Reklama

Reklama

Pokémon Apokélypse

Krátkometrážní / Akční / Fantasy
USA, 2010, 3 min

Scénář:

Lee Majdoub

Hrají:

Lee Majdoub

Obsahy(1)

Tento trailer uvádí fiktivní (a tudíž neexistující) film ze světa pokémonů, jehož děj je přenesen do relativní reality. Potkáváme známé hrdiny ze seriálu: Ashe, Misty, Pikachua a jiné pokémony a dokonce i neblaze proslulé zloduchy Rakeťáky a jejich kocouřího mazlíka. Chystá se válka. Co však zmůžou pokémoni v dnešním krutém světě? (Estrellita)

(více)

Recenze (28)

Nevka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi v jedné nedaleké galaxii, v době kdy už jsem si myslel, že snad horší film než Sucker Punch nemůže být jsem si projížděl různá videa na YouTube, narazil jsem na tuto!!!! Klikl jsem na odkaz Pokemon Apokélypse a čekal jsem, co z toho vyleze! Zděšeně jsem na to video koukal celé tři minuty. Jakmile to skončilo, byl jsem rád, že to mělo jenom tři minuty. Herci byli děsní, grafika byla děsná a do toho jsem ještě musel koukat na toho zmrzačeného chudáka Pikaču. Po tomhle děsu už jen doufám, že se někdo nerozhodne tenhle film natočit. Plný zhnusení dávám hodnocení ODPAD a varuji vás!!!! NEZÁPÍNEJTE TO!!! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Se divim, že stále nikdo nepřišel s hraným filmem s pokémony. Pokud se někdy natočí, tak se na to rád podívám :-) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nezbývá než pevně věřit,že to nikdy nevznikne.Těžko to brát vážně a ještě hůř to brát parodicky.Po všech stránkách nenatočitelné. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nejsem režisér. Kdybych jim byl, přesně tohle bych chtěl natočit. Hraný film s Pokémony. Hvězdičku ubírám za zmrvenýho pikachu a celkově chabé efekty. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně něco! Původní Pokémony jsem pravidelně sledoval (a kdo v mém věku taky ne), takže jsem se ze zvědavosti kouknul i na tento krátký snímek. Nevím, co k tomu říct. Na jednu stranu je tu dobrý nápad, probudit zpět k životu starý fenomén. Avšak na druhé straně jsou naprosto strašní "herci", nehorázně odfláknuté efekty a absence nějakého smyslu. Zkrátka bude určitě lepší, když nevznikne žádný celovečerák (aspoň ne od stejných tvůrců). ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

co to má být za sr**ku? Díky bohu že to zůstalo ve fázi traileru. Neřikám že by se nedal natočit alespoň průměrný hraný film s pokémonama, ale tenhle by to teda rozhodně nebyl. A ten pikaču? To bylo opravdu příšerný. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Já se tak hrozně těším, až vyjde ten film, kterej nikdy nevyjde! Ale fakt... Na málokterej film bych se tolik těšila, nebo spíš byla tolik zvědavá. Tohle je ulítlá úchylotina, ale lidi, kteří chtějí vidět Pikačua coby kočku zkříženou s králíkem z Karcoolky, to určitě ocení... 60% ()

Myrreczech 

všechny recenze uživatele

Perfektní nápad. Hvězdička dolů jen za špatnou animaci pokemonů. Opravdu nejlepší zinterpretování jaké kdy kdo mohl vymyslet. ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený, téměř na profesionální úrovni udělaný, skorokraťas. Jen ten Pikachu vypadá fakt děsivě ()

Reklama

Reklama