Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (102)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Neviem ako ostatní, no ja som sa na film pozeral s ťažkosťou. Paz v hl. roli je odpudivá a jej prízvuk mi naozaj vadil, narozdiel od pôvabnej Katriny, ktorá niečo málo zahraje a film ako tak drží. Mám rád čierny humor, no tuna mi vôbec nesadol. Film je bez náznaku atmosféry a v niektorých častiach nudí, no zachraňuje to posledná polhodina, ktorá je dobre rozbehnutá a krvou sa nešetrí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chachá, to byla ale blbost. Ale marná sláva, byl tu jeden vynikající nemocniční masakr se spoustou krve a nahatý holky. Mam rád krev i nahatý holky. Hlavní představitelka nebyla sice žádná krasavice a v jistých momentech byla mimořádně odpudivá, ale od krku dolu to byla paráda a to je důležitý. Sice je škoda, že toho gore nebylo víc, protože tohle si o to vyloženě říkalo, ale co. Na jedno pobavení to bylo tak akorát. 60% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Už po pohledu na plakát nebo po zhlédutí traileru člověk nemohl očekávat žádnou ambiciózní hororovou filmařinu. Příběh jako z 90. let, hoooodně nahoty a ještě víc laciných hlášek. Krve a zábavy jsem ale čekal víc. Malou třetí hvězdičku leda tak za výkon Paz de la Huerta, který je (doufám že) záměrně tak blbý, že si ho člověk i zapamatuje. 5/10 ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Velice miloučké překvapení. Na Nurse jsem čekala dlouhý čas. Po zhlédnutí traileru jsem byla nadmíru vykolejená spíše ve špatném slova smyslu a kroutila hlavou z provedení a z podstatné odlehčenosti. Taky z toho jak neuvěřitelně je hlavní herečka s exotickým jménem děsivá a jak drsně přehrávaně se musí vyjadřovat. Čekala jsem něco úplně jiného a dostala jsem něco úplně jiného. Tentokrát to byla trefa do černého a tím víc mě překvapilo, jak mi toto dílo bylo schopné udržet oči přilepené na obrazovce po celou stopáž a odlepit je až po skončení titulků. Paz de la Huerta není žádná stydlivka, příčemž je velkým lákadlem hlavně asi pro mužskou stranu. Naštěstí nám Paz neukazuje jen svoje dokonalé křivky, ale i to, že umí zahrát velmi charakteristickou a chladnou záporačku. Ve filmu je hodně chytlavých soundtracků, které jsou vesměs pozitivní i při krvavých scénách, což už o něm něco vypovídá. Vizuál taky moc pěkně udělaný. Osobně mi to částmi připomínalo American Mary. Nurse je ovšem pojatá jako taková přehnaná relaxační hovadina. Ale nečekaně se mi to líbilo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kousek, který chce být něčím hloubavějším a vtipnějším, než je. Paz de la Huerta je dle mého škaredá baba a její pokusy o několik hereckých poloh jsou bezradné. Princeznovská Katrina Bowden je na tom herecky obdobně, ale aspoň je na ní výborný pohled. Společně se objevují v látce, která má problém, jakmile po pár minutách zírání na (polo)nahá těla přestane účinkovat. To totiž zpravidla musí nastoupit nějaký příběh nebo alespoň něco, čeho by se měl divák chytit. Jenže tohle je hororové přízemí, dějově jsme pak někde na úrovni libovolné epizody amerického seriálu pro teenagery. Celé by se to dalo odvyprávět za pár minut, tady trpíme o dost déle, až se naštěstí prokoušeme do finálové řežby v nemocnici, kde mají litry krve alespoň nějakou úlohu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama