Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární hrdina Sindibád se vrací v novém britském dobrodružném seriálu. Tentokrát se s těmi, kteří přežili velkou bouři na moři, vydává na cestu za dobrodružstvím. Zapomeňte vše co víte o legendě Sindibád. Když Sindbád nechtěně zabije člověka, je proklet a uniká na moře jako černý pasažér. Jednoho večera se strhne strašlivá bouře, díky které zahyne mnoho lidí na palubě lodi. Těch pár, kteří nehodu přežili – mladý doktor Ankar, válečník Bunnar, Sindbad a další... se společně vydávají na strhující cestu za poznáním... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (12)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Pilot: Že by pokus o vzkříšení Sandokana? Zápletka, jak dostat Sinbada na moře, je trošku přitažena za vlasy (babička přijde o jednoho člena rodiny, a tak se zbaví i toho posledního práce schopného), ale nemám s tím problém jako s premisou pro nenáročnou dobrodružnou podívanou. Podařilo se namlsat i milovníky CGI příšerek, ale pochybuji, že udrží rozpočet, aby v každém díle mohlo být něco. Obsazení mě nezaujalo. Jediná známější tvář je Sayid z Lostu, a ten má nevděčnou úlohu ambivalentního záporáka. Po třech epizodách: Podívaná je to opravdu nenáročná, děj předvídatelný, kostýmy jak ze studiové pohádky o bludičkách a Naveen Andrews je neslaný a nemastný jak makrobiotický oběd. Scénáristé se snad rozhodli, že na úkor děje pro dvanáctileté děcka obětují psaní zajímavých charakterů. Končím. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Sledovat se to bez problému dá. Zda to bude mít nějaký výrazný úspěch a dočká se druhé série však už není zaručeno. Při porovnání seriálových Sindibádů jsem měl radši z devadesátek Sindibádová dobrodružství. Nenechal bych se nahlodat nějakou velkou rolí Naveena Andrewse napsaného jako prvního. Naopak chybí doplnit herecké jméno hlavního hrdiny. 12 dílů uzavřelo jednu kapitolu jeho dobrodružství. Další bych se asi nebránil. Bohužel. (hodnocení za 1. sérii - konec) ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet €17miliónov║ no Angličania stvorili neskutočnú príšernosť, Sindibád oblečení v tričku, kraťasoch a tuším má namaľované aj fúzy, fakt príšernosť, počítačové triky s vodnou príšerou ušli ale ináč spodina seriálov, chcel som vidieť aspoň prvý diel čo je to zač a aj pri ňom hneď končím, Herkules zo Sorbom je oproti tomuto luxusne dobrý seriál /5%/ ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Seriál, který mě začínám sledovat. Jen doufám, že ho po první sérii zase nezruší. Jediný s čím nesouhlasím je výběr hlavního hrdiny (asi bych tam dal někoho krapet staršího), jinak ostatní postavy byly celkem sympatické, až na občasné nelogické chování. Co říct k efektů: ty jsou na přijatelné úrovni i když jich v každém díle vidíme jen pár, což je nejspíš vina malého rozpočtu. Takže se těším na další díly protože akční, fantasy seriály je prostě můj žánr. ()

Durgas 

všechny recenze uživatele

Videl som síce len poslené dve časti, ale myslím, že k ohodnoteniu tohoto paškvílu to stačí bohato. Hlúpe, lacné, nelogické a stupídne interakcie medzi postavami ma striedavo rozosmievali a rozhnevávali. Niektorí herci, skutočne neherci, kulisy lacné, no proste zlé. Och, cliffhanger na konci posledného dielu ma doslova pribil k sedačke a odteraz budem každý deň nervózne trhať servítky, až kým sa nedozviem, že natočenie druhej série je potvrdené. Nie, robím si srandu, je mi to úplne ukradnuté a v živote sa o tento seriál už ani neobtriem. Za čo vlastne dávam tú jednu hviezdičku? Hm, asi za to, že by to (možno) mohlo byť ešte horšie... ()

Galerie (229)

Reklama

Reklama