreacích se člověk baví a film díky tomu uteče. Co na tom, že zbytek nedává moc smysl a herci vypadají a mluví, jako by přišli z porna. Série, která se i přes svou tupost a jednotvárnost paradoxně asi neomrzí. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší díl série. Taneční kreace originální, neuvěřitelně bláznivé, zábavné. Místy jsem fakt žasnul, co se dá vymyslet. Děj se mi líbil, zápletka mi nebyla proti srsti, jak se v podobných filmech stává. Celkové zpracování má u mě palec nahoru, stejně tak jako vybraná hudba. Myslím, že ve 3D to musel být velkolepý zážitek. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Trojka prostě poprvý přinesla takovej ten neuvěřitelnej wow efekt, co všechno se dá "zatancovat". Podruhý už to tim pádem tolik nefunguje, i když jsou taneční čísla pořád skvělý - tentokrát je to jednoduše pouhý sled zajímavě se hejbajících mladejch lidí. Příběh neřešit. Co jako bude v pátym dílu? MOBské bitky ve vesmíru?? ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Příběh stupidní, klišovitej a obehranej až hanba. Ale co se patlat s kvalitou příběhu u filmu, kde o něj jde vlastně až na posledním místě a jeho účelem je slepit taneční scény, o který jde přece především. Tanec totiž vyřeší všechno, ať jde o lásku, která je ještě nasládlejší než v prvních dvou dílech, o strach, že nám jeden zlej pan podnikatel pro vidinu dalšího zisku zbourá naší domovinu, nebo o to, jestli dostanu angažmá v prestižní skupině, kam jen tak někoho nevezmou. Velké plus za to, že se se čtvrtým dílem konečně odstupuje od dance batlů a alespoň v něčem přichází svěží vlna, nesoupeříme tu už proti jiným tanečníkům, ale spojujeme se a chceme se dostat do povědomí milionů, což nedokážeme, pokud nebudeme doopravdy originální. A veškeré výstupy, ať už v galerii (můj favorit), restauraci, business centru, nebo ve finále, za to doopravdy stojej. 3D: *** mi tentokrát nepřipadá tak efektivní a promakaný jako u předchozího dílu (který má naopak jedno z nejlepších 3Dček na trhu), na efekty je umírněné (stojí za to snad jen u létajících bankovek a ve finále) ale i tak je celkem pěkně prostorové a zábavné. K tomu všemu třešnička na dortu v podobě sexy Kathryn McCormick, která mě udržela v pozoru, i když všechno ostatní začínalo selhávat (mňamózní jako Julia Voth). Všeho všudy asi nejzábavnější kousek série. 70% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak jo, docela mě to překvapilo. Po jedničce se mi to snad líbilo nevíc, což je dost velké překvapení. Některá vystoupení byla opravdu dechberoucí a vizuálně velmi dobře udělaná, jen ten příběh za tím dost pokulhával, samozřejmě, že na konci všechno musí dopadnout dobře a všichni jsou spokojení, bleh. 3* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Banda velmi talentovaných tanečníků, která si i tak hrdě říká, preferuje různé taneční kreace na neobvyklých místech jako je třeba galerie nebo restaurace. Svými troufalými tanečními výstupy si získávají značnou pozornost a také vysokou sledovanost na Youtube, které za takové aktivity nabízí v soutěži vysokou finanční výhru. Sympatický Sean (Ryan Guzman) je jedním z jejich vůdčích členů, který se zamiluje do krásné Emily (Kathryn McCormick) dcery bohatého a nekompromisního průmyslníka, který jim už zanedlouho chystá nemilé překvapení v podobě vybourání jejich čtvrti. Banda je rozhodnutá si svoji čtvrt nenechat vzít a je pevně odhodlána o ni bojovat jak jinak než tanečními prostředky. Čtvrté pokračování taneční série proměnlivých kvalit psala ženská ruka a je to na něm znát. Vše začíná jako jedna velká párty na slunných pláží Miami, pak probleskne nápad na soutěžní klání a nakonec nápadité avšak nenásilné zůčtování s boháčem. A pochopitelně řada krásně pojatých romantických až kýčovitých záběrů na zamilovaný pár Emily a Sean. Tenhle díl se od svých předchůdců výrazně liší, přichází s nejsložitější choreografií a také nejlepší režií a kamerou, které i v mezihrách dodávají filmu chytlavost. Sličná Kathryn McCormick v hlavní roli má výrazně navrch nad ostatními a taneční čísla jsou propracovaná do nejmenšího detailu. Předvídatenost děje je sice zřejmá, ale scénář Jenny Mayer se perfektně protíná s režií nepříliš ostříleného Scotta Speera jež má s režií jen minimální zkušenosti, ale ve výsledku to není vůbec znát. Nebývá zvykem, aby čtvrté pokračování svojí kvalitou předčilo nevýraznou dvojku a otravnou trojku ze které se v jedné závěrečné scéně vrátí Adam G.Sevani, ale tady k tomu došlo. Úbytek vkusné romantiky ve filmech je markantní a tenhle s tím hodlal něco udělat v kombinaci s dokonalými tanečními čísly. Vyšel z toho pro mě asi nejlepší film o tančení, který jsem kdy viděl, který energií nešetří a zamilovanost dvou mladých lidí se mu dá v pohodě věřit. Mé hodnocení: 80% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Pokles oproti předchozímu dílu. Ne že bych litovala, že jsem na to šla do kina, ale trojka byla zatím z celé téhle Step Up série nejlepší. U mě je vždycky hodně rozhodující hudba. Tady se nenašlo nic, co by mě přímo oslovilo - takové ty hudební "mixy" sice u dané taneční scény splní svůj účel, ale ve výsledku nezanechají žádný pořádný dojem. Z tanečního hlediska to bylo tentokrát opravdu hodně efektní (na můj vkus možná až moc - tj. houpání se na autech, skákání na provazech atd atd.), což není sice na škodu, ale raději koukám na taneční pohyby než nějaké šílenosti kolem. Velké plus ale byla Kathryn McCormick v hlavní ženské roli. Na druhou stranu mi ale chyběl sympatický mužský protagonista. Ve trojce mi mnohem víc seděl Moose jako jakýsi tanečník-vtipálek, tady se nabízel akorát klasický typ model-tanečník-svalovec, takže nic moc. A když už jsme u toho, na konci jsem sice byla ráda, že se Moose opět objevil v drobné roli, ale jeho výstup se mi zdál naprosto debilní a bezvýznamný (nemyslím tanec, ale ty jeho kecy potom). Celkově pouze slabý nadprůměr. ~(3,3)~ ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Bomba! Rozhodně král mezi tanečními filmy. Neuvěřitelná choreografie, originalita a taneční efekty. Prostě úžasný! Příběh je prostý, ale takový by měl být, hlavní je tu tanec. Naprosto oceňuji, že se tu tančí daleko více a častěji než v jakémkoli jiném tanečním filmu. Po celou dobu jsem si říkala jen jediné: BOMBA, BOMBA, BOMBA! Taneční film nemá být složitý, má být taneční a to na plné pecky. Tohle se zdařilo neskutečně, vystoupení neměla sebemenší chybu, každé bylo tak dobré jako by bylo závěrečné. Navíc hlavní dvojice byla velmi koukatelná a to je v takovýchto filmech třeba, podle mě. A na závěr, když jsem zahlédla i Moose a další herce z předchozích dílů? Tak to byl další skvělý krok, opět o laťku výše. Klobouk dolů, nečekala jsem, že úroveň tanečních filmů tak prudce stoupne. BRAVO. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Za výběr písniček a povedené taneční kreace, kostýmy a výběr scén, ve kterých se všichni tak nadšeně kroutí. Jinak je to nehorázná, až vtipná ptákovinka. 40% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Emociálna hudba, ktorá vás osloví a zmyselný tanec na ktorý len s úžasom zíráte zas útočí na mladú generáciu a svojím neskrotným duchom znova prichádza, aby ukázal nové nápady a choreografické zoskupenia nápaditých tanečných expertov. Aj keď film prichádza s tou istou podstatou ako jeho predošlé časti, tanec sa už sformoval do novšej podoby a presunul na ďalšiu métu. Už tanečníci nesúťažia, už siahajú po maximálnych výkonoch. O ich snahu dosiahnuť čo najlepší skupinový efekt ich podľa mňa pripravila opakovaná, podobná elektronická hudba, použitá ako podmaz pri ich tancovaní. S jednoduchým príbehom sa však dobre stupňovala romantika, keď priestor dostali zábery mladej Emily a Seana pohybujúcich sa v tesnej blízkosti po pláži pri zapadajúcom slnku, či posledný tanec "lásky". Aj keď takmer polovicu filmu sa ozaj tancuje a veľmi dobre choreograficky vyznel aj tanec v čiernych smokingoch, mňa to oslovilo len na 50%. ()

Reklama

Reklama