Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evě (Jasna Fritzi Bauer) je 17 let a má problém – trpí Tourettovým syndromem. Kvůli svým záchvatům musela přerušit školu a nejraději se potlouká sama v lese, kde se cítí bezpečně. Její život se změní ve chvíli, kdy v lese najde mrtvolu, její otec přijde o práci a její rodina se musí přestěhovat do Berlína. Strach ze změn donutí Evu k tomu, aby si našla práci, aby si mohla dovolit život ve své rodné vesničce a nemusela se odstěhovat s rodiči do velkoměsta. Protože se hledání pracovního místa nedaří, vymyslí se svým strýčkem Berniem (Stefan Kurt) plán, že se přihlásí do pěvecké soutěže. Jejich společně složená písnička "Arschlicht" (Prdelní světlo) ovšem nenajde u poroty pochopení, a tak jsou Eva a Bernie nuceni vymyslet nový plán. (Fary)

(více)

Recenze (6)

Vlad 

všechny recenze uživatele

Necakane dobra nenapadna komedia ma ktoru som narazil cistou nahodou. Dost ciernohumorne, miestami nerealne ale vacsinou silno zo zivota. Taka ceska komedia na nemecky sposob. Jasna Fritzi Bauer sa mi velmi pacila, ale aj ostatni herci podavali solidne vykony, napr. Renate Delfs, tej sadla rola ako vysita. Silno odporucaniahodna zalezitost ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Nečekané překvapení! Na tenhle film jsem narazil úplnou náhodou díky slabšímu About A Girl. Skvěle jsem se bavil. Citlivá a trochu trhlá komedie s povedeným scénářem a výbornými hereckými výkony. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Taká príjemná blbinka ... trochu zo života a miestami trochu pritiahnutá za vlasy. Jasna zase raz veľmi prirodzená, tieto role "iných" dievčat jej sedia a hudbička tiež príjemná. 3,5* ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Neskutočne vtipná komédia o postihnutom dievčati. Mýlil som sa, JFB vie dobre hrať, haleluja!!! Takže z toho vyplýva, že jej herecký výkon je asi podmienený kvalitou scenára, ktorý bol v tomto prípade mega "arschlicht" vydarený. Toto je môj 1000. komentár, takže si gratulujem k tomuto krásnemu číslu! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama