Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Probudit se s pořádnou kocovinou není pro Jesse a Chestera žádnou novinkou. Avšak nevědět, co všechno se předešlého večera odehrálo a kde vlastně zaparkovali své auto, to tu ještě nebylo! Jenže už zanedlouho zjistí, že dočasná ztráta paměti je to nejmenší, co je toho rána mohlo potkat...Kamarádi Jesse a Chester se ráno probouzejí po velkém flámu. Jen velmi matně si vybavují, co se vlastně stalo, co všechno dělali a kde byli. Pak si ale vzpomenou, že mají dnes výročí seznámení s dvojčaty Vandou a Vilmou a měli by k nim zajít a donést jim dárky. Když vyjdou ven, s hrůzou zjistí, že se jim ztratilo auto, které mělo stát před domem. Vydávají se tedy k dvojčatům pěšky a cestou narazí na nádhernou dívku, která se představí jako Christie a začne Jesseho vášnivě líbat. Zdá se, že se včera během večera seznámili, mladíci si ale opět na nic nepamatují. Náhle se z přijíždějícího auta vyhrne skupina mladíků v čele s Jimmym, který tvrdí, že dívka je jeho přítelkyně a vyhrožuje Jessemu. Přátelé tedy putují dál. Ocitnou se v blízkosti nočního podniku, a když vstoupí dovnitř, jsou nadšeně vítáni. Jak se zdá, i sem včera v noci zavítali a zanechali po sobě skvělý dojem. Všechny půvabné tanečnice – záhy se ovšem ukáže, že se jedná o přestrojení mladíky – je nadšeně zdraví. Šok jim způsobí teprve otázka jedné z nich, co udělali s kufříkem se 200 000 dolarů, které jim dívka svěřila, aby ho vynesli ven. Ani o kufříku a penězích nemají ovšem Jesse a Chester ani tušení… Sotva vyjdou z tančírny, jsou násilím vtaženi do auta, které jede kolem. Skupina podivných lidí, kteří o sobě tvrdí, že se již brzy chystají na cestu do vesmíru, po nich chce „převaděč spojitosti“, který by měli mít údajně u sebe. A jako obvykle mladíci nevědí, o čem vlastně mluví. Jen usoudí, že všechny hledané věci by se měly pravděpodobně nacházet v autě, které tam záhadně zmizelo... S jejich podivnými dárky je nakonec jejich přítelkyně dvojčata vyhodí a na mladíky dotírají cestovatelé do vesmíru, kteří žádají svou „tajemnou a mocnou zbraň“, zatímco transvestité naléhají, aby jim vrátili peníze. Jesse a Chester se obrátí na policii a ohlásí ztrátu auta. Po nějaké době se dozvědí, že jejich staré auto se prodávalo ve dražbě. Ví se dokonce, kdo si ho koupil. Policistka se zprvu zdráhá jim prozradit jméno kupce, nakonec se ho ale přece jen dozvědí… (TV Prima)

(více)

Recenze (611)

Matty 

všechny recenze uživatele

Kterak dva děsně styloví týpci zahulili a uviděli, že neviděli svoji káru. Jenže v káře byly dárky pro jejich přítelkyně, slibující za ně „překvapení“. „Takže vole, kde je sakra kára?“ „Vím já, vole? Včera jsem se tak ztřískali, že by o naší kocovině mohli natočit fakt hustej biják.“ A natočili... . Předchůdce Zahulíme, uvidíme dějově spíš navazuje na novější film, protože vidíme, jak se Ashton Kutcher a Sean William Scott seznamují s následky jedné – asi fatálně divoké – noci. Potkávají sadu drsně jetých zjevů, jenž jim postupně odkrývají tajemství včerejší noci. A půjde o víc než o zběsilou párty. Snad až o zbytečně moc, neboť konec je tak odtržený od reality, až přestává být vtipným. Ale jinak pohoda, lebeda vole! Plno fajn koček ochotných oddat se „tělesné rozkoši“, agresivní lamy, vlastně pštrosi, kámoš ochcávající akvárium, psychopatický čínský fastfoodový automat nebo společenství uctívačů velkého Zoltora navlečených ve velmi vtipných „vesmírných skafandrech“. Je toho hodně, často je to sranda k puknutí (tetování „dude“ a „sweet“), často trochu primitivní sranda, ale skoro vůbec nuda. Přesto - huliči vedou. 70% Zajímavé komentáře: Visáč, JohnnyD, Eldrick ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu prudérní, moraliuzující a pokrytecké Američany, nadskaující, jen když uslyší slovo "porno" a na druhou stranu natáčející tyhlety zhovadilosti, jejichž neschopnost vyprodukovat nějaký pořádný vtip o tom zpropadeném sexu, vás za chvíli udolá do bezvědomí. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nejedná o špatnou záležitost, mnoho vtipných scén i dialogů, sice mně přišlo že postupem času to trošku slábne, ale to bylo způsobeno spíše tím, že Ashton a Seann měli po většinu filmu pořád stejně dementní grimasu, kdyby to trošku obměnili, určitě by to vyznění filmu neuškodilo. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, ale myslel jsem, že to bude více ujeté. Scénář byl ale místy tak plochý, že ani kdby ti dva kašpaři dělali sebevíc, zkrátka by diváka nepobavili. Těch několik dobrých scének to nemohlo zachránit. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná, ale neskutečně ujetá kravinka, která se nesmí brát vážně, prostě jen zasednout do gauče, vypnout a sledovat blbost, která ačkoliv je neskutečně tupá, dokáže bavit, dokáže bavit lidi, kteří se bavit chtějí. Nic chytrého se čekat nedá. Název Hele vole, kde mám káru, už dosti napovídá. Já ještě s radostí připíšu filmu další plus v tom, že jeho hudební stránka je na hodně slušné úrovni. Samotný soundtrack vůbec nemusí být špatný. Přeci jenom jde hlavně o zábavu a řekl bych, že na řadu scén si s radostí opět vzpomenu. Vždyť Zoltan a jeho základna se jen tak nezapomíná.... Je tohle Zoltanova základna? - Ne. Tohle je dům jeho rodičů. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kravina o dvojci, která zapoměla vše co se dělo. Dva kluci co choděj s dvojčatama, za záadama mají zvláštní krasavice v latexu a před sebou dpoivýny, kteří od nich chtěj něco co prý nemají. Pak je tu jedna sekta, neznámý původ tetování a další kraviny. Pubertální film o ničem. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Rad pasazi a "vtipu" je tak neuveritelne trapna, ze se jim divak proste musi smat - ale je to pitomost neuveritelneho kalibru. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Philip Stark .. Poctivá teenagerská kravina o ujeté dvojici mladíků (Sweet & Dude), které se „náhodou“ vykouřil včerejší večer z hlavy. To by ještě šlo, ale bohužel to, co vzápětí zjišťují je jen minimálně zábavné a nakonec dosti tragické.. 25%. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak buranského a stupidního a...nevím co ještě,se vidí jednou za měsíc.Jedno zhlédnutí mi bohatě stačí. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Kdyby v dětství u nás doma neorigo VHSka tolikrát nepolíbila vnitřek přehrávače, asi bych do tajů téhle demence nikdy nepronikla. Ale takhle je to takové laskavé, nostalgické, staré známé... hovinko. Občas mám nutkání uznat, že ty 4* jsou skoro zasloužený, ale pak LSD dojede. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Kitay: 1. Stoopid Ass - Grand Theft Audio ,2. Playmate Of The Year - Zebrahead ,3. Lighting The Way - Superdrag ,4. I'm Afraid Of Britney Spears - Liveonrelease ,5. Authenticity - Harvey Danger ,6. Voodoo Lady - Ween ,7. Listen To The Music - Dangerman ,8. So Cal Loco (Party Like a Rock Star) - Sprung Monkey ,9. We Luv U - Grand Theft Audio ,10. Lunatic - Silt ,11. Sorry About Your Luck - Spy ,12. Bust a Move - Young MC , ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Bejby, poviem ti len tri slová: Ovládanie hnevu." Svižná, originálna a pôvabná bláznivá komédia, ktorá dopláca na nedostatočný rozpočet (vidno to hlavne na trikoch a akcii, našťastie ničoho z toho tu nie je veľa, ide skôr o sitkom) a mizerný slovenský dabing, ktorý viac vecí nepochopil, než pochopil a mnohé zábavné hlášky sa strácajú v preklade. Inak veľká spokojnosť - videl som to okolo roku 2001 a páčilo sa mi to a videl som to aj v roku 2017 a stále sa mi to páčilo, nakoľko mám rád WTF humor a takého je tu požehnane, od nápadov (feťácky pes Jekyll, ázijské občerstvenie, „Nepôjdeme radšej peši?“, slepé deti, pukanie skafandrov) po dialógy („Ešte raz a zmlátime vás.“ – „Hej?“ – „Hej.“ – „Okej.“) až po typovo perfektne vybratých hercov (Kutcher v podstate reprízuje hlúpeho a krásne bezstarostného fešáka Kelsa z Tie roky sedemdesiate). 70 % ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak naprosto vymastena uchylarna, az je diky tomu paradne vtipna a 90% scenek jsou fakt nezapomenutelny masakry. Navic hlavni hrdinove v podani Kutchera a Scotta sou tak vylizany hovada, ze film naprosto paradne tahnou. Uz jsem to videl hodnekrat a pokazdy me film pobavi. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Jediným slušným vtipem souvisejícím s Hele, vole, kde mám káru? je pro mě scéna ze seriálu Šest v tom, kdy se jeden z hrdinů dozvídá, že je to oblíbený film jeho nové přítelkyně - bezprostředně poté, co mu ukradli auto. Což ve mně nabudilo mírnou zvědavost, co to bude asi zač. No, říká se, že zvědavost zabila kočku. V případě Hele, vole, kde mám káru? by zvědavost mohla zabít sibiřského tygra, natolik velký a totálně nevtipný trapas to je. A Ashton je možná v reálu fajn kluk, ale jakékoli exhibice by měl omezit na prostor Demiiny postele. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto snímku jsem nepožil žádné drogy, alkohol ani steak z lamy a přesto jsem se bavil parádně. Důvod jsem ani po důkladném pátrání neodhalil, protože filmy o debilech obvykle pohrdám, ale dva sjetí kreténi s megaoknem mi tentokrát připadali zábavní. Důvodem patrně bude onen převaděč spojitosti, který všem těm jogurtům v ledničce, pštrosím atakům, striptérkám s penisem i homofrancouzákům dával smysl. Že to není možné? Tak si složte rubikovu kostku a uvěříte v Zoltána. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to strašná hovadina s dementnim scénářem, ale nějak nemam potřebu si vytvářet image intelektuála, jako hromada ostatních, takže se klidně přiznám, že jsem se u toho smál skoro celou dobu. Jinak ten film je ideální podívaná, když má člověk v krvi zvýšenou hladinu alkoholu a neni momentálně ve stavu sledovat něco, u čeho se musí používat mozek. Když nám dáte převaděč spojitosti, tak vám poskytneme orální rozkoš. ()

Reklama

Reklama