Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte ve světě vlastní smrti! Píše se rok 2007. Polovina lidstva planety Země umírá na smrtelný virus šířící se z mizejících deštných pralesů. Jediné, co proti němu zabírá, je zcela nově vyvinutý lék "absolon". Jeho vynálezce je za záhadných okolností zavražděn a nejen vyšetřujícímu detektivovi Normanu Scotovi je jasné, že tajemství výroby léku je ztraceno. Ale něco tu nehraje. Norman je vzápětí sám úmyslně nakažen virem a dostává za úkol nalézt během tří dnů lék. Jedině tak může zachránit sebe i zbytek lidstva… (TV Prima)

(více)

Recenze (48)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Videl som to pred rokmi a už som si nepamätal nič konkrétne, len to, že ma to strašne sklamalo. No a po rokoch je to stále strašná sračka. Na úrovni filmov R. Ellis Fraziera. Čize jednoduchá premisa. Tentokrát sa chlapi honia kvôli nejakému lieku. Väčšinou sa to odohráva v exteriéroch, ale akcia je mizerná po každej stránke. Pomalá autonaháňačka, mizerné nezmyselné prestrelky alebo nejaký ten minivýbuch. No a ani hviezdy za zenitom sa nijak nepredviedli. Jednu hviezdičku tomu nechával len preto, lebo tu Lambert ešte nevyzerá tak otrasne jak dnes. A pôvodný CZ dabing sa mi tiež nepáčil. 1/10. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Můžeš poslepovat spoustu dobrých inspirací do jednoho díla, ale stejně to nebude dost dobré. Viděl jsem tam hodně Matrixu (všude sluneční brýle, krátké zrychlené záběry s pohybem kamery), ale nepřiblížilo se mu to ani po kotníky (myslím tím zpracováním některých pasáží). Je to epidemiologické drama z blízké budoucnosti, kde se pořád používá jehličková tiskárna. Scénář je děravý, nudný, postavy jsou ploché a nezáživné. Bohužel to není ani béčko, nad kterým se můžete zasmát, takže vlastně nevím, co má ten film do sebe. Lamberta, který už dávno zaprodal duši odpadním snímkům? Perlmana, který tam má pár minut a stejně je uveden jako jedna z hlavních rolí? Doktorku, která se skoro svlíkne a ukáže nám, zda nosí o číslo větší podprsenku (a nakonec neukáže ani při erotické scéně!)? No moc tam toho nebylo. Ta jedna hvězda je za zajímavá námět měny - času, který můžete utrácet za spánek, cigára nebo kondomy. Bohužel ani ten námět nebyl dobře uchopen... ()

Reklama

spiritus 

všechny recenze uživatele

Nemastné a neslané dílo. Lambert je zde naprosto nevýrazný, stejně jako svět kolem něho. Měl jsem pocit že pohroma v podobě viru se týká pouze nějakého zapadákova v USA.Žádný globální pohled zde nečekejte. Herecké výkony herců (včetně Lamberta) jsou hodně mizerné a dialogy jsou opravdu k pláči, stejně tak akční scény.Vyvrcholení filmu v podobě odhalení skutečnosti je neuvěřitelně stupidní, stejně tak Pearlman v podobě šedé eminence působí hodně nedůvěryhodně.Celkový dojem z filmu je dost mizerný.Je to spíš ztráta času - 20% ()

GOGO3000 

všechny recenze uživatele

Příběh tohoto sci-fi je v celku skvělý a připomíná katastrofický scénář, ve kterém jsou peníze a kontrola nad skutečným stavem věcí základem absolutní nadvlády skupiny lidí nad ostatním obyvatelstvem. Christopher Lambert se ujal své role typicky Lambertovským spůsobem a ostatní role svými výkony příliš nezaostávají. Skvělá oddychovka, kterou jsem shlédl schutí. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bohužel nemá nic společného s Monikou Absolonovou pro všechny její fanoušky, což seš určitě i ty..bohužel. Je mi líto, ale je to jen pouhopouhá nudná taškařice lomeno kriminálka ve světě po viru, sem tam se i střílí, Hájlendr má na hlavě rozcuchanou deku, žbleptá se tam pátý přes devátý a mě to teda nějak neoslovilo. Nač ty hvězdy tedy? Je to kabaret. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama