Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema City Anděl - A je to tady! Čtyřka viděna pěkně v kině a to udělalo opět své. Choreografie a taneční sestavy parádní, až na ten scénář a příběh - opět! :-) Ale tak...už jsem si za ty 3 díly zvykl :) Na hlavní hrdiny se pěkně dívalo. Ještě aby ne, přece jenom Miami - všichni jsou mladí, hezcí, vyfešákovaní, opálení, vypracovaná těla, atd. :) Ale v pohodě se to dalo, navíc tancování bylo děláno opět hodně na efekt, což diváckému oku určitě lahodí. Tedy..až na ten scénář a mega klišé romantické scény to nebylo tak zlé. 75% (with J.) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak jo, docela mě to překvapilo. Po jedničce se mi to snad líbilo nevíc, což je dost velké překvapení. Některá vystoupení byla opravdu dechberoucí a vizuálně velmi dobře udělaná, jen ten příběh za tím dost pokulhával, samozřejmě, že na konci všechno musí dopadnout dobře a všichni jsou spokojení, bleh. 3* ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Emociálna hudba, ktorá vás osloví a zmyselný tanec na ktorý len s úžasom zíráte zas útočí na mladú generáciu a svojím neskrotným duchom znova prichádza, aby ukázal nové nápady a choreografické zoskupenia nápaditých tanečných expertov. Aj keď film prichádza s tou istou podstatou ako jeho predošlé časti, tanec sa už sformoval do novšej podoby a presunul na ďalšiu métu. Už tanečníci nesúťažia, už siahajú po maximálnych výkonoch. O ich snahu dosiahnuť čo najlepší skupinový efekt ich podľa mňa pripravila opakovaná, podobná elektronická hudba, použitá ako podmaz pri ich tancovaní. S jednoduchým príbehom sa však dobre stupňovala romantika, keď priestor dostali zábery mladej Emily a Seana pohybujúcich sa v tesnej blízkosti po pláži pri zapadajúcom slnku, či posledný tanec "lásky". Aj keď takmer polovicu filmu sa ozaj tancuje a veľmi dobre choreograficky vyznel aj tanec v čiernych smokingoch, mňa to oslovilo len na 50%. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Potrava pro domácí kino. Dárek pro subwoofer. Volume do plných. Zapnout efekty, vypnout mozek a šklebit se obdivem nad formou a tolerovat dějový obsah. Step Up 4: Miami Heat (Let’s Dance) Revolution mě nezhrnul koberec a nevyrval páteř, tak jako bombastická hudebně-vizuální nálož Step Up (Let's Dance) 3D (2010), ale některý flash mobs byly velmi efektní (úvodní hydraulické hrátky s lowridery). Scénář je zde zcela zbytečný a proto se též přikláním v případě dalšího dílu do podoby hudebního celovečerního klipu made in Step Up. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Bomba! Rozhodně král mezi tanečními filmy. Neuvěřitelná choreografie, originalita a taneční efekty. Prostě úžasný! Příběh je prostý, ale takový by měl být, hlavní je tu tanec. Naprosto oceňuji, že se tu tančí daleko více a častěji než v jakémkoli jiném tanečním filmu. Po celou dobu jsem si říkala jen jediné: BOMBA, BOMBA, BOMBA! Taneční film nemá být složitý, má být taneční a to na plné pecky. Tohle se zdařilo neskutečně, vystoupení neměla sebemenší chybu, každé bylo tak dobré jako by bylo závěrečné. Navíc hlavní dvojice byla velmi koukatelná a to je v takovýchto filmech třeba, podle mě. A na závěr, když jsem zahlédla i Moose a další herce z předchozích dílů? Tak to byl další skvělý krok, opět o laťku výše. Klobouk dolů, nečekala jsem, že úroveň tanečních filmů tak prudce stoupne. BRAVO. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • V malých rolích v jedné taneční scéně se objevili Adam G. Sevani a Chadd Smith, učínkující z předchozích dvou filmů série. (..Lucas..)
  • V záběru, kdy skupina tančí v restauraci, je kameraman nachystán s kamerou v rohlíku na tácu, v dalším záběru ale prochází kolem s prázdným tácem. (Hanka13)
  • Při tanci v restauraci je možné si všimnout, že Emily (Kathryn McCormick) má masku nasazenou na očích, v jedné chvíli má masku nasazenou na hlavě, a po chvíli zase na očích. (Reesam)

Reklama

Reklama