Reklama

Reklama

Hatchet III

  • USA Adam Green Presents Hatchet III
Trailer

Obsahy(1)

Jednotka rýchleho nasadenia obkľúči chatrč v močiari, ktorý je domovom zabijaka menom Victor Crowley (Kane Hodder), s úmyslom nebezpečného vraha zneškodniť. Medzitým sa Marybeth (Danielle Harris), ktorá ako jediná prežila krvavý masaker, čo sa udial v močiari, musí spojiť sa miestnym policajtom Fowlerom (Zach Galligan) a jeho ex-manželkou (Caroline Williams), ktorá je špecialistka na maniakov. V tomto zložení sa pokúsi odhaliť pravé dôvody vražedného vyčíňania Victora Crowleyho a ukončiť ho raz a navždy. (Kadas97)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

panvasik 

všechny recenze uživatele

Tohle už mě vyloženě nebavilo. Tenhle film posílá, tuhle sérii, jenom víc do kytek. Ještě uvidím jak to zakončí poslední díl skládačky, ale vím, že tady to už je jasné kopnutí do mrtvoly. Stal se z toho jenom, takový bezduchý nesmyslný krvák, který jede jenom na vraždy a spousta krve, ale ne vždycky to horor stačí, ani těm mým milovaným slasherům. 2/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší díl. Po nemastné neslané jedničce a ještě o něco slabší dvojce přišla nabušená trojka. Je to prachsprostá řezničina cinklá akcí a ortodoxním fandům předešlých dílů asi pod fousy moc nepůjde. Nicméně kdyby se to neslo v podobném duchu od prvního dílu, stal bych se pravděpodobně velkým fanouškem 70% ()

Reklama

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Trojka je kravina! Je mi úplně u prdele jestli se jedná o vraždící legendu. Pochybná jednitka S.W.A.T jde jednou pro vždy zabít vraždící monstrum. Ale jak chcete zabít něco čemu ustřelíte palici brokárnou a pak jej rozřežete na půl motorovou pilou. Borci to něj naprali minimálně 3000 kulek a nic... Jako horor to nefunguje a jako komedie už vůbec ne! Film pro pubertální děcka! 0% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ano občas to má vzhled nízkorozpočťáku ale to bude asi ééééé hmmm no asi tim že tohle je nízkorozpočťák. Hatchet je pro mě srdcovka a trojka neni o nic horší než jednička nebo dvojka. Má to všechno od hlášek po gore (TO JSOU NĚČÍ KOULE, KOULE NEMAJ VISET ZE STROMU!). Navíc Derek Mears bez hokejový masky je slušný cukrátko pro slasherový fandy. A neni to jediný hororový cameo protože se zde objevujou herci co maj na kontě věci od Gremlinů po Texaskej masakr motorovou pilou. Danielle Harris je v pohodě, lidi ví proč jí obsazovat do horororů a to její drsňáctví neni tak směšný jako to u většiny holek v hororech bejvá. Celkově jsem se bavil a Hatchet jak vidno zůstává pořád na seznamu love it or hate it filmů. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v prvních dvou dílech tak i tady jde hlavně o brutalitu. Takže se můžete těšit na hromadu mrtvol, utrhané ruce, hlavy, potoky a gejzíry krve, trhání kostí z těla ven i s lebkou, rozšlapávání hlav a podobné dobroty. Jenže rozpočet byl ještě o něco menší než mizivej tak to vše vypadá max děsně vtipně a bát se nebudete ani jedinou vteřinu. Danielle Harris se s naší bláznivou Victorkou znovu střetává a je jedna z mála na koho se dá koukat. Nejvíce mě ale potěšila rolička Sida Haiga toho dacana vidím rád vždy. Celkově slabší než první dva díly ale ne o tolik abych šel s hodnocením dolů. Pokud občas chcete horor kde se nebojíte ale baví vás tuny kečupu míso krve a halda vinných klobás co by vnitřností tak vás to bude bavit. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Po týždni natáčania vyhlásil herec Kane Hodder (Victor Crowley), že je to najťažšia práca, akú kedy pri natáčaní filmu robil. Niet sa čo čudovať, leto v Louisiane je známe svojimi vysokými teplotami a rovnako vysokou vlhkosťou vzduchu. Navyše, Kane musel mať na svojom tele takmer 30 kíl silikónu a mejkapu. (beso74)
  • Podľa zámeru tvorcu série Hatchet, Adama Greena, sa vo filme neobjavuje žiadna počítačová animácia. (beso74)

Reklama

Reklama