Reklama

Reklama

Horká noc, hořké ráno

  • USA Body Shots
Trailer

Obsahy(1)

Páteční večer v kalifornském LA: čtyři ženy se připravují na schůzku se čtyřmi muži - obvyklé přípravy jako oblékání a líčení doplňuje rozebírání sexu, co má která ráda a co která očekává od dnešního večera. Muži se připravují podobně. Setkání probíhá v klubu, ne všichni se tam ale zdrží. A jak už předurčil počet zástupců obou pohlaví, vytvářejí se páry. Noc může začít. Ne pro všechny však noc skončila tak, jak si představovali. Ráno se z vyprávění samotných aktérů dozvídáme, kdo kde s kým skončil a co dělali. Jen osud jedné dvojice je nejasný, objevují se dvě verze toho, co se stalo, ale která je ta pravá?

Film Body Shots je "bez obalu o sexu". V Česku je tento film znám pod názvem HOŘKÁ NOC, HORKÉ RÁNO a jeho heslo jej vystihuje dokonale: dnešek je na sex, zítřek na realitu. (haushinkaa)

(více)

Recenze (33)

freddy 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem si sliboval mnoho. Popis děje mě totiž dokázal navnadit natolik, že jsem ten film chtěl vidět, a tak jsem tedy v sobotu před půlnocí zapnul televizi a na film se podíval. A tento film skutečně vůbec od začátku neskrýval, o čem to celé bude a že jediným a nosným tématem je sex. Čtyři dívky se připravují na schůzku se čtyřmi muži a všichni od začátku deklarují, že jim nejde o vztah, ale jen a pouze o sex. A ten film skutečně o ničem jiném není. A pokud si z tohoto filmu divák vezme nějaké ponaučení, tak je to fakt, že je raději lepší být při sexu střízlivý, než abyste druhý den ráno nevěděli, jestli jste tu ženu znásilnili nebo jestli to bylo dobrovolné. A kolem toho se vlastně točí poslední třetina filmu. Ale musím říci, že tu byly i vtipné scénky. Jak už bylo zde v komentářích řečeno, Trent a jeho golfový obleček, ve kterém vyrazil na páteční pařbu, to bylo opravdu úžasně vtipné. A jak spal na silnici u kanálu a potom ho odvážela sanitka, protože si mysleli, že se zranil při autonehodě, prostě super zápletka na odreagování. Takže nakonec ten film nedopadl nikterak špatně, ale bohužel jsem si z něj žádný velký zážitek neodnesl a za čas na něj zcela jistě zapomenu. Avšak tento film neurazil ani nezklamal, a tak volím průměrné hodnocení v podobě tří hvězdiček. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Velká nuda plná nesympatických postav, povrchních monologů, zdlouhavých opileckých excesů a sexu, která není ani zábavná, ani příliš poutavá a nenabídne ani žádné velké herecké výkony nebo zajímavé momenty. Jediným kladem je otevřená nejednoznačnost toho, co se v noci opravdu stalo. Jenže to je na téměř dvouhodinový film trochu málo. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Čtveřice žhavých koček + čtveřice mladých frajerů + večírek plný alkoholu = hodně velký průser. Ze začátku to vypadá na trochu divočejší variantu Sexu ve městě, hlavně díky spoustě monologů či dialogů o sexu a bizarních historek kolem. Jenže pak začne jít do tuhého a žhavá noc skončí obviněním ze znásilnění. Líbilo se mi, že šlo o dost netriviální pohled mimo jiné nevylučující, že si ani jeden z aktérů nepamatuje, co se onu noc vlastně stalo. Divák nemrava si užije hlavně díky Taře Reid, já jsem spíš na sexy Amandu Peet. :) ()

Sifaka 

všechny recenze uživatele

Po delší době zajímavý americký film na téma sexu. Je to jako Sex ve městě ve filmu. Nejvíce mě zaujal Trent a jeho golfový obleček :-)! Pařba je večer a hlavně v noci super, jen ty rána - bolení hlavy, "okno" a následky ... už jsou horší! ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý film o pár lidech kteří vyrazí na kalbu, z nichž jeden skončí druhý den ve vazbě kvůli ůdajnému znásilnění. No jo, chlast je svině. Ron Livingston jako Trent je naprosto skvělý a ty jeho hlášky nemaj chybu. Taky jsem se jednou dostal do klubu jako on. 80% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Rádoby chytrý scénář rozpuštěný v silně nudném celku, který nezachrání ani nezáživné herecké výkony ani lukrativní téma sexu. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Skvělé drama o společnosti a jejich vnímání sexu, lidskosti a smyslu člověk pro okolí. Moc povedené psychologické drama!! Fakt skvělý!! ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Prvých štyridsať päť minút bolo dobrých. Začína to zaujímavým spôsobom a je ľahké sa ponoriť do toho, čo sa deje. Druhá polovica je bohužiaľ napísaná zle. Hnacia sila je utíchnutá a to, čo nasleduje, vedie iba k najmenej protiklimatickému koncu, aký bol kedy videný. Horšie na konci je, že nedokáže vyriešiť žiadnu z udalostí filmu. Vďaka čomu sa celý film stane plytvaním. 5/10 ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. První půlka není špatná. Jeví se to více jako komedie a docela hezky to ubíhá a baví vás to, ale potom bum! Najednou jakoby film nevěděl do jakého žánru se zařadit. Příběh se sekne a vy vůbec nevíte, jestli je to ten samý film. V podstatě jde o dost debilní zápletku, protože z celého průběhu je jasné, kdo ze dvou hlavních aktérů znásilnění byl v právu a jen dement by to neviděl. Herecky to ale není tak špatné, jak by se mohlo zdát. Jasně, herectví Tary Reid je úsměvné a přiblblé, ale sem to vlastně docela sedělo. Amanda Peet nebyla tak výrazná, jak bych čekal, ale taky ok. Flanery v pohodě. Jerry O'Connell byl naprosto suprácký a Ron Livingston byl totální ozdobou téhle blbosti. ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako milá rozprávka typu "After sex (2007)", pak se do toho vloží dramatická linka a ke konci se to obrátí na romantickou, vlastně celý film tápete, co nám chce autor říci, protože nám předkladá názory typické pro určitě osobnosti, o kterých bychom věděli a dokázali předpokládat i bez tohoto filmu. Ale i přesto si vás to nakonci trochu film získá, ale nejspíš jen diky soundtracku. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Na film se dá dívat, nenudil jsem se u něj, ale průměr dávám za to, že je to takový mišmaš, který začne jako velkásnaha o Singles na sklonku 90. let, aby se zvrhl v melodrama o tom, že pít se nemá, jinak nevíte, jestli jste měli sex dobrovolný či nikoli. Prostě mi unikl smysl filmu. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No, hodně velké překvapení pro mě. Moc jsem si o tomto filmu nezjišťoval a lehce zariskoval. Čekal jsem komedii o sexu a nic moc víc. A hle! Vzniklo z toho celkem spolidní dokumentární drama. Všichni jsou ve svých rolích opravdu famózní. Ten dokumentární styl tomu dodává krom originality i solidní váhu a mně se to opravdu líbilo. A. Peet to moc slušelo, T. Reid skvěle hrála a na mě teda hlavně "esteticky" zapůsobila S. Temtchine. Z pánské strany herecky výborný J. O'Connell i S. P. Flanery. Ten závěr byl nadmíru povedený! Fakt dobré! Originální a působivé. Jednop lehké ponaučení - ku**a nepiju nikdy podobraz! To já taky nepiju, protože to nikdy nevěští nic dobrého. A co se týče inkriminovaného případu, moc se k tomu nechci vyjadřovat, ale ať je pravda jakákoliv, ONA s ním nemusela odjet! Díky, bylo mi ctí :). ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

70%. Film jde rozdělit na 2 poloviny. První, která má komediální ražení a je plná vtipných scén a "chytrých" komentářů o sexu a druhá polovina, která se promění v drama o spáchaném znásilnění. Myslím, že obě poloviny se povedly a dokonce bych řekl, že by si každá zasloužila vlastní snímek. Celý film je v podstatě o prohýřené noci spojené se sexem a následků druhý den. Co mi trošku vadilo bylo, že se nakonec neukázalo, co se vlastně stalo a ani z konce jsem nebyl 2x moudrý. Ale přesto to předčilo mé očekávání a byl jsem spokojen. Howgh! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Taková devadesátková verze Horečky sobotní noci o partě čtyř mladých mužů a čtyř žen v Los Angeles. Heslo hlavně si užít a co bude zítra se bude řešit zítra. Jenže druhý den se řeší ve dvou verzích, co se předchozí den stalo. On si myslí, že supr žhavá noc, ona si myslí, že znásilnění, ale oba si houby pořádně pamatujou. Asi jediný film, kde se odhalí prcičková hvězda Tara Reid. ale i bez toho zajímavý film. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy lehce komediální a svižná rovina filmu začne pomalu přecházet k dramatu, tak snímku zantelně dochází dech. Začínáte mít pocit, že se to do tohodle filmu prostě tak nějak nehodí, navíc má pointu až dětskou. Ale vzhledem k tomu, že tvůrci to nakonec ukončili poměrně solidním způsobem, nevyznělo to úplně nejhůř. Dokonalý týpek je Ron Livingston a jeho postava Trenta s golfovým oblečkem. Celé osazentsvo a mluvení do kamery je otevřené, zábavné a v případě Trenta dost často i vtipné. 60% ()

Reklama

Reklama