Reklama

Reklama

Voda 2: Tajny živoj vody

  • Rusko Вода 2: Тайны живой воды (více)

Obsahy(1)

Dokumentárny film sa zaoberá úlohou vody a jej vlastnosťami. Rozoberá jej štruktúru a vplyvy na ňu. Ukazuje, ako sa na ňu pozerajú svetové náboženstvá, aký vplyv má ľudí a ako sa tí môžu pričiniť o jej zmeny. Vo filme sa objavujú komentáre vedcov, ale aj zástupcov rôznych náboženstiev. (Marek1991)

Recenze (7)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument, který je natočen trošku mysteriozně, což mu minimálně z mého pohledu ubírá na kvalitách a důvěryhodnosti, jak již napsal Marek1991. Dokument představí všechny vlastnosti vody i pokusy, které s vodou nebo díky vodě vědci provádějí, jako je například vystavování vody hudbě, pozitivním pocitům, náboženství i všem druhům záření atd:. Ovšem některá tvrzení jsou minimálně zarážející až pobuřující - posledních 20 minut tzn. náboženství.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera som si bol dať v tetovacom štúdiu trocha vylepšiť rozrobené pravé rameno. Bolo to sedenie asi tak na tri hodinky. Mám šťastie v tom, že týpek, čo do mňa ihlami nabíja farbu, mi vždy nejak rozšíri obzory. Tento krát mi pustil ruský snímok "Voda Velikaya Tajna Vody". Jedná sa o veľmi dobre natočený dokumentárny film, ktorý sa zaoberá otázkami, čo by vás v súvislosti s obyčajnou vodou zrejme ani nenapadli. Voda má pre človeka omnoho väčší význam aký jej je všeobecne prisudzovaný. Je to číra esencia života. *** ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento dokument je stavaný veľmi zaujímavo, ale veľmi nedôveryhodne. Záver s Matkou Terezou a Hitlerom ma prekvapil, ťažko k tomu niečo povedať, lebo je to k smiechu, ale čo vieme, vraj vo vesmíre, ktorými sme zatiaľ preskúmali je viac ako 170 miliárd galaxií a aj na našej Zemi sú miesta, kde tečie voda opačným smerom ako gravitácia. Myslíme si, že mnohé vieme a čo odporuje doterajším zisteniam vedy zavrhujeme, bolo to tak aj s Kopernikom, či inými ľuďmi, ktorými nám dokázali, že sa mýlime. Práve akékoľvek rozporuplné a možno až smiešne veci sa často vyvinú v neobyčajné zistenia, nezavrhoval by som tento dokument, čo sa týka obsahu, skôr forma nebola extra dobrá. ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Nakonec se z toho stane blábol o důležitosti víry. Jenom další podvod, u kterého po skončení nemohu vlastně věřit ničemu z obsahu. ()

Filec 

všechny recenze uživatele

Voda je jediná "látka" v prírode resp. na svete ktorá sa vyskytuje v troch skupenstvách a už len preto to stojí zato vidieť!!! ()

Reklama

Reklama