Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov. (PROROK14)

Recenze (102)

Douglas odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy asi nepochopím, o co se "tvůrci" vlastně pokoušeli, když natočili film, který je zoufale trapný, zoufale nevtipný, zoufale úplně na ".....". Všechno je zde příšerné: jeptišky místo gaunerů, čokoláda místo heroinu... a vlastně nemá nejmenší cenu se na Plump Fiction zkoušet dívat. Brrr. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý humus na zvracení. Jeho tvůrci si zaslouží to, aby na ně Marsellus Wallace poslal negry s letlampou, aby si hoši trochu zablbli. Aby jejich prdel poznala středověk, no né Quentine? ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Skaldův příběh a hodnocení je podobné jako u mě. Ale kdybych dneska viděl toho ubožáka co "parodoval" (to slovo už nemůže být ani v uvozovkách, protože parodie je aspoň trochu vtipná) Travoltova Vincenta Vegu, dostal by pěstí. A nejen jednou. Anebo víte co, přineste mi radši "režizéra" tohohle, stydím se za to označení, filmu a nechte mě o samotě s ním a gumovou hadicí... ()

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem hledal snímek, který ohodnotil jako odpad! A nakonec bylo mé (zdárně nekonečné) hledání úspěšné. Nemá to scénář, nemá to schopné herce, nemá to jediný dobrý vtip... tak k čertu s tím... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Život je jako bonboniéra. Je plnej sraček. - Tak za tuhle hlášku dávám tu 1 hvězdičku. Myslim, že momentální hodnocení 8% je přecejenom až moc krutý. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Kultovní filmy Quentina Tarantina lze napodobit nebo si z nich utahovat i jinak. Dokonce by to šlo udělat, že by to mělo hlavu a patu. Ale takhle to vypadá, že si idiot s debilem podali ruce a řekli si: "Dnéskhá phokhoříme Tharanthýna, ujáá ééé ťaťaťa." A natočili Plump Fiction. Škoda dalších slov. ()

sud odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle obscénnost jsem kdysi viděl na kazetě půjčené od kamaráda, který mi ji půjčil, abych viděl, jaká blbost se mu dostala do rukou. Viděl jsem asi půl hodiny a pak jsem mu to vrátil. Dalo by se říct - vyhněte se tomu obloukem, ale na druhou stranu - takovouhle hovadinu jentak neuvidíte :-). ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Blbeček menom Bob Koherr sa chcel stať slávnym filmovým režisérom. Svoju kariéru chcel odštartovať náramne vtipnou paródiou na snímky Quentina Tarantina. Preto v roku 1997 zrežíroval titul "Plump Fiction". No bolo to tak stupidné, primitívne a trapné, že si už viac pri filme ani neškrtol. Nikto nechcel riskovať, že by znova natočil podobnú pičovinu. A tak milý pán Koherr skončil ako seriálový režisér na stanici Disney Channel, kde systematicky degeneruje vkus mladých divákov. Jedine na to je tento babrák dobrý. Jeho "Plump Fiction" bol mega odpad! ()

juta 

všechny recenze uživatele

No snaží se tu sice parodovat Pulp Fiction, jenomže jako vtipný to je jen málokdy a spíš si jede svůj vlastní příběh, než aby dopodrobna parodoval původní film, což bylo zase malinké plus a překvapivě to tak trochu i dávalo na konci smysl, takže tohle nízké hodnocení fakt nechápu. ()

DJ Obelix

všechny recenze uživatele

"From producers WHO SAW Pulp Fiction, Reservoir Dogs & Braveheart" - sice jsem tento "klenot" neviděl, ale tohle mě pobavilo :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vážně „jetel“ jako prase. Jeden z nejtrapnějších filmů jaký jsem viděl, ovšem dovolím si tvrdit, že existují ještě horší parodie a to už je co říct, protože tohle byla vážně jedna velká píčovina. Zasmál jsem se u toho asi tak dvakrát-třikrát, většina postav byla neskutečně ubohá – ostatně jako celý scénář. Asi nejvíc jsem se bavil u linky s falešnými jeptiškami. Navíc to bylo celé neskutečně uječené a ta kráva na začátku v restauraci nebo ta dvojice rádoby sériových vrahů – katastrofa. Tu jednu hvězdu dám za finální hádku jeptišek… ()

ProjectAlice odpad!

všechny recenze uživatele

Film ako je Pulp Fiction si nezaslúži paródiu. Navyše je to viac trápne než vtipné. Amatérske vystúpenia ,,hercov". Ľutujem, že som stratil niekoľko minút svojho života sledovaním tohoto ,,filmu". Dúfam že režisér už nikdy nič nenatočí. Trapas trapasov. 0% ()

Blofeld odpad!

všechny recenze uživatele

Film je skutečně ztělesněním vtipnosti. Ale (tentokrát bez ironie) mě docela pobavil slogan "Od producentů, kteří viděli Pulp Fiction, Gaunery a Statečné srdce"... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rozhodne mi tu príde čudné, ako v tejto nadmernej paródii niekto čaká osvetu. Ovšem, že tu nejde o niečo čo by sa dalo prirovnávať ku klasikám ( STRELY ), ale tento žáner je daný štýlom, ktorý je nemennou záležitosťou. Záleží už iba na tom, ako ku tomu pristupujú samotný tvorcovia. No a títo, sa podľa mňa držali pravidiel, ako kliešť. ()

Reklama

Reklama