Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trailer na tenhle film mě zaujal. Ne proto, že bych čekal nějaký velký příběh, protože na ty už tančení filmy rezignovaly a jedou si svoje nejnutnější. To znamená kluk a holka, co spolu musí skončit, překonají nějaký strašný problém, opravdu spolu skončí, ale hlavně u toho hodně tancují. Trailer na film "Let's Dance: Revolution" mě zaujal tím, o čem byl. Samozřejmě o tanci. Tanec obdivuji a mám ho rád, snad i proto, že jsem nějakou dobu tancoval, i když i tohle období je nějakou dobu za mnou. "Let's Dance: Revolution" však ještě víc nadchlo tím, že se zaměřilo na flashmob. U nás se to zatím moc nenosí, i když větší města už si podobné akce zažila. Skupina lidí se dá dohromady na jednom místě a zničehonic předvedou nějaké představení. Zatancují, začnou zpívat, nebo provádějí i jinou, méně artistickou činnost. Tyhle na první pohled spontánní akce jsou, alespoň v tomto případě, ukázkou skvělých tanečních schopností a to je prostě něco, co se musí ocenit. Nadávat mladým za to, že na sebe chtějí upozornit? Ale sakra, s tímhle běžte do háje. Pokud jenom tancují a pouštějí hudbu, nechte je to dělat, nedělejte z toho hlavně něco, co odporuje morálce a podobné hlouposti. Film se snaží flashmob prezentovat do jisté míry jako odsuzované spektákly, ale to bych dělal en ve chvíli, když je překročený zákon. Taneční provedení jsou zde úchvatná a nápaditá. V tomhle směru se jedná rozhodně o nejlepší díl série, navíc fanoušky potěší i návrat - alespoň v závěru - několika známých tváří. Ne, je mi líto, Channing Tatum se nevrátí, ale Moose potěší. Závěr je naprostá pitomost a scenáristická vyprázdněnost, snaha udělat za každou cenu happy end toho nejslabšího rázu, ale jak říkám, o příběh nejde a v téhle sérii nikdy nešlo, snad až na první díl, který se dal skousnout. Tady je příběh navíc, stačil by sled jednotlivých tanečních čísel, jenže to by pak bylo jak záznam z YouTube. Právě taneční čísla a jejich nápady jsou to, co film drží pohromadě, a tak by to mělo zůstat. Je ale fakt, že kdyby tam příběh nebyl, mohla by se jednotlivá videa dát na YouTube, ale tím se peníze moc nevydělají, že? Jestli fandíte modernímu tanci, dejte mu šanci a příběh prost ignorujte jako protivnou reklamu, která vám do toho furt leze. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/now-is-good-stand-up-guys-bourne-30.html ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně kulervoucí. Písničky strašný, tancování budiž, ale malilinkatej fragment mě z toho zajímal a nejotřesnější je to, že to snad ani o ničem nebylo. Prostě takovej videoklip, kde okolo tanečníků musí být ještě kupa wowovacích čumilů, aby hloupé americké obecenstvo poznalo, nad čím má žasnout. Zase to ale není film pro mě :) Takže povrchní holčičky, které si nebudou každých pět minut říkat, ať ti šmejdi z filmu táhnou radši poctivě makat, si asi na své přijdou. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Banda velmi talentovaných tanečníků, která si i tak hrdě říká, preferuje různé taneční kreace na neobvyklých místech jako je třeba galerie nebo restaurace. Svými troufalými tanečními výstupy si získávají značnou pozornost a také vysokou sledovanost na Youtube, které za takové aktivity nabízí v soutěži vysokou finanční výhru. Sympatický Sean (Ryan Guzman) je jedním z jejich vůdčích členů, který se zamiluje do krásné Emily (Kathryn McCormick) dcery bohatého a nekompromisního průmyslníka, který jim už zanedlouho chystá nemilé překvapení v podobě vybourání jejich čtvrti. Banda je rozhodnutá si svoji čtvrt nenechat vzít a je pevně odhodlána o ni bojovat jak jinak než tanečními prostředky. Čtvrté pokračování taneční série proměnlivých kvalit psala ženská ruka a je to na něm znát. Vše začíná jako jedna velká párty na slunných pláží Miami, pak probleskne nápad na soutěžní klání a nakonec nápadité avšak nenásilné zůčtování s boháčem. A pochopitelně řada krásně pojatých romantických až kýčovitých záběrů na zamilovaný pár Emily a Sean. Tenhle díl se od svých předchůdců výrazně liší, přichází s nejsložitější choreografií a také nejlepší režií a kamerou, které i v mezihrách dodávají filmu chytlavost. Sličná Kathryn McCormick v hlavní roli má výrazně navrch nad ostatními a taneční čísla jsou propracovaná do nejmenšího detailu. Předvídatenost děje je sice zřejmá, ale scénář Jenny Mayer se perfektně protíná s režií nepříliš ostříleného Scotta Speera jež má s režií jen minimální zkušenosti, ale ve výsledku to není vůbec znát. Nebývá zvykem, aby čtvrté pokračování svojí kvalitou předčilo nevýraznou dvojku a otravnou trojku ze které se v jedné závěrečné scéně vrátí Adam G.Sevani, ale tady k tomu došlo. Úbytek vkusné romantiky ve filmech je markantní a tenhle s tím hodlal něco udělat v kombinaci s dokonalými tanečními čísly. Vyšel z toho pro mě asi nejlepší film o tančení, který jsem kdy viděl, který energií nešetří a zamilovanost dvou mladých lidí se mu dá v pohodě věřit. Mé hodnocení: 80% ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Tento film je v mých očích pro tanec to samé jako Ong Bak pro bojové filmy. Příběh, který je věšákem pro prvotřídní a zajímavé taneční scény (hlavní dvojice navíc dobře vypadá a je sympatická). ■ Asi je fajn, že jsem z celé série viděl jen tento jeden film. ■ Nabouchanej trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jl0QrvDxu-c ■ K vidění mě přesvědčila recenze Františka Fuky http://www.fffilm.name/2012/08/recenze-lets-dance-revolution-step-up.html ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No neuvěřitelné, ale tohle 4. pokračování předčilo číslo 2 a 3...jednička prostě zůstane vždy jedničkou..ale tahle čtyřka je perfektní. Konečně se tu děje něco nového alias celý film nepojednává o přípravě na jeden závěrečný battle, kde vyhrají bůhvíco, ale jedná se o různé parádní taneční čísla, aby vyhráli prachy na youtube, ale potom se z toho strhne boj o svůj domov. Super...protože popravdě, jak ve dvojce, tak trojce, kdy se na konci konaly battle, tak mi přišla ta druhá crew značně lepší..tady žádná jiná není..možná proto, je to taky lepší..nemám s čím srovnávat..ale ne..měli skvělé taneční čísla a i hlavní herci byli dost sympatičtí na rozdíl třeba od Streetdance 2 - konkurenční film, kdy jsem měla tu hlavní hrdinku chuť vykopat z placu, bo byla neskutečně nesympatická, hnusná a neuměla ani tančit. Takže rozhodně lepší než Streetdance. Palce nahoru. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • V záběru, kdy skupina tančí v restauraci, je kameraman nachystán s kamerou v rohlíku na tácu, v dalším záběru ale prochází kolem s prázdným tácem. (Hanka13)
  • Interpretem písně ''Let's Go'' v úvodní taneční scéně na autech je Travis Barker, bubeník slavné skupiny Blink 182. (vojan9)
  • Video, ktoré hlavní hrdinovia sledujú na tabletoch na stránke “youtube.com“, skutočne existuje. (N0X.)

Reklama

Reklama