Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během letních prázdnin je skupina náctiletých nakažena neznámým virem. Ukáže se, že infekce mění lidi na zombies. Ze dne na den se zvyšuje počet obětí. Skupina mladých studentů se proto rozhodne s hordou oživlých mrtvol bojovat. (LIVINGDEAD)

Recenze (7)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě vyloženě zklamalo, protože jsem čekal sice levné, ale zábavné akční béčko, ve kterém poteče krev proudem a zombíci se budou likvidovat mačetama hlava nehlava. Jenomže tohle je teenagerovská krávovina, která nemá žádný děj, režie je děsně amatérská a vůbec celé to zavání laciným klišé bez jediného originálního nápadu. Ostatně – že to bude průser jsem pochopil už ve chvíli, kdy se na scéně objevila Melissa Carnell, kterou si pamatuju z VELMI špatného filmu Boggy Creek. Tenhle film je přece jen o malinko lepší, především díky občasnému rádoby vtipnému odlehčení, ale víc než jednu hvězdu to ode mě stejně nedostane. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Už len keď som zbadal ten úžasný originálny názov, mohol som vedieť, čo ma čaká. Teenagerská, komediálna zombie hovadina bez štipky inovácie s otravnými postavami a mizerným gore. Opäť skupinka retardovaných teenagerov, čo pobehujú kade tade, okolo nich kvantum zombíkov, tak rýchlo treba zohnať pištole a brokovnice a odpaľovať im hlavy... to je mi zase scenár. Keby to bolo aspoň vtipné, no nebolo. Posledné zombie horory sú všetky na jedno kopyto, jedna blbosť za druhou, už by bolo naozaj na čase, aby sa toho chopil niekto aspoň trochu schopný (predchádzajúci režisérov zázrak myslím hovorí za všetko). ()

AngelusCZ 

všechny recenze uživatele

Když sem na film narazil tak sem si myslel, že to bude něco jako Úsvit Mrtvých od Z. S. , ale není. Polovinu filmu se nic neděje a postupem času se z toho stává klasická teenagerovská zombie komedie. Jinak efekty krve, masa atd. se mi líbily. Herecké výkony podával ( jestli se tomu dá říkat výkony, ale byl ze všech herců nejtalentovanější ) ten policajt. Kamera se na můj vkus moc třásla a já dostával epileptický záchvaty. Zvláštní film, který v sobě nese potenciál Úsvitu Mrtvých, ale kazí ho komediální prvky.. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Velká škoda... nemuselo to působit tak trapně. Bohužel tvůrci to pojali trochu jinak než by člověk čekal. Skupinka náctiletých bojující nejen o svůj život,ale taky s komediálnětrapným scénářem :-( Odpad to není,ale nic víc - 15% ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Zoznam kvalít tohoto filmu je rovnako dlhý ako pracovný týždeň priemerného Cigána... Pardón, Róma.... ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Jediné světlé momenty jsou občasné hlášky a boj proti zombies podle manuálu k zombie apokalypse. Herecké výkony nevalné, odvaha tvůrců k šokování nulová, výprava žádná, scénář zoufalý. ()

Dalajlada odpad!

všechny recenze uživatele

Mohla to být fajn teenagersko zombií komedie. Mohlo to být levné akční zombo teenagerské béčko. Ale ne. Místo toho máme tuto bezduchou a otravnou břečku. Kdybych věděl, že jde o nějaký studentský ochotnický film, tak bych pochopil ty mizerné dialogy, otravné postavy a příšerné efekty a dal bych nějakou tu hvězdučku za snahu. Nebýt pěkných holek, tak bych to ani nedokoukal. ()

Reklama

Reklama