Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (102)

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Zvrácená tlama by se to mělo jmenovat. Opravdu snad první film na světě, na který jsem nebyl schopný koukat kvůli odpornému vzhledu nějakého herce. Když se "TO" objevilo v úvodu, začal jsem hystericky šílet, že to nedám, že se na TO, co vypadá, jak nějaká nepovedená transka, fakt nedá dívat. A jestli si vzpomínáte na scénu z filmového Mr.Beana, kde Peter MacNicol rozdýchává zničený obraz a když se trochu uklidní, nechá si ho znovu ukázat, že to možná nebude zas tak hrozné, ale zaječí ještě víc - tak přesně i já jsem po úvodu při titulcích přemýšlel, jestli to dám a že nakonec možná jo. Pak se objevila scéna v nemocnici, kde se mihlo pár komparsu a mimo jiné taky nějaké ty ŽENY a když se vzápětí opět objevilo TO, tak jsem s křikem chytnul ovladač a přepínal pryč. Ty vole, kdyby to aspoň byla nějaká jakože zrůda vražedkyně, ale ono to má být formou, že jako sexy kočka svádí ženaté chlapy, kterým se pak mstí, že jsou nevěrní. Zdravím mimozemštany za vzdálené galaxie, na jejichž planetě se TO jeví jako sexy pěkná kočka. Jinak v tom filmu bych jako nevěrný chlap přežil. Mě by totiž TO nesvedlo, ani kdybych ho měl na vypínač. Brrr, fuj hnus jeden fialovej. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Žena, jejíž jméno je mnohem víc sexy, než její podivný silikonový obličej - to je prosím Paz de la Huerta. Taky její herecký netalent je výrazně větší, než její talent - mluví, chodí a tváří se jako zastaralý android. Každopádně ale u filmu tohohle druhu to vůbec nevadí - figuru má parádní, bobra oholenýho, teatrální kroucení prdelí jí jde výborně a tyhle její hodnoty jsou pro roli lesbické a psychopatické vraždící sestřičky bohatě dostačující. A o čem že to vlastně je? No přece o lesbické a psychopatické vraždící sestřičce. Skvělá relaxační oddechovka, kříženec lobotomizovaného softeroťáku ze série Playboy Late Night a béčkového thrilleru, z mojí strany tedy samozřejmě naprostá spokojenost. ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Tommy Wiseau (The Room) se nechal přeoperovat na ženskou a jak už to ve světě plastiky občas bývá - zákrok se příliš nezdařil. Výsledkem je tedy strašně HNUSNÁ ženská (má to být svůdkyně, co balí chlapy, proboha!), která má úplně stejný (ne-li horší), retardovaně zpomalený projev (záměrně vynechávám slovo herecký, protože by to byla urážka řemesla). Tohle prostě netrumfne ani 10 Tomášů Hanáků, něco tak špatného se nevidí každý den a co je horší - jde o hlavní roli. Nevím jestli víc nadávat na tu ohyzdu, která na place odříkává text jako opilá, zdrogovaná a mentálně postižená osoba, nebo na toho režisérského dřeváka, který ji tak špatně vedl a očividně mu takový "výkon" stačil. A rozhodně bych se v roce 2013 styděl přijít s psychopatkou, jejíž princip vraždění spočívá v té nejohranější šabloně a to: v dětství mi někdo nějakým způsobem ublížil a já v dospělosti budu vraždit přesně tyhle typy. O úplném (taktéž velmi "originálním") konci nemluvě. A dělají se mi mžitky před očima u čtení některých kladných komentářů. To, že někteří chlapi považují ten kozí ksicht za sexy krásku, dokážu pochopit. Každý má prostě jiný vkus. Beru i to, že se lidem líbil film. Mně se taky líbí filmy, které jsou pro ostatní lidi kraviny. Ale co mi zvedá žluč, jsou zde naprosto NECHUTNÉ LŽI o tom, jak skvělý výkon předvedla Paz de la Huerta. To už je buď těžká sabotáž, nebo pokročilá imbecilita. P.S. Nejsem odborník přes make-up, ale zajímalo by mě, kterého - dosaďte strašně sprosté slovo - napadlo, že bude Paz (nejen v tomto filmu) líčit stylem "tři vagony rtěnky na hubu a ani píď očních linek". Možná všechny oční linkovače odkoupila Eva Green. Fuj tajxl. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Velké, velmi milé překvapení!! Docela neokoukaná forma hororového slasheru, která je vizuálně, zejména kamerou a estetikou záběru skvěle vypiplaná. Strašně se mi líbila již ta forma a pokoukáníčko na vizual, stejně jako na krásný holky a spousta nahoty, ... co si budeme povídat, jsem stoprocentní heterosexuál a stále se svlíkající záporná hrdinka se mi prostě líbila ... :-) Navíc kde je v dnešním hororu tolik nahoty vidět? V Conjuringu, v Insidiousu? ... Pche ... tohle je aspoň vcelku odvážný flick, který je i herecky docela cool. Hlavní záporná hrdinka skvěle "přehrává", balit a vzrušovat chlapy umí na Nobelovku, stejně jako je vraždit. Krev teče, zejména ve finále, kdy řežba v nemocnici, kde se nachází tolik zajímavých předmětů po ruce k párání a bodání nepřátel, byla totálně cool ... a celé je to prostě super, fakt velká zábava, woow!! :-))) ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Geniálna blbosť v hlavnej úlohe s pošahanou Paz de la Huerta. Ten jej hlas je buď zámerne "jebavý", alebo je Paz fakt retardovaná. Dostal som to čo sľuboval plagát, film plný holých báb a slušného exploiťáku. Príbeh je obohratá platňa, ale komu to vadí? Záver príjemný, krvavý, takže spokojnosť na mieste. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama