Reklama

Reklama

Hatchet III

  • USA Adam Green Presents Hatchet III
Trailer

Obsahy(1)

Jednotka rýchleho nasadenia obkľúči chatrč v močiari, ktorý je domovom zabijaka menom Victor Crowley (Kane Hodder), s úmyslom nebezpečného vraha zneškodniť. Medzitým sa Marybeth (Danielle Harris), ktorá ako jediná prežila krvavý masaker, čo sa udial v močiari, musí spojiť sa miestnym policajtom Fowlerom (Zach Galligan) a jeho ex-manželkou (Caroline Williams), ktorá je špecialistka na maniakov. V tomto zložení sa pokúsi odhaliť pravé dôvody vražedného vyčíňania Victora Crowleyho a ukončiť ho raz a navždy. (Kadas97)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

stration 

všechny recenze uživatele

No tak to bylo místy už fakt hodně. Jak přemýšlím tak přemýšlím, nemůžu se dopátrat toho, proč tento snímek vlastně vzniknul. Je úplně stejný jak druhý díl a dokonce SPOILER i stejně skončí. Akorát přibyde kupa mrtvol které jsou vesměs rotrhány nebo přijdou alespoň o značnou část svého zažívacího ústrojí. Jako jednohubka je to ale obstojné. Pokud bude potenciální čtvrtý díl zase stejný, tož to už bylo fakt na pováženou = odpad. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marybeth je jedinou osobou, ktorá prežije masaker Victora Crowleyho. Potom ako sa jej ho podarí "zrovnať so zemou", prichádza na miestne policajné oddelenie, aby ozrejmila fakty udalostí z posledných dní. Miestny šerif jej historke spočiatku neverí, ale po vyslaní skupinky policajtov na miesto činu, objavujú niekoľko zohavených tiel. Keď sa už zdá, že je všetkému koniec, prichádza noc a s ňou opätovné znovuzrodenie krvilačnej beštie menom V.C. Tento krát sa ho pokúsi zastaviť jedna z najlepších vycvičených skupín S.W.A.T. Ale áno. Tento horor je v mnohých prvkoch stupídny, idiotský a primitívny zároveň. No bez ohľadu nato sa jedná o veľmi slušný slasher s množstvom výborných, vydarených gore scén. Tento subžáner nikdy logiku nepostrádal, tak čo ste ako čakali? - mudrlanti. By the way, hneď teraz by som vedel vymenovať aspoň 10 podobných primitívnych, nelogických sračiek, ktorým ste bez váhania šľahli 4, 5 hviezd - 60%. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Není úplně obvyklé, aby poměrně mladý filmař dostal příležitost natočit něčeho hned tři díly. U třetího pokračování série Hatchet sice Adam Green působí „jen“ jako scénárista, producent i herec, přesto tu znovu máme šílenou kadenci prvoplánově infantilního humoru, zbytečných dialogů a brutálních mordů. V ponurých bažinách tak létají končetiny a hlavy jako fotbalové míče, pokud je tedy Victor Crowley (obrovitý herec Kane Hodder se několikrát skrýval i za maskou masového vraha se starou gólmanskou maskou a mačetou - Jasona Voorheese) rovnou nerozšlápne. Má to samozřejmě televizní kvality, příšerné obsazení a desítky úsměvných (nikoliv vtipných) momentů, jenže někdy stačí k žánrovému uspokojení opravdu málo. Přesto si krvavou hororovou jednohubku představuju kapku jinak. Protože to, co platilo u Adama Greena a jeho mrazivého Frozen, a to, že dokáže na několika decimetrech dokonale strhnout, s postavami nás seznamuje netriviálními dialogy, není samoúčelný a postupně buduje atmosféru, tady prostě neplatí. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím kdo z vás co čekal od dalšího (samozřejmě že zbytečného) pokračování moderní nízkorozpočtové slasher klasiky, ale já rozhodně nečekal nic lepšího ani chytřejšího. Tohle je průměrný béčkový řádění ohyzdnýho nerozbitnýho netvora z bažin, kde už je víceméně jedno jak vysoký nakonec zaskóruje bodycount, jak to všechno skončí, nebo co se vůbec dělo ve dvou dílech předtím, protože je to celý komedie, na nikom z přítomných vám vůbec nemusí sejít, a gore efekty jsou tak akorát na hraně s něčím, co už bych označil za výtvarnou výchovu u nás na střední. Potěší "Hail, Genocide!", Sid Haig a co mi až pamět sahá, v rámci subžánru je to určitě ještě jeden z těch lepších. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle mě rozhodně lepší než dvojka která zklamala. Tohle se více vrátilo k parádní jedničce. Příběh opět začíná tam kde předešlý skončil a hlavní hrdinka je zavřena. Nicméně to netrvá dlouho a za chvíli je opět v lese. Tenhle díl je asi nejvíce humorný a to není vůbec na škodu podle mě tu humor funguje hodně solidně. Brutalit je tu poměrně dost a i když jsou strašně Over The Top(scéna s utrhnutím všech končetin a následné utopení) tak prostě pobaví. Galligan je parádní a konečně mě po delší době potěšil. Plno odkazů na předešlé díly neměly chybu. Hatchet 3 je prostě nářez který mě i přes své chyby hodně bavil což se mi v poslední době moc často nestává. BTW bitka mezi Hodder a Mears byla dobrá prdel i když mohla být delší. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Podľa zámeru tvorcu série Hatchet, Adama Greena, sa vo filme neobjavuje žiadna počítačová animácia. (beso74)
  • Po týždni natáčania vyhlásil herec Kane Hodder (Victor Crowley), že je to najťažšia práca, akú kedy pri natáčaní filmu robil. Niet sa čo čudovať, leto v Louisiane je známe svojimi vysokými teplotami a rovnako vysokou vlhkosťou vzduchu. Navyše, Kane musel mať na svojom tele takmer 30 kíl silikónu a mejkapu. (beso74)

Reklama

Reklama