Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajemný cestující v taxíku, který je vzat jako rukojmí, musí přesvědčit své únosce, že není ten, koho se únosci snaží zabít. Jedná se o omyl únosců, nebo jen "cestující" chytře předstírá identitu někoho jiného? (Teen.AGE.r)

Recenze (8)

Blackwolfik odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný. Takhle bych okomentoval tenhle film. Opravdu zbytečně protrápených 80 minut. Napínavé je to asi jako trenýrky na šňůře. Říct o tomhle filmu, že se jedná o béčkovej akčňák, tak je to urážka. Opravdu céčkové provedení. Herecký výkony, pokud se tomu tak dá říkat, jsou někde na bodu mrazu. A to fakt myslím vážně. Když se teď zpětně vracím k ději, hledám něco, co bych na tom vyzvedl, ale opravdu nic nenacházím.1/10 ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Obyčejná jízda taxíkem může člověka řijít někdy hodně draho. Ale jízda milionářů stojí nejen peníze ale i životy. I když je zde film podhodnocený, mě se líbil. Nápad a provedení dobré. Film The Millionaire tour byl plný zvratů a překvapení. Celý příběh podle mě dobře gradoval a nakonec i dobře finišoval. Celé mě to přišlo podobné filmu Telefonní budka. I zde se pracovalo na jenom místě. Dávám tři hvězdy. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Keci, keci, samé keci. Príliš veľa dialógov bez vyčkávania a zdramatizovania, keď si doslova režisér počká na diváka a vtedy udrie ako lovec na korisť, to mi tu teda chýbalo a dosť biedne vyznela aj sprievodná hudba. V niektorých okamihoch sa črtalo obrátenie situácie, ale konečné prevedenie ostalo neúspešné a akcia akoby ľahla popolom. D. Monaghan pôsobil ako vykastrovaný škrečok, ktorému by som najradšej stupil na krk, aby som ho konečne umlčal. Tento film by možno obstal v amatérskej súťaži mladých režisérov a tak mu dávam 20%. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"Dobrý den pane, nechcete svézt?" Celkem zajímavý počin odehrávající se v podstatě skoro celou dobu výhradně v taxíku. Dobře zvolení herci, kterým jejich role věřím. Místy je tam na můj vkus až moc dialogů na úkor akce, ale díky kratší stopáži je to snesitelné. Povedený, i když celkem uspěchaný a po čase i očekávaný, závěr. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek mě docela překvapil. Nevěděl jsem o něm nic pořádného, ale když jsem si ho pustil, dostal jsem celkem dobrou jízdu. Taxikář nabere člověka na letišti. Nic nenasvědčuje tomu, že by něco mělo být v nepořádku. Přece jen to není "Collateral", kde bylo od začátku jasné, že s Tomem Cruisem není úplně všechno v pohodě. Taxikář se rozjede a hned málem srazí mladou ženu. K ní patří ještě její přítel s tváří Dominica Monaghana. S těmi už něco v pořádku není od prvního setkání. Nasednou také do taxíku, aby je odvezl do hotelu, dívka se zdá celkem v pořádku. V tu chvíli se nám příběh trochu začíná zaplétat. Dvojice jde po muži, který do taxíku nastoupil jako první. Chtějí jeho peníze. Alespoň ze začátku. Postupně se ale odhaluje, že je za tím trochu víc. Došlo zde k záměně? Nebo mají toho pravého člověka? Klaustrofobní prostředí automobilu je využito dokonale, nakonec ale stejně musí vyústit v konec, který není úplně dokonalý, ale spíš jenom nezbytné vyústění. Šlo by to jinak? Samozřejmě, že by to šlo jinak, ale byla zvolena tahle cesta. Budiž. Není to unikátní, ale je to dobré. Snímek se mi líbil, musím říct, že mě docela nadchnul a dal mi vzpomenout na podobné filmy, jakými jsou "Pohřbený" nebo "Telefonní budka". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama