Reklama

Reklama

Empire of Assassins

  • Čína Di guo ci ke (více)
všechny plakáty
Čína, 2011, 93 min

Hrají:

Biao Yuen, Miu Tse

Obsahy(1)

Příběh muže, kterému v mládí vyvraždili celou rodinu. Patnáct let se připravoval a nyní se přichází pomstit vrahovi, v jehož rodině však nachází svého bratra a přítelkyni z dětství, díky čemuž se mu prostá pomsta poněkud zkomplikuje.
Film na příběh samotný neklade přílišný důraz, ale zaměřuje se především na kung-fu souboje v nejrůznějších stylech, kterými je napěchován od začátku do konce. (Tamten)

(více)

Recenze (8)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Na ty ťamanské, antigravitační sračky se vždycky dalo dívat minimálně jedním, přimhouřeným okem, protože přinejmenším nešetřily komparzem a pompézní výpravou. Ale to evidentně jen do té doby, než čínští soudruzi zjistili, že se dá za pár jüanů zmáknout i kung-fu telenovela. Zrůdné a nehumánní, ale na druhé straně mají čínské hospodyňky alespoň u čeho žehlit! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano, vypadá to jako telenovela, některé scény snad na sebe ani logicky nenavazují, chvílemi jsem fakt nechápal ten přiblblý střih a děj. Ale souboje jsou prostě suprový a je jich strašně moc, takže za ty fakt dávám ty 3* jako milovník martial arts. Bráškové do sebe rubou dobrou hodinu nonstop, než nastoupí proti armádě vojáčků. Úžasnej byl souboj hlavního hrdiny, když držel v ruce ty dvě "halapartny", to byla suprová podívaná ... Ale jako film srajda nehorázná ... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si myslel, že to je televizní parodie na kung fu filmy, a ono né. :) Hvězda za neúmyslné pobavení. ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Mlácení, mlácení a zase mlácení, nic jiného zde nenajdeme. Těch několik náznaků jakéhosi děje je tak ubohých, že by snad bylo lepší, kdyby tu nebyly vůbec. Smutné ovšem je, že i to mlácení stojí za houby. Jedná se o klasické nereálné kung-fu techniky doprovázené množstvím lan a jiných triků. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Velmi špatný film,kde režisér uletěl na celé čáře.Blbost je cítit v každém následujícím snímku.Nevýrazné a směšné. ()

koumes. 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo zůstat jen v hlavě scénáristy a režiséra. Škoda peněz, času a energie. Mizerné herecké výkony, mizerné akční scény i efekty, jediné, za co dávám * je celkem dobrá hudba a kamera ()

hajner odpad!

všechny recenze uživatele

Ozaj zlé,nepreháňam. Jediné čo ma na tomto "filme" bavilo bol anglický dabing a cz titulky typu "och, au, heja, uch" ()

Reklama

Reklama