Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Recenze (102)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Už po pohledu na plakát nebo po zhlédutí traileru člověk nemohl očekávat žádnou ambiciózní hororovou filmařinu. Příběh jako z 90. let, hoooodně nahoty a ještě víc laciných hlášek. Krve a zábavy jsem ale čekal víc. Malou třetí hvězdičku leda tak za výkon Paz de la Huerta, který je (doufám že) záměrně tak blbý, že si ho člověk i zapamatuje. 5/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý. Hodně satirické, odvážné, napínavé a ke konci solidně krvavé. Sestřička byla velmi svádějící a jednoduše sexy. Nurse 3D je sice strašně hloupý a klišovitě béčkový horor, ale za to velmi moderní a zábavný. Bavil jsem se. 65% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Velké, velmi milé překvapení!! Docela neokoukaná forma hororového slasheru, která je vizuálně, zejména kamerou a estetikou záběru skvěle vypiplaná. Strašně se mi líbila již ta forma a pokoukáníčko na vizual, stejně jako na krásný holky a spousta nahoty, ... co si budeme povídat, jsem stoprocentní heterosexuál a stále se svlíkající záporná hrdinka se mi prostě líbila ... :-) Navíc kde je v dnešním hororu tolik nahoty vidět? V Conjuringu, v Insidiousu? ... Pche ... tohle je aspoň vcelku odvážný flick, který je i herecky docela cool. Hlavní záporná hrdinka skvěle "přehrává", balit a vzrušovat chlapy umí na Nobelovku, stejně jako je vraždit. Krev teče, zejména ve finále, kdy řežba v nemocnici, kde se nachází tolik zajímavých předmětů po ruce k párání a bodání nepřátel, byla totálně cool ... a celé je to prostě super, fakt velká zábava, woow!! :-))) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trojrozměrná Sestřička s naleštěným pozlátkem, ale až s grindhousovým obsahem. "Psychopatická hrdinka s lesbickými sklony likviduje jak nevěrné manžílky, tak všechny blízké lidi její rádoby kamarádky." Tož takhle jednoduše k příběhu. K němu si připočtěte doslova zrůdnou hlavní postavu, hodně její nahoty (uvidíte kompletní zvěřinec, takže kozičky i bobra), pěkný vizuál, černý humor a poměrně dost násilí. Bohužel, onen závěr je až "brainwashing", protože co všechno projde ústřední vražedkyni, to je opravdu těžký výsměch. Tudíž blbůstka, na kterou se ale dobře kouká. ()

choze 

všechny recenze uživatele

O co míň se Aarniokoski nadřel při psaní průměrného béčkového scénáře, který se nebere vážně a je zajímavý jen tím, že hlavní hrdinka je záporák, o to víc se vyřádil na jeho realizaci. Sexy vizuál, výrazný (a výrazně přehrávající) typ v hlavní roli, nahota, krev a slušné finále. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ošklivka, ruka v ruke s OKameromanom priebežne udržali B-frill nad hladinou, aby sa divák na žánrovo zavedenom sexepeale nevládal sťažovať. Ako hospitalizovaná, pod infúziou, za účasti chrochtajúcich "spoluosadníkov" na operačnom lôžku, si tento skeč zaslúžene odhryzne 2ku. No blood "ORAL FIXATION" detto. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Narušená, svojská sestrička vedie dvojitý život a popri službe v nemocnici má aj občasnú vlastnú službu, ktorou je prevažne nočná likvidácia neverných manželov. Keď však do práce nastúpi nová kolegyňa, s ktorou sa jej nepodarí vytvoriť očakávané puto, spustí to sériu zákerných komplikácií na oboch stranách. Rozmarný, moderný, štýlový sexi horor, ktorý samozrejme nevystraší, ale zabaví, aspoň teda u mňa sa mu to bezproblémovo podarilo. Obsahovo je to síce iba výcuc xy videných filmov a neponúka vlastne nič extra, ale je to pohodovo a sviežo natočené a mne to sedelo aj tým lavírovaním medzi žánrami; od čiernej komédie cez psycho-thriller až po nekompromisný slasher. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Dvouminutový trailer miluji, ale tenhle osmdesátiminutový přívěsek už tolik ne. Synopse o sestřičce vraždící nevěrné muže zní poměrně lákavě, ale realizace za ní dosti pokulhává. Z každého rohu buď bafají povědomá klišé nebo, když si režisér zrovna vzpomene, že točí film, který má v názvu slovo 3D, do obličeje létají skalpely. A co ten hrdinčin voiceover, který rozhodně nepatří Paz de la Huerta? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kousek, který chce být něčím hloubavějším a vtipnějším, než je. Paz de la Huerta je dle mého škaredá baba a její pokusy o několik hereckých poloh jsou bezradné. Princeznovská Katrina Bowden je na tom herecky obdobně, ale aspoň je na ní výborný pohled. Společně se objevují v látce, která má problém, jakmile po pár minutách zírání na (polo)nahá těla přestane účinkovat. To totiž zpravidla musí nastoupit nějaký příběh nebo alespoň něco, čeho by se měl divák chytit. Jenže tohle je hororové přízemí, dějově jsme pak někde na úrovni libovolné epizody amerického seriálu pro teenagery. Celé by se to dalo odvyprávět za pár minut, tady trpíme o dost déle, až se naštěstí prokoušeme do finálové řežby v nemocnici, kde mají litry krve alespoň nějakou úlohu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Abigail Russelová je žena dvojitej tváre. Cez deň zdravotná sestra v nemocnici všetkých Svätých, v noci bezcitná lovkyňa ženatých mužov, ktorá nemá s neverníkmi žiadne zľutovanie. Ale čo ak sa zamiluje do niekoho, kto jej city neopätuje? Feministicko, lesbický, béčkový snímok obohatený o nevydarené, lacné 3D, s množstvom negatív, vďaka ktorým sa mi film zhnusil hneď v úvode. Bezpochyby, skutočne ( pre mňa ) asexuálne vyzerajúca hlavná hrdinka, ktorá splnila akurát jednu režisérovu "úlohu", dojem lacnej kurvy. Nebyť tej botoxovej papule a veľkých kôz, čistý chlap. Jej spomalený, vláčny spôsob komunikácie ( pardon, ale jak nejaký retard po porážke ) bol rovnako otravný ako predvolebné billboardy v Tatrách. Slasher by mal vďaka gore aspoň pobúriť, alebo dokonca "pobaviť". Nebyť záverečnej štvrťhodinky, fanúšik tohto subžánru by nemal na čo spomínať. Druhým plusom ( aj keď poriadne pritiahnutým za vlasy ) je maličký zvrat v posledných minútach. Nelogickosť a debilita pointy či správania podaktorých postáv stojí skutočne za zamyslenie. Obdivujem "pár" užívateľov, ktorí bez najmenšieho problému strčia ruku do ohňa za bárs akú "k..k..t..u". Zlatá American Mary! - 40%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Věřte tomu, že vám za to ten několikanásobný full frontal de la Huerty vážně nestojí. Nemohl jsem se dočkat, až to skončí! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Anděl smrti...zpočátku jsem měl pocit, že tvůrci váhají mezi erotikou a horrorem (nebo spíše gore masakrem). Osobně bych se raději přiklonil ke druhému (erotiky a porna je všude kopice, kvalitních horrorů pomálu). Až v samotném závěru se autoři rozpomněli, co chtěli původně natáčet. Škoda jen některých očividně pixelových efektů, přeci jen, není nad skutečné maso. Velmi dobrá kamera se občas utrhne a předvede vypilovaný videoklip. Škoda, že příliš napětí si divák neužije. Protože jsem fandil Abby, byl jsem nakonec spokojený. Nejvíce si tedy divák užije odhalených zbrojních pasů, nejméně krve (byť se občas nějaká ta rudá fontánka objeví). Objektivně...2,5* ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s horšími i lepšími momenty. Dějově trochu děravé, ale ještě v únosné míře, atmosféricky velmi dobré, několik povedených krvavých momentů (hlavně tedy závěrečná sekvence), občas bohužel divné chování postav. Žádná pecka to vážně není, pouze film pro nenáročného diváka, co má opravdu rád thrillery (horory). 55% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Paz de la Huerta, kterou bych přirovnal k Liv Tyler po nepodařené plastice rtů, prožívající mocné dojezdy po hojné dávce prvotřídního fetu, se v roli více vyslečené, než-li oblečené zdravotní sestry snaží voject a následně oddělat všecko, co jí přijde pod ruku. I přes klišé a béčkovitost považuju takovýho crazy bitch záporáka za příjemnou změnu, takže na jakýs takýs průměr to stačí, no doporučovat tohle nikomu nebudu. 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Paz de la Huerta sice v ksichtě není nic moc ale zbytek je šukadelickej. K. Bowden je na tom rozhodně líp. Scénář je prostej, ale díky nahotě dvou jmenovaných se na to celkem dobře kouká. Přijatelná stopáž, nahota, obstojná kamera a krvavý finále vytáhli tenhle film na slabší 3 hvězdy. Neurazí, ale ani extra nenadchne. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Horor, co má (3D) sex-appeal a vyžívá se ve své "béčkovosti". Propracovanost scénáře mu nic neříká. Atraktivní zdravotní sestřička Abby je nočním postrachem všech kurevníků. O vztah s muži nestojí, je k nim vesměs pohrdavá, vyjma zakřiknutého souseda, pro kterého má slabost, ale není příliš jasné, proč tomu tak je. Na klinice jí padne do oka taktéž atraktivní a mladá blondýnka Danni, se kterou by se chtěla více sblížit. Když jí nebude po vůli, bez mrknutí oka ji zkompromituje, anebo z cesty odklidí jejího chlípného otčíma. Počáteční vzájemné sympatie k Danni postupem času přerostou v posedlost s cílem zničit mladou ženu. Abby je navenek normální žena, ve svém nitru je to však zvrácený živel, který není tím, za koho se vydává. Rovnou můžete zapomenout na jakoukoliv propracovanost scénáře, na kterou tenhle horor nehraje ani omylem. Režisér, i při scénáři totálně nasáklým vším, co bylo v minulosti z hororové tvorby známé a viděné, měl jasnou představu o tom, co chce natočit. Zřetelně se inspiroval hororovou tvorbou sedmdesátých a ranných osmdesátých let, ve které je možné spatřit podobně svůdné a sadistické vražedkyně jako je Abby, včetně režijních postupů, mezi něž spadá i komentování dění hlavní postavou sloužící k lepšímu poznání toho, co se v jejím nitru odehrává. Rozhodně tento poměrně archaický režijní postup nelze povyšovat na dovednou psychologizaci ústřední postavy. Film má do takového vyznění svým pojetím hodně daleko. Nadějný režisér Douglas Aarnikoski, dokonce posléze opouští původní koncept vražedkyně nevěrných mužů (s tímto záměrem úzce souvisí pouze úvodní vražda) a zcela se zaměřuje na konflikt mezi dvěmi ženami a jeho možnými následky. Pokud Aarnikoski zdařile a záměrně přebral retro styl režírování, tak to rozhodně neplatí o technické stránce filmu, která je moderní, soudobá a na vysoké úrovni, včetně zdařilých vražd, kterých bude postupně přibývat až do dynamicky zběsilého a napínavého finále. Je však přece jen znát, že režisér, o co lépe režíruje, tak o to víc mu schází cit pro scenáristickou propracovanost některých scén, z nichž se většinou nedozvíme, proč ta či ona postava se zachovala zrovna takto, nebo jak se kupříkladu tak zčistajasna (milostně) sblížila postava policejního detektiva s podezřelou mrchou, přes zcela povrchní přístup k vyšetřování až po příliš jednoduché střídání identit vražedkyně a mnoho dalších nesrovnalostí. To vše se dá také přisuzovat právě inspirací starší hororovou tvorbou, respektive jejími subžánry, jako jsou splattery nebo explotation filmy, které zrovna také nedbaly na propracovanost postav, a především cílily na atributy, jako je brutalita a šokantnost. Obojího je ve filmu o něco méně, než by se dalo čekat, ale rozhodně tím film nijak neztrácí. Devízy v podobě nádherné a neokoukané vysoké krásky Paz de la Huerta, která je sadistkou, jak se patří, tak také hororová princezna současnosti Katrina Bowden, rozhodně potěší nejedno pánské lačné očičko. Prvně jmenovaná je odvážnější, co se svlékání týče a neváhá ukázat poprsí i vyholený rozkrok, druhá je přece jen v erotice zdrženlivější, ale spodní prádlo, které na sobě v několika scénách má, zase dokonale podnítí mužskou fantazii. Kinodistributor film do našich kin neposlal, ačkoliv je film natočený v atraktivním formátu 3D určeném přímo pro kina. V něm je pár takových to speciálních záběrů, které však bez podpory 3D rozlišení zcela zaniknou, a pro film v takovém případě, nemají žádnou relevanci. Hororovým příznivcům, by i tak výsledný film, mohl přijít vhod. Zareagují na dvě nádherné herečky v hlavních rolích, storka má také svoje silné momenty a film je zrežírovaný velmi zručně, avšak nikoliv úplně na jedničku, a to hlavně vlivem jednoduššího scénáře. Vraždící sestřička však na mě působila neohraným stylem, a to kolem ní, má také něco do sebe. Filmy na podobné téma už dnes prakticky vymizely. Tenhle je zřejmě poslední svého druhu. Mé hodnocení: 80% () (méně) (více)

Vojtino 

všechny recenze uživatele

Troufám si tvrdit, že Douglas Aarniokoski jednou natočí ceněné dílo, pokud ovšem dostane do rukou kvalitní scénář. Zatím to tak podle hodnocení jeho filmů sice nevypadá, ale určitě to není špatný režisér. Nurse je seběvedomá filmařina s výborným vizuálem, ale špatně napsaná a s hroznou představitelkou hlavní role. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem to čekal. Ono už sám název o sobě vypovídá, že to nebude nějaký hororový majstrštyk, ale jen béčková podívaná, prošpikovaná nahotou( A že jí tam je), zase tím dementním digitálním gore, které bylo upraveno jen pro 3D a nijak nápadným příběhem. Na druhou stranu, film se rozjíždí rychle a nějak nepolevuje a ikdyž se tam třeba nic neděje, tak to člověka tak nějak baví. Konec jakž takž potěšil, ale mohlo to být lepší. Jinak normální průměrovka na jedno zhlédnutí. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Až amatérsky béčkové, ale na druhou stranu to má takovou zvláštní artovou, erotickou atmosféru, že až skoro tvůrce podezřívám, že se přesně o tento výsledek pokoušeli. Postava hlavní hrdinky je opravdu unikátní zjevení. 70 % ()

Reklama

Reklama