Reklama

Reklama

Hatchet III

  • USA Adam Green Presents Hatchet III
Trailer

Obsahy(1)

Jednotka rýchleho nasadenia obkľúči chatrč v močiari, ktorý je domovom zabijaka menom Victor Crowley (Kane Hodder), s úmyslom nebezpečného vraha zneškodniť. Medzitým sa Marybeth (Danielle Harris), ktorá ako jediná prežila krvavý masaker, čo sa udial v močiari, musí spojiť sa miestnym policajtom Fowlerom (Zach Galligan) a jeho ex-manželkou (Caroline Williams), ktorá je špecialistka na maniakov. V tomto zložení sa pokúsi odhaliť pravé dôvody vražedného vyčíňania Victora Crowleyho a ukončiť ho raz a navždy. (Kadas97)

(více)

Recenze (72)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Podle mne podobně nepodařené jako druhý díl. Victor Crowley to měl zabalit hned po povedeném Greenově originále. Ten byl svěží, krvavý, zábavný. Tohle je jeho přesná antiteze. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

A z horroru máme akční střílečku. Trojka má ale jedno velké plus, snad už ta šereda Danielle Harris zdechla a v příštím díle uvidíme, krásnou , kozatou blondýnku :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Definitivně nejslabší díl z celé trilogie! Ve chvíli, kdy příjde na řadu Gore, nízký rozpočet je zcela zřejmý,vraždy nejsou tak bláznivé a úžasné jako v prvním díle. Gore efekty jsou jako z micro budget horror filmu, téměř nekoukatelné, směšné a umělé. Pro mě teda zklamání a bohužél i nuda. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím kdo z vás co čekal od dalšího (samozřejmě že zbytečného) pokračování moderní nízkorozpočtové slasher klasiky, ale já rozhodně nečekal nic lepšího ani chytřejšího. Tohle je průměrný béčkový řádění ohyzdnýho nerozbitnýho netvora z bažin, kde už je víceméně jedno jak vysoký nakonec zaskóruje bodycount, jak to všechno skončí, nebo co se vůbec dělo ve dvou dílech předtím, protože je to celý komedie, na nikom z přítomných vám vůbec nemusí sejít, a gore efekty jsou tak akorát na hraně s něčím, co už bych označil za výtvarnou výchovu u nás na střední. Potěší "Hail, Genocide!", Sid Haig a co mi až pamět sahá, v rámci subžánru je to určitě ještě jeden z těch lepších. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film příšernej, to je bez debat ... Otřesní herci, občas TV look, spousta zbytečných a nudných komentářů ... Ale ty gore efekty byly fajn. Připomínalo to dost japonský moderní splattery, který mám docela rád. Co tam ten Crowley s těma lidma dělá je fakt masakr ... plus že nebyl ušetřen skoro vůbec nikdo. Postupně si je podá fakt všechny ... Za ty 2 hvězdy to je akorát ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tomahawk potřetí a opět stejně. Snad jenom ten Crowleyho ksicht je zase jinej. Což je ale pochopitelný, když vám nějaká čubka brokovnicí vystřelí mozek z hlavy. Jenže to je detail, ten Viktora nemůže zastavit. Kompletně sešitej (i s novýma kalhotama!) se hladově vrhá do akce proti policajtům i po zuby ozbrojenému týmu SWAT, aby mu zase nejvíc zatopila ta - metršedesát vysoká - Myersova sestřenice Dáda. Takže v podstatě tu máme to samý, co v předešlých dílech. Opět známý ksichty, opět to přestřelený gore, snad jen tý nudy je tentokrát víc, než by se na zakončení trilogie slušelo. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...aj ten bod len za to , že sa pseudofilmárom podarilo nachytať Ma - asi som stále naivná . Časť , ktorá dehonestuje pôvodný úmysel a dúfam , že nasledovať bude už len NIČ ! ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tretie a pravdepodobne aj záverečné pokračovanie "Hatchet" série o vraždiacej legende menom Victor Crowley začína tam, kde Hatchet 2 končil. Marybeth, ktorá masaker prežila, sa onedlho vracia do Lousianských bažín, nasledujúc policajný tím a SWAT jednotku, aby sa pokúsili Crowleyho zneškodniť ešte raz a definitívne. Príbeh je fajn a dostatočne rozvádza predtým načatý dej, ponúka zaujímavé postavy a dokonca aj niekoľko príjemných prekvapení. Štýlovo to pokračuje v trende druhého dielu, teda viac ľudí, krvi, humoru a akcie, no bohužiaľ aj menej strachu a napätia, čo je však jediná výtka, ktorú mám. Ináč ide o parádny, štýlový akčný slasher a nadupanú gore jazdu. Pre tých čo nevideli predchádzajúce časti ich však predtým odporúčam dopozerať, z 3 dôvodov: 1- dianie na seba sympaticky nadväzuje, 2- človek si to so znalosťou predchádzajúcich súvislostí lepšie užije, 3- prvý diel je najlepší. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Není úplně obvyklé, aby poměrně mladý filmař dostal příležitost natočit něčeho hned tři díly. U třetího pokračování série Hatchet sice Adam Green působí „jen“ jako scénárista, producent i herec, přesto tu znovu máme šílenou kadenci prvoplánově infantilního humoru, zbytečných dialogů a brutálních mordů. V ponurých bažinách tak létají končetiny a hlavy jako fotbalové míče, pokud je tedy Victor Crowley (obrovitý herec Kane Hodder se několikrát skrýval i za maskou masového vraha se starou gólmanskou maskou a mačetou - Jasona Voorheese) rovnou nerozšlápne. Má to samozřejmě televizní kvality, příšerné obsazení a desítky úsměvných (nikoliv vtipných) momentů, jenže někdy stačí k žánrovému uspokojení opravdu málo. Přesto si krvavou hororovou jednohubku představuju kapku jinak. Protože to, co platilo u Adama Greena a jeho mrazivého Frozen, a to, že dokáže na několika decimetrech dokonale strhnout, s postavami nás seznamuje netriviálními dialogy, není samoúčelný a postupně buduje atmosféru, tady prostě neplatí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marybeth je jedinou osobou, ktorá prežije masaker Victora Crowleyho. Potom ako sa jej ho podarí "zrovnať so zemou", prichádza na miestne policajné oddelenie, aby ozrejmila fakty udalostí z posledných dní. Miestny šerif jej historke spočiatku neverí, ale po vyslaní skupinky policajtov na miesto činu, objavujú niekoľko zohavených tiel. Keď sa už zdá, že je všetkému koniec, prichádza noc a s ňou opätovné znovuzrodenie krvilačnej beštie menom V.C. Tento krát sa ho pokúsi zastaviť jedna z najlepších vycvičených skupín S.W.A.T. Ale áno. Tento horor je v mnohých prvkoch stupídny, idiotský a primitívny zároveň. No bez ohľadu nato sa jedná o veľmi slušný slasher s množstvom výborných, vydarených gore scén. Tento subžáner nikdy logiku nepostrádal, tak čo ste ako čakali? - mudrlanti. By the way, hneď teraz by som vedel vymenovať aspoň 10 podobných primitívnych, nelogických sračiek, ktorým ste bez váhania šľahli 4, 5 hviezd - 60%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2006 natočil mladý americký režisér Adam Green snímok "Hatchet" (Vražedná sekera). Doteraz si pamätám, že to bol komediálne ladený slasher horror, ktorý na mňa neurobil dobrý dojem. Nič moc. Ocenil som ho dvoma hviezdičkami. Vôbec som netušil, že sa z toho neskôr stala trilógia. V roku 2010 Adam Green natočil pokračovanie (Hatcher II), ktoré som však ešte nevidel. No a  v roku 2013, pod režisérskou taktovkou akéhosi BJ McDonnella, bola vyprodukovaná tretia časť (Hatchet III), ku ktorej som sa zhodou okolností pred pár dňami dostal a pozrel si ju. Na rozdiel od pôvodného snímku, som tento krát nemal žiadne veľké očakávania, takže som nebol ani nijak zvlášť sklamaný. ** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Předně je třeba říci, že je to krvavá ptákovina a že hledači kvalitních snímků by si měli z mého hodnocení 2* strhnout. Humor se blíží k bodu mrazu, při řádění sekýrníka se však divák jistě pobaví. Nejvtipnější scéna mi přišla ta, kdy se ležící polda rozhoduje mezi Victorem a krokodýlem. Rozhoduje, rozhoduje a šup, krokodýl byl rychlejší. Gore je řádně šťavnaté, i když občas poznáte gumové masky a umělé údy. Na druhou stranu je to rychlé a trhání hlav, rukou a vytahování střev zábavné. Třetí díl kopíruje prvního Predátora zřejmě nejvíce. Brutální masakrování obětí, šílená palba policistů do nitra džungle na domnělý cíl i vytržení lebky i s páteří z těla tak, jak to dělají predátoři v comicsech. Prostě rozkošný masomlejn uprostřed nevinné vegetace. A šerif! Ne, to musím napsat, i když tak vyzradím jeho konec. Zach Galligan se promění v bachčisarajskou fontánu, která, zatímco jsou u ní prolévány slzy, chrlí rudou spršku na všechny strany... A celou tuhle mordýrnu, kde se neustále místo lidí válí jen jejich zbytky, otevírá Hail Genocide od Gwar... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Victora Crowleyho klidně mohlo být víc a jinak nemám větších námitek. V bažinách si i napotřetí vedl brutálně. Sekeru s motorovou pilou si zřejmě pořídil ve vidláckém výprodeji, ale lidská těla porcuje jako zkušený vedoucí z masokombinátu. Vytrhané vnitřnosti létají vzduchem na všechny světové strany a krev stříká po hektolitrech. Pravda, v některých scénách je lidské tělo gumovější, než by bylo záhodno, ale jinak nikdo není ušetřen drsným úmrtím (až na pár výjimek u přeživších a nezaregistroval jsem, jak dopadl hororový veterán Zach Galligan). V hororech tohoto typu obecně platí, že čím méně keců a více brutality, tak o to lépe. A tady se dokonce hláškovalo (hláškující Sid Haig byl dobrá volba) a o černý humor nebyla nouze. Kane Hodder (byl i koordinátorem kaskadérů) namaskovaný jako Victor Crowley trhá těla na kusy, je z něj pomalu terminátor, kterého nezastaví ani kulky, do toho se hláškuje a vedou se debaty o utržených koulích pověšených na stromě a film mně velmi rychle uběhl. A dokonce i z Danielle Harris se vyloupla pěkná holčina, a to jsem ji ve dvojce jako náhradu za původní představitelku, moc nepřijmul. Debutující režisér BJ McDonnell převzal žezlo po Adamovi Greenovi, který si vzal na starost produkci a scénář, vedl si poměrně slušně, sice ne bez chybiček, které spíše přisuzuji scénáři, ale jízda to byla černohumorná, srandovní a současně solidně brutální. A že je film v nízkých číslech? Halt, tady se do červených šplhají většinou jen nudnosti, které mě nechávají chladným a jeden v podstatě opisuje od druhého. Já se zdejším hodnocením vůbec neřídím a lituji ty, kteří ano, ale když jim chybí rozhled, co jim zbývá. Mé hodnocení: 90% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle mě rozhodně lepší než dvojka která zklamala. Tohle se více vrátilo k parádní jedničce. Příběh opět začíná tam kde předešlý skončil a hlavní hrdinka je zavřena. Nicméně to netrvá dlouho a za chvíli je opět v lese. Tenhle díl je asi nejvíce humorný a to není vůbec na škodu podle mě tu humor funguje hodně solidně. Brutalit je tu poměrně dost a i když jsou strašně Over The Top(scéna s utrhnutím všech končetin a následné utopení) tak prostě pobaví. Galligan je parádní a konečně mě po delší době potěšil. Plno odkazů na předešlé díly neměly chybu. Hatchet 3 je prostě nářez který mě i přes své chyby hodně bavil což se mi v poslední době moc často nestává. BTW bitka mezi Hodder a Mears byla dobrá prdel i když mohla být delší. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Chvíst, žbluňk, mách, bum, čvacht, rup, buch, skříp, áááá, uááá, íííííí, uáááárgh, ty hajzle.... prááásk !...... Mrk ? ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Green si opět vytřel prdel, tentokrát to zrežíroval McDonnell..a po tomhle incidentu už o něm nikdy nikdo neslyšel.. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Poslední díl o nesmrtelném tlouštíkovi se sekyrou se vrací a je to totální nářez. Nečekal jsem tak skvělé zakončení výborné trilogie. První díl byl super, druhý slabší a třetí to vyhrál na plné čárce. herci nebyli vůbec špatní, o žádné amatérštině se nedá ani mluvit. Výborné mordy a gore, myslel jsem si, že koukám na nějaký americký Block(Dolly)buster a nakonec finální pointa a chování postav ? No to bylo něco, byl jsem zvratem úplně překvapen a postavy se chovali jak nejchytřeji mohli. Za mě 100%. Takže pokud ti, co jsou z filmu hotoví jako já z dalšího dílu pokémonů už dočetli, je čas se přiznat. Byla to nuda, i můj soused by to dokázal lépe natočit i zahrát a to je na vozíčku bez ruky. Gore se tvořilo z týden starého guláše a pointa byla vymyšlena v poslední den natáčení, které trvalo asi 2 hodiny. Takže za mě jen jedna hvězda a to za jednu scénu. Pokud bude nějaká další taková trilogie, Ať je to o vidličce, která hledá smysl svého bytí. Prosím. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Adam Green splnil svůj slib a tak jak se říká „do třetice všeho dobrého a zlého“, se zrodil třetí Hatchet. A přestože jsem velkým fandou této série, tak trojku považuji za nejslabší díl. Nevím, možná za to mohla změna režiséra, protože Green se tentokrát věnoval jen scénáři a produkci, respektive si sám zahrál menší roli coby vězeň v jedné z vedlejších cel. Jeho nástupce se sice snažil co mohl, ale krvavá béčková podívaná a gumové gore už prostě nedokázali tak zapůsobit, jako tomu bylo v předešlých dílech. Pociťoval jsem z nich jistou vyčpělost a především nedostatek kreativity. No spíš bych to označil za kopírování sebe sama (předešlých mord scén). Gejzíry krve tu stříkali opravdu všude a na gore se vážně nešetřilo, ale samotná atmosféra a zvláště některé pasáže už dost zaváněly spíše trapností, než aby se u nich divák zapotil strachem či snad alespoň částečným znechucením. I proto docela chápu negativní reakce a malé hodnocení, kterého se Hatchet III dočkal. Osobně však nehodlám tento film házet do žumpy. Jak už jsem sice řekl, jde v mých očích o nejhorší díl celé série, ale pořád v něm vidím průměrnou béčkovou záležitost. Navíc jsem rád, že se tu opět objevila Danielle Harris, kterou mám jako herečku docela rád. Stejně tak potěší přítomnost Kanea Hoddera, který tentokrát dostal trošku jinou image. Hatchet III tak sice nenaplnil mé očekávání, ale určitě jsem se u něj neunudil k smrti. Přece jenom jsem tu však narazil na několik nudnějších pasáží a hlavně na menší porci černého humoru, než jsem byl zvyklý u předchozích dílů. Na jedničku tohle nemělo ani omylem. 50% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Hatchet po tretie a stále rovnako zábavný... Fešáka Victora Crowleyho a jeho štýlové splatterové vyčínanie proste môžem, stále ma to baví a dokážem si pokojne predstaviť aj ďalšie pokračovania tejto série. ()

Reklama

Reklama