Reklama

Reklama

Hatchet III

  • USA Adam Green Presents Hatchet III
Trailer

Obsahy(1)

Jednotka rýchleho nasadenia obkľúči chatrč v močiari, ktorý je domovom zabijaka menom Victor Crowley (Kane Hodder), s úmyslom nebezpečného vraha zneškodniť. Medzitým sa Marybeth (Danielle Harris), ktorá ako jediná prežila krvavý masaker, čo sa udial v močiari, musí spojiť sa miestnym policajtom Fowlerom (Zach Galligan) a jeho ex-manželkou (Caroline Williams), ktorá je špecialistka na maniakov. V tomto zložení sa pokúsi odhaliť pravé dôvody vražedného vyčíňania Victora Crowleyho a ukončiť ho raz a navždy. (Kadas97)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

stration 

všechny recenze uživatele

No tak to bylo místy už fakt hodně. Jak přemýšlím tak přemýšlím, nemůžu se dopátrat toho, proč tento snímek vlastně vzniknul. Je úplně stejný jak druhý díl a dokonce SPOILER i stejně skončí. Akorát přibyde kupa mrtvol které jsou vesměs rotrhány nebo přijdou alespoň o značnou část svého zažívacího ústrojí. Jako jednohubka je to ale obstojné. Pokud bude potenciální čtvrtý díl zase stejný, tož to už bylo fakt na pováženou = odpad. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Poslední díl o nesmrtelném tlouštíkovi se sekyrou se vrací a je to totální nářez. Nečekal jsem tak skvělé zakončení výborné trilogie. První díl byl super, druhý slabší a třetí to vyhrál na plné čárce. herci nebyli vůbec špatní, o žádné amatérštině se nedá ani mluvit. Výborné mordy a gore, myslel jsem si, že koukám na nějaký americký Block(Dolly)buster a nakonec finální pointa a chování postav ? No to bylo něco, byl jsem zvratem úplně překvapen a postavy se chovali jak nejchytřeji mohli. Za mě 100%. Takže pokud ti, co jsou z filmu hotoví jako já z dalšího dílu pokémonů už dočetli, je čas se přiznat. Byla to nuda, i můj soused by to dokázal lépe natočit i zahrát a to je na vozíčku bez ruky. Gore se tvořilo z týden starého guláše a pointa byla vymyšlena v poslední den natáčení, které trvalo asi 2 hodiny. Takže za mě jen jedna hvězda a to za jednu scénu. Pokud bude nějaká další taková trilogie, Ať je to o vidličce, která hledá smysl svého bytí. Prosím. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím kdo z vás co čekal od dalšího (samozřejmě že zbytečného) pokračování moderní nízkorozpočtové slasher klasiky, ale já rozhodně nečekal nic lepšího ani chytřejšího. Tohle je průměrný béčkový řádění ohyzdnýho nerozbitnýho netvora z bažin, kde už je víceméně jedno jak vysoký nakonec zaskóruje bodycount, jak to všechno skončí, nebo co se vůbec dělo ve dvou dílech předtím, protože je to celý komedie, na nikom z přítomných vám vůbec nemusí sejít, a gore efekty jsou tak akorát na hraně s něčím, co už bych označil za výtvarnou výchovu u nás na střední. Potěší "Hail, Genocide!", Sid Haig a co mi až pamět sahá, v rámci subžánru je to určitě ještě jeden z těch lepších. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Adam Green splnil svůj slib a tak jak se říká „do třetice všeho dobrého a zlého“, se zrodil třetí Hatchet. A přestože jsem velkým fandou této série, tak trojku považuji za nejslabší díl. Nevím, možná za to mohla změna režiséra, protože Green se tentokrát věnoval jen scénáři a produkci, respektive si sám zahrál menší roli coby vězeň v jedné z vedlejších cel. Jeho nástupce se sice snažil co mohl, ale krvavá béčková podívaná a gumové gore už prostě nedokázali tak zapůsobit, jako tomu bylo v předešlých dílech. Pociťoval jsem z nich jistou vyčpělost a především nedostatek kreativity. No spíš bych to označil za kopírování sebe sama (předešlých mord scén). Gejzíry krve tu stříkali opravdu všude a na gore se vážně nešetřilo, ale samotná atmosféra a zvláště některé pasáže už dost zaváněly spíše trapností, než aby se u nich divák zapotil strachem či snad alespoň částečným znechucením. I proto docela chápu negativní reakce a malé hodnocení, kterého se Hatchet III dočkal. Osobně však nehodlám tento film házet do žumpy. Jak už jsem sice řekl, jde v mých očích o nejhorší díl celé série, ale pořád v něm vidím průměrnou béčkovou záležitost. Navíc jsem rád, že se tu opět objevila Danielle Harris, kterou mám jako herečku docela rád. Stejně tak potěší přítomnost Kanea Hoddera, který tentokrát dostal trošku jinou image. Hatchet III tak sice nenaplnil mé očekávání, ale určitě jsem se u něj neunudil k smrti. Přece jenom jsem tu však narazil na několik nudnějších pasáží a hlavně na menší porci černého humoru, než jsem byl zvyklý u předchozích dílů. Na jedničku tohle nemělo ani omylem. 50% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film příšernej, to je bez debat ... Otřesní herci, občas TV look, spousta zbytečných a nudných komentářů ... Ale ty gore efekty byly fajn. Připomínalo to dost japonský moderní splattery, který mám docela rád. Co tam ten Crowley s těma lidma dělá je fakt masakr ... plus že nebyl ušetřen skoro vůbec nikdo. Postupně si je podá fakt všechny ... Za ty 2 hvězdy to je akorát ... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Po týždni natáčania vyhlásil herec Kane Hodder (Victor Crowley), že je to najťažšia práca, akú kedy pri natáčaní filmu robil. Niet sa čo čudovať, leto v Louisiane je známe svojimi vysokými teplotami a rovnako vysokou vlhkosťou vzduchu. Navyše, Kane musel mať na svojom tele takmer 30 kíl silikónu a mejkapu. (beso74)
  • Podľa zámeru tvorcu série Hatchet, Adama Greena, sa vo filme neobjavuje žiadna počítačová animácia. (beso74)

Reklama

Reklama